A keresztapa

Paramount | Alfran Productions |

Dráma | Bűnügyi |


Rendezte: Francis Ford Coppola ,

Főszereplők: Marlon Brando , Al Pacino , James Caan ,

Eredeti cím: The GodfatherA keresztapa teljes film

A keresztapa teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

A keresztapa háttérképek

Nagy felbontású A keresztapa képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

A keresztapa poszterek

A keresztapa nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1972-03-14
 • Film hossz: 175perc
 • Népszerűség: 31.462
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $6,000,000
 • Bevétel: $245,066,411
 • Szavazatok átlaga: 8.6
 • Szavazatok száma: 11308 • Szereplők

A keresztapa szereplők

Itt találod A keresztapa film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • futuretv

  A Keresztapa által végzett Felülvizsgálat Al Carlson A Keresztapa egy film tekinteni a legtöbb egyik legjobb valaha készült. Az American Film Institute által megszavazott felhasználók az Internet Movie Database (IMDB) úgy vélik, hogy az egyik legjobb. Mint egy film, amely soraiban olyan magas, mint más remekművek, beleértve a Citizen Kane, a ponyvaregényben, 12 Dühös ember, A Keresztapa kivételes darab mozi kiválóság, hogy hibátlan, majd egyszerűen a pinnacle bűnügyi dráma. A Keresztapa körül forog a Corleone, egy olasz család mély gyökerei a New York-i maffia. A fej, a Corleone Don Vito Corleone, egy ember, aki gondoskodik a család, s tiszteletet kíván cserébe. A fia, Michael azonban, aki nem rég tért haza a második világháború, nem akarom, hogy vegyenek részt a családi vállalkozást. A Sollozzo, egy család, kábítószer-kereskedők, szembe Nem kér védelmet, cserébe nyereség a Sollozzo gyógyszer értékesítés. De Ne visszautasítja az ajánlatot, mert ő ellen eladási kábítószer. A visszautasított ajánlat kezdődik, hogy mi alakul ki maffia háború között a két család Michael mély merülés a maffia életmód. A karakter megformálója a legendás all-star leadott, beleértve a Marlon Brando, mint Don, Al Pacino, mint a fia, Michael James Caan, mint Don legidősebb fia, Sonny. A casting ez a film már sokak szerint a legjobb öntött film a történelem a megdöbbentő előadást. Mind a három fő színész oscar-díjra, de csak akkor, Marlon Brando Oscar díjat nyert a legjobb színész, a vezető szerepet. Érdekes nézni, hogy ezek a karakterek változás során a film, egy különösen drasztikusan változnak. Directer Francis Ford Coppola, hogy felmerült egy olasz-Amerikai család New Yorkban, megértette, olasz kultúra kivételesen készült a film nagyon hitelesen. Mindent az esküvői táncok, hogy a konyha a kifejezések, amelyeket a karakterek Szicíliai származik Coppola első kézből, olasz-Amerikai kultúra. Olasz zeneszerző, Nino Rota volt egy kiemelkedő munkát, hogy a zene a film, annak ellenére, hogy nem kapja meg az Oscar-díjat a legjobb zene (de ő nyeri az Oscar munkáját a folytatást, A Keresztapa II.). Szinte mindenki elismeri, hogy a legendás trombitás solo ha egyszer elkezdi lejátszani. Ő is írt az eredmény egy nagy olasz film, 8 1/2. Ez a film közvetlenül kell követnie, hogy a folytatást, A Keresztapa II., ami szintén elnyerte a legjobb film. A sorozat még mindig tartja a címet a legtöbb a legjobb film díjat egy film sorozat, hogy ez a nap. Mindkettő hibátlan bűnügyi drámák, majd elérték a címek, mint a legjobb darab mozi valaha. Garantálom, hogy nem lesz képes, hogy ezt a filmet csak egyszer, amint jobban lesz, miután folyamatos megjelenítés. Tényleg nincs semmi több kell hozzá más, mint, ha még nem látta ezt a filmet, mégis, épp ideje volt. A Keresztapa egy film, amit nem lehet visszautasítani.