Jack, a villám

Savoy Pictures |

Vígjáték | Western |


Rendezte: Simon Wincer , Paul Hogan , Greg Coote ,

Főszereplők: Paul Hogan , Beverly D'Angelo , Cuba Gooding Jr. ,

Eredeti cím: Lightning JackJack, a villám teljes film

Jack, a villám teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Jack, a villám háttérképek

Nagy felbontású Jack, a villám képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Jack, a villám poszterek

Jack, a villám nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1994-03-11
 • Film hossz: 98perc
 • Népszerűség: 6.68
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $0
 • Bevétel: $0
 • Szavazatok átlaga: 5.6
 • Szavazatok száma: 65 • Szereplők

Jack, a villám szereplők

Itt találod Jack, a villám film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • John Chard

  Ez a Kane képes? Villám Jack rendezte: Simon Wincer írta Paul Hogan. Hogan csillagok, mint a címszereplő, s ő támogatja Cuba Gooding Jr., Beverly D ' Angelo, Pat Hingle, valamint L. K. Jones. A zene által Bruce Rowland, valamint filmművészet által David Eggby. Hogy tört be a jelenetet a film világot, a Krokodil Dundee 1986-ban, Paul Hogan úgy tűnt, volt beállítva tilt, hogy egy teljes értékű filmsztár. Mint kiderült, annak ellenére, hogy az első Dundee folytatást, bizonyítva, népszerű, Hogan nem sok filmes karrierje egyáltalán. Szóval ez a nagy érdeklődés, hogy újra a nem Dundee-filmek. Villám Jack egy vígjáték, Western, hogy helyek Hogan, mint törvényen kívüli Villám Jack Kane-t, egy Ausztrál a Régi vadnyugat Amerikában. Ő hankers, hogy több jól ismert, hogy szerettem volna egy nagy jutalom a fején, úgyhogy után (mis)vagyont pár neki néma Ben Doyle (Gooding Jr.), akkor azonnal menj egy kaland, hogy büntetőjogilag jól ismert. Ez tényleg ennyire egyszerű, ha nem vizsgáljuk, hogy a puszta tényeket, csak egy lehetőség, Hogan, hogy játszani Hogan a vadnyugat beállítást. De ez ártalmatlan vígjáték viteldíj által előállított egy vonzó komédia színész, szóval lehet, hogy nem lesz visszhangja, vagy a friss vígjáték finomkodás, a Krokodil Dundee, de tényleg megérdemlik a megvetés van a kritikusok? Hát ez nagyon vékony a telek, így nekünk egy filmet, hogy inkább össze munkát vicces set-up (a vígjáték barométer kell a beállítást a kedves), de szórakoztató, szimpatikus miatt Hogan, valamint Gooding, hogy könnyen vegyenek részt. Ez is büszkélkedhet gyönyörű táj, a turistákat minőségi szolgáltatásokkal várja csillogó köszönöm, hogy okos munka által Eggby (Mad Max/Quigley Le Alatt). D ' Angelo lesz több, mint egy jelkép kurva, akinek szíve van, de szép a seggem. Máshol, a jelenléte L. K. Jones (autókázzunk/Fő Dundee), majd Pat Hingle (Nevada Smith/ "vaskalapos") ad néhány Nyugat-megszilárdulás, valamint érdekes vendégszereplésnek Roger Daltrey Roger Clemens emlékeztet minket, hogy ez csak egy kis szórakozás után. Nem a szabvány a büntetőjogi szerinti értéke Majdnem Egy Angyal, s persze az első két Dundee-filmek vagy egy másik gép ez. De vannak pillanatok, majd egy rendes időt pazarló, a műfaj rajongói kell egy szelíd felviduljak. 6/10