Premier Filmek

Nézd meg a legújabb premier filmek adatlapjait, előzeteseit és ha már megjelentek akkor a partnereinknél akár meg is nézheted online a teljes filmeket vagy letöltheted akár HD minőségben is.

Ördög a részletekben
6.4 / 10

Deke (Denzel Washington) egy kiégett Kern megyei seriffhelyettes, aki szövetkezik az LASD kiváló nyomozójával, Baxterrel (Rami Malek), hogy együttes erővel kézre kerítsenek egy vérszomjas sorozatgyilkos, aki sorra szedi az áldozatait. Deke 'szaglása' az apró jelekre kísértetiesen pontosnak bizonyul, azonban úgy tűnik, a nyomozás sikerességéhez kénytelen megkerülni néhány erkölcsi szabályt, ami Baxtert morális dilemmába sodorja. Deke-nek nem csak az ügy részleteit kell feltárnia, de el kell számolni saját, sötét múltbéli titkával is.

Tovább

Malcolm és Marie
7.2 / 10

Egy filmrendező és a barátnője egy filmbemutatóról térnek haza, és miközben a film kritikai fogadtatására várnak, olyan titkot derülnek ki a kapcsolatukról, amelyek próbára teszik a szerelmüket.

Tovább

Ásatás
7 / 10

A 2. világháború elején egy brit özvegy felbérel egy autodidakta régészt, hogy rejtélyes képződményeket tárjon fel a földjén, de az ásatás döbbenetes felfedezéshez vezet.

Tovább

Billie Eilish: Kicsit homályos a világ
7.6 / 10

Ez a dokumentumfilm közeli és bensőséges bepillantást kínál a rendkívüli tinédzser Billie Eilish életébe. A díjnyertes filmrendező R.J. Cutler nyomon követi útját a színpadon és otthon a családjával, mikor debütáló albumának írása és felvétele megváltoztatja az életét.

Tovább

Cherry: Az elveszett ártatlanság
8.3 / 10

Egy poszttraumás stresszben szenvedő katonai szanitéc bankrablóvá válik, miután a drogok miatt adósságokba keveredik.

Tovább

Willy Csodaországa
6.9 / 10

Nicolas Cage karakterének autója defektet kap, de szerencséjére éppen arra jár egy kamionos, aki el tudja vinni őt a legközelebbi kisvárosig. Sőt, még azt is felajánlja neki, hogy megjavítja a négykerekűt, de van egy apró bökkenő: csak készpénzt hajlandó elfogadni, a helyi ATM viszont nem működik. Ezért végül alkut kötnek: a színész által játszott karakter (a stáblista is csak a Gondnokként hivatkozik rá) kitakarítja az évek óta elhagyatottan álló Willy’s Wonderland nevű vurstlit, amely valaha robotállatokkal szórakoztatta a családokat, cserébe a hely tulaja átvállalja a munka költségeit. Hamarosan kiderül azonban, hogy a rajzfilmekből ismerős menyét kuckójának falára nem véletlenül graffitizték fel egyesek a "gyerekgyilkosok" szót...

Tovább

Az oltalmazó
6.1 / 10

Jim Hanson csendes életét hirtelen megzavarja az amerikai-mexikói határt átlépő két ember -egy nő és a fia-, akik kétségbeesve menekülnek egy mexikói kartell elől. Miután Jim lövöldözésbe keveredik a kartell embereivel, egy eltévedt golyó végez az anyával. Jim vonakodva bár de védelmébe veszi a fiút.

Tovább

Minari
7.7 / 10

Egy koreai-amerikai család Arkansasba költözik, hogy saját amerikai álmát keresse. Ravasz, nagyszájú, de hihetetlenül szerető nagymamájuk megérkezésével kapcsolataik stabilitása még nagyobb kihívást jelent ebben az új életben a zord Ozarkokban, tesztelve a család tagadhatatlan ellenálló képességét és azt, ami valójában otthont teremt.

Tovább

A Fehér Tigris
6.8 / 10

Egy tehetős indiai házaspár ambiciózus és furfangos sofőrje az eszét felhasználva tör ki a szegénységből, majd saját vállalkozásba kezd.

Tovább

A nomádok földje
7.7 / 10

Az egyetlen cég által ellátott nevadai kisváros gazdasági összeomlását követően Fern mindent bepakol furgonjába és elindul, hogy modern nomádként a hagyományos társadalmon kívüli életet folytasson.

Tovább