Legjobb dokumentum filmek

A legjobb dokumentum filmek listája, itt a húsz legjobb dokumentum műfajú filmet találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú filmeket akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer dokumentum filmet találsz.

Bennfentesek
7.7 / 10

A film átfogó elemzést nyújt a 2008-as globális pénzügyi krízisről. Taglalja a válság okait, és okozatait. Emberek milliói maradtak munka nélkül, vesztették el otthonukat, és csaknem mindenüket a válságban, és a recesszió miatt, amely kis híján az egész világ pénzügyi összeomlásához is vezetett.

Tovább

Az amerikai gyáregység
7.3 / 10

Az iparosodás utáni Ohio-ban egy kínai milliárdos egy új gyárat nyit egy elhagyott General Motors gyárban és kétezer kékgalléros amerikait foglalkoztat. A reménység és az optimizmus korai napjai visszaélésekre adnak lehetőséget, amikor a kínai csúcstechnológia összecsap az amerikai munkásosztállyal.

Tovább

Apa, katona, fiú
6.6 / 10

Miután az egyedülálló apa súlyosan megsérül Afganisztánban, a megváltást keresve áldozatokkal teli útra indul fiaival.

Tovább

Free Solo - Mászókötél nélkül
8 / 10

Alex Honnold a világ első sziklamászója, aki kötél nélkül megmászta az El Capitant. Ez az ezer méteres függőleges sziklafal, biztosítással is rendkívül veszélyes, ezért a sikeres vállalkozás hatalmas elismerést hozott a fiatal mászónak.

Tovább

Won't You Be My Neighbor?
8.3 / 10

Az ikonikus gyerekműsor-vezető Fred Rogers életének, tanításainak és hagyatékának felfedezését kínálja ez a dokumentumfilm.

Tovább

Mindenkinek a mindene
8.5 / 10

Lil Peep-nek, napjaink egyik legmeghatározóbb zenei csillagának élettörténete.

Tovább

Speedcubing - A gyorskockázás világa
8.6 / 10

Dokumentumfilm két Rubik-kocka-bajnok, Max Park és Feliks Zemdegs rendkívüli és meglepő fordulatokban gazdag útjának legnagyszerűbb pillanatairól.

Tovább

Hazatérés: Beyoncé filmje
8.4 / 10

Beyoncé 2018-as Coachella előadása bensőséges, mélyreható bepillantást nyújt az ünnepelt életébe, a kreatív koncepciótól a kulturális mozgalomig terjedő érzelmi utat tárja fel.

Tovább

Apollo 11
8 / 10

A Neil Armstrong és Buzz Aldrin vezette Apollo 11 küldetés holdraszállásának igaz és elképesztő története.

Tovább