Legjobb animációs filmek - Oscar 2020

A legjobb animációs filmeket találhatod itt amelyek jelöltek voltak az Oscar díjra 2020-ban, és elsőként láthatod a győztes animációs filmet ami a Toy Story 4. része lett. Ha szereted az igazán jó animációs filmeket akkor ez a lista biztosan tetszeni fog, nézd meg az előzeteseket egy kattintással és ha tetszik akkor szerezd be a teljes filmet esetleg nézd meg online. A listán szerepel egy nagyon furcsa animációs film aminek csak az előzetesét láttam, az biztos, hogy ez nem gyerekeknek készült, A keresem a testem című animációs film előzetesét érdemes megnézni, és ha szereted az elvont agyszüleményeket akkor ez biztosan fog tetszeni.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.


avatarAquaMan DC

5 elem a listán
7.2 átlagos értékelés
07 óra 55 perc összes futási idő
$1.61B összes bevétel

Legjobb animációs filmek - Oscar 2020 lista elemei

1

Toy Story 4
10 / 0

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

Tovább
2

Így neveld a sárkányodat 3.
7 / 0

Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát…

Tovább
3

Keresem a testemet
3 / 0

Fiatalkori szerelem és gyerekkori emlékek keverednek egy levágott kéz történetével, aki a gazdáját keresi Párizs utcáin.

Tovább
4

A hiányzó láncszem
3 / 0

A karizmatikus Sir Lionel Frost a világ első számú nyomozójaként tekint magára a szörnyekkel kapcsolatos ügyek terén. Csakhogy a világ egészen másképp vélekedik róla. Hogy kivívja magának az elismerést, egy nagy kalandra indul, hogy bebizonyítsa egy legendás lény létezését.

Tovább
5

Klaus - A karácsony titkos története
3 / 0

Egy önző postás és egy zárkózott játékkészítő meghökkentő barátsága örömet hoz a hideg, sötét városba, amelynek szörnyen nagy szüksége van rá.

Tovább