A fiúk nem sírnak

IFC Films | Fox Searchlight Pictures | The Independent Film Channel Productions |

Bűnügyi | Dráma |


Rendezte: Kimberly Peirce ,

Főszereplők: Hilary Swank , Chloë Sevigny , Peter Sarsgaard ,

Eredeti cím: Boys Don't CryA fiúk nem sírnak háttérképek

Nagy felbontású A fiúk nem sírnak képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

A fiúk nem sírnak poszterek

A fiúk nem sírnak nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1999-09-02
 • Film hossz: 118perc
 • Népszerűség: 8.448
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $2,000,000
 • Bevétel: $11,540,607
 • Szavazatok átlaga: 7.5
 • Szavazatok száma: 725 • Szereplők

A fiúk nem sírnak szereplők

Itt találod A fiúk nem sírnak film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • John Chard

  Nem úgy tűnik, mintha idevalósi. Ez egy olyan film, hogy minden film szerető látni, hogy a bíró a maguk számára. Egy kritikus drágám, valamint egy-díjas, a film kétségtelen érzelmi energia. Ez alapján a tragikus esetben, Brandon Teena (Hilary Swank), aki megerőszakolt, majd meggyilkolt 1993-ban, ez lesz az egyik jelentős ügyekben a gyűlölet-bűncselekmények az Amerikai történelemben. A le Kimberly Peirce film meghatározza a fülkébe, hogy mi vagyunk a sivár terület, így bizonyít. Ez dangles kis szilánkok a fény, de folyamatosan bizonyítja, hogy a megalkuvást nem ismerő kellemetlen. Van egy sanda kellemetlenség, hogy a fő karakterek nagyon vékonyra húzott, ahol a motívumok adott rövid volnék, s ez különös tekintettel arra, hogy a pic-fut, közel két órán át. Azonban az előadások, mind a Recept pedig Chloë Sevigny kiemelkedő, de Peirce kezeli a legsötétebb jelenetek a filmben egy grace tapintat, hogy megérdemli a tapsot. Egy mese, ami szükséges, hogy azt mondta, még a csonka formában, a Fiúk nem Sírnak-jó mozi készítése. 8/10

 • Asa_movies

  A hangulat teljesen más, mint manapság. Valószínűleg ez volt az első alkalom, hogy az ember számára, hogy kifejezze a saját érzések, szexuális identitás a nyilvánosság előtt. Szóval, valami ilyesmi volt egy Nagy Bumm, az emberek, akik tapasztalt tény, hogy a barátunk vagy "egy ilyen különc". Ha összehasonlítjuk a megértést az emberek, ma pedig csak 2 évtizede látja, hogy a harc a szabadság, egyenlőség mindig létezik, de ők egy kicsit más. Azt lehet mondani, hogy a szexuális forradalom még csak most kezdődött meg, ha összehasonlítjuk egy film 2000th, 2020th, majd (valószínűleg) 2040th, látni fogja, hogy az emberek egyre többet tudjanak a változó globális szexuális helyzetben, mi a fontosabb, nem lesz tabu téma a jövőben. Kimberly Pierce készült Brandon Teena, hogy született-lány, nappali-fiú. Teena volt egy nagyon bátor ember, érdemes élni több, mint a "fiúk a bandák", anélkül, hogy egy csepp érzelem, megértés mások, önmagukban. Ember nem változik élete során. Az emberek változnak alatt univerzális idő. Ez része az úgynevezett evolúció. Nem szükséges forradalom. Lehet, hogy ki vagy :) .................................................................................................. A KÉK SZEMED TEXASBAN A magányos Texas nap volt beállítás alacsony A visszapillantó tükörben láttam, ahogy megy Még mindig látom a szélben, arany haja Becsukom a szemem egy pillanatra, még mindig itt vagyok A kék szemed Texasban A kísértő ma este Mint a csillagok, hogy töltse ki Az éjféli égen, A memória megtelik a fejemben (Hol rontottam) Én várj túl sokáig Vagy lehet, hogy ez igaz A kék szemed Texasban A kísértő ma este Egy másik városba, egy másik szállodát szoba Egy újabb álom, hogy túl hamar véget ért, Elhagyott, magányos, mielőtt a hajnal Keresem az erőt, hogy tovább A kék szemed Texasban A kísértő ma este Mint a csillagok, hogy töltse ki Az éjféli égen, A memória megtelik a fejemben (Hol rontottam) Én várj túl sokáig Vagy lehet, hogy ez igaz A kék szemed Texasban A kísértő ma este Minden szív szünet Árat kell fizetni De nem tudom elfelejteni a könnyek A kék szem A kék szemed Texasban A kísértő ma este Mint a csillagok, hogy töltse ki Az éjféli égen, A memória megtelik a fejemben (Hol rontottam) Én várj túl sokáig Hogyan lehet jóvá tenni A kék szemed Texasban A kísértő ma este A kék szemed Texasban A kísértő ma este ................................................................................................. Felülvizsgálat írta Asa_movies (Tanja)