John Wick

Summit Entertainment | 87Eleven | DefyNite Films |

Akció | Thriller |


Rendezte: Chad Stahelski , David Leitch ,

Főszereplők: Keanu Reeves , Michael Nyqvist , Alfie Allen ,

Eredeti cím: John WickJohn Wick teljes film

John Wick teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

John Wick háttérképek

Nagy felbontású John Wick képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

John Wick poszterek

John Wick nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2014-10-22
 • Film hossz: 101perc
 • Népszerűség: 52.266
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $20,000,000
 • Bevétel: $88,761,661
 • Szavazatok átlaga: 7.2
 • Szavazatok száma: 11720 • Szereplők

John Wick szereplők

Itt találod John Wick film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Per Gunnar Jonsson

  Ez nagyon sok az a fajta film. Egyszerű, sok jó fellépés, a hős soha nem mentességek az útjáról, illetve nem szociális vagy érzelmi nonszensz. Azok, akik látták a filmet, lehet, hogy csoda, miért nem állítják, hogy nincs érzelmi képtelenség, mivel az egész telek hajtja John Wick nagyon érzelmi reakció, hogy a felesége halála, illetve a későbbi megöli a kutyát, hogy ő kapott egy utolsó ajándékot tőle. Mit jelent, hogy "nem érzelmi képtelenség", hogy John Wick sosem második gondolom, maga a film nem igazán akar ábrázolni neki, mint egy "rendes" pasit, hogy átgondolta, hogy megöli a rossz fiúk, de ő nem megy be egy buta "ó tényleg húzza meg a ravaszt" trance aztán bedobja a fegyvert a lehető legrosszabb pillanatokban, mint egy csomó filmet. Persze, vannak érzelmek ebben a filmben. A düh pedig bosszúvágy, különösen azzal a kiegészítéssel, egy adag egészséges félelem, a rossz fiúk...végül is ez. A telek a film, mint írtam, nagyon egyszerű, klasszikus. Visszavonult bérgyilkos lesz sértett által idióta fia, nagy, rossz fiú. Bérgyilkos dühös, aztán megy egy küldetést, hogy bosszút álljon. Emberek halnak meg (sok közülük). Bérgyilkos nagy rosszfiú előadás le a végén. A feltételek a történet, hogy van róla. Azonban egy ilyen történet lehet, mondta, aztán bemutatott a jó, szórakoztató módon, valamint egy kevésbé jó, szórakoztató módon. Amennyire én vagyok az érintett, ahogy a történet ebben a filmben nagyon, nagyon szórakoztató. Keanu Reeves elég jó, mint a bérgyilkos. Szóval az a nagy rossz fiú, a többi szereplők olyan fontos. A kurzus során a film több, mint egy pár pillantások a John Wick egykori életet, s ez egy elég jó a háttér, hogy kidolgozták. A titkos világot, hogy John Kanóc volt egyszer egy részét, s így működik, működik, érdemes lenne egy jó öreg James Bond film. Aztán persze ott van a cselekvésre. Ez egy akció film, szóval, azt hiszi, elég kiadások a cselekvés, ez a film nem okozott csalódást. Sok-sok fellépés, jó fellépés. Persze, a könnyedség, amellyel John Wick veszi le ellenfeleit lemond a fegyvert(s) minden irányba, anélkül, hogy alig látszó néha egy kicsit túlzás, de ez még mindig egy fluidness grace ettől csak ... annyira cool. A fegyver harcok általában vegyes valami hasonlóan jó harcművészeti közelharcban része, nagyon jól szőtt együtt. Egy dolog, hogy én nagyon szeretem ezt a filmet, hogy John Kanóc a hűvös, hideg, határozott, nem lehet dühös, gyilkoló gép, elejétől a végéig. Nem nagyon lassú részek, vagy "kötelező" a jeleneteket, a kétely, a önvádakra. "A rossz fiúk fognak fizetni" az utat. Ez természetesen lehetőséget ad arra, hogy tartalmaz más elemeket, hogy tetszik a sztori, mint ez. Például a részeket, ahol a elkényeztetett hülye barom fia, a nagy rossz fiú lassan megkapja a arrogancia helyébe valami jó, becsületes, hogy Isten, a félelem. Félelem a haláltól, félelem, akit ő meggondolatlanul dühös. Mondanom sem kell, nekem tetszett ez a film sokkal, amikor leültem, hogy megnézzem a legidősebb fiam tegnap.

 • Andres Gomez

  Nem értem, miért ez a film van olyan jó kritikákat. Ez egyszerű, teljesen érdektelen. Sok keresetek, illetve a jól ismert arcok (sok TV-sorozat), de semmi más. A régi agyatlan telek igazolni tonna lőszert.

 • John Chard

  Zsupsz! Keanu Reeves, a John Kanóc a címét, egy gyászoló egyszemélyes hadsereg, hogy ki kapja felborult a széle, amikor a gengszterek ölte meg a kutyát. Mészárlás következik. A fizető közönség, mint egy jó bosszú film volt elég ez az utóbbi pár évtized, pedig nagyon is jól ment. Ha a set-up megrendezett - Wick fáj a veszteség, a szeretett ember - kap valami kis öröm keresztül egy kisállat - csak, hogy elvette tőle, majd a film válik jókedvűen megállíthatatlan actioner. Wick, jó kezekben van a moody, s húsos Reeves (arc fuzz furcsa, bár) erős a jelenléte, levágja a félelem keresztül az alvilági kelet-blokkolók. De ez elég sok! Characterisations vékony a földön, egy kicsit lökött de persze abszurd, de a fiú nem szórakoztató. Tessék, egy box office győztes actioner anélkül, hogy igényét. Élvezze. 7/10

 • CuriousAstronaut

  - NEM SPOILER~ John Wick kiváló bosszú akciófilm, hogy emeli a mércét a kiváló világítás, operatőri munka, valamint a harcművészetek megjeleníti a Keanu. Tisztelt Wick tölti az egész film, hogy még egy maffia főnök tetteiért a fia, aki megölte a kutyáját ellopta az autót. Amennyire a telek megy, annak nagyon egyszerű, de nagyon sok a mélység, hogy a világon. Reeves megjelenik egy tisztességes mennyiségű eljáró tartomány, de az igazi tehetség az, hogy rossz fiúk le egy arckép, egy időben. A dicsőséges látni csettint a fickó fejét, fogd le, míg újratöltése, majd vegyük ki. A legjobb dolog körülbelül ez a film a hiánya remegő fény-láthatod az összes intézkedés megtörténik egyértelműen. Ez tette lehetővé az odaadás, a színészek, a harcművészetet. Támogatja a filmet, mint ezt, ők egy ritka manapság!

 • Shreyance Parakh

  **Tiszta, hamisítatlan akció** John Wick - ez az a fajta karakter, akinek a neve elég okozni terror az emberek fejében. Aki nem retteg, nem jelenti azt, hogy ők jobbak, csak azt jelenti, hogy nem tudják, hogy JOHN KANÓC. Biztosan nem ez volt az első karakter, ez kedves, de nagyon kevés a karakter ilyen meggyőzni arról, hogy ők mit akarnak lenni. Tegyük fel, hogy John Wick rúg egy** ő meg nagyon király. Nem hiszem, hogy van még valaki, hogy John Wick más, mint Keanu Reeves, a pasi él a karakter a képernyőn. A közelharc, a használat, a kések, fegyverek, az akció, úgy tűnik, minden költői időnként. Azt szerettem a legjobban, hogy nem volt túl nagy a zaj, nem Boom Boom, csak a Bang Bang, pontosan az, amit elvárható a bérgyilkos. A filmművészet, párbeszédek, háttérzene, irányba, akció, minden, amit egy ilyen filmet kell. Működik a dobozokat nekem, azt hiszem, minden akciófilm-rajongó lenne, kör ez. Ez egy nagyszerű action bosszú a film, amit soha nem fut a steam az egész ez természetes. Szóval, mindenkit, aki szereti látni golyó repül a képernyőn, vagy idézet jobb, mondom, ütő, csak a megfelelő helyre, menj kényeztesse magát, hogy ezt a filmet. Örülni fogsz. Egy 8: 10

 • Sheldon Nylander

  Ez a klisés, sablonos, de hammily cselekedett. Ez is elegáns, magas energia -, de általában csak egy szórakoztató popcorn film. "John Wick" nyugdíjas vadász, ki kapja hozta vissza bele az élet, amelyet egy személyes támadás (nem spoiler, de ha finnyás vagy az állatkínzás, figyelmeztetni kell). Jól van, már hallottam ezt a történetet több tucatszor. Mi más a világ, amelyben ez zajlik. Van egy titkos bűnügyi a föld alatt, hogy úgy tűnik, hogy benne van a keze, mindent, de van egy egyedi kódot, majd betyárbecsület. Igazából, ha jobban belegondolok, valójában soha nem találkoztam senkivel, aki nem vett részt, vagy a tudom, valahogy olyan ez arra utalt, hogy ez a társadalom nagyon széles körben elterjedt, esetleg fut minden. Ez a film valójában úgy tűnik, hogy több közös van bennünk, a "Volna" a képregény, mint a "Volna" film volt. Része a stílus, azonosítása a közelében emberfeletti Keanu Reeves, mint Kanóc, hogy ő nem egy tökéletes akcióhős. Megsérül. Sokat. Ellentétben a Neo, nem legyőzhetetlen. Egyszerűen nagyon jól képzett, illetve határozzák meg, ami a harci sorozatok több érdekes, mert, bár tudod, hogy a végkifejlet, mindig van egy kis részt a fejemben, hogy vajon, ha majd kijön egy darabban, így a nagybetűs élet, illetve...félig reális. Legyünk őszinték, sok az akció mozog, nagyon színházi, majd nem sokkal gyakorlati értéke a valós világban. Tekintettel arra a hatásra, milyen nagy ez az alvilág, valószínűleg úgy van beállítva, hogy egy franchise-t a kezdetektől fogva. A háttér karakterek, mint Ian McShane Winston (aki folyton utal Kanóc, mint a "Jonathan" annak ellenére, hogy a neve John; különböző helyesírási azt jelenti, hogy nem egy rövidített változata a neve), hogy Lance Reddick hotel manager (aki megesküdnék rá, hogy több lesz ez a karakter pedig remélhetőleg lesz feltárt később), sok a földre, felfedezni. Ez nem egy okos vagy kihívást jelentő film, de azért jó lesz, nem pedig egy rossz módja annak, hogy eltölteni pár órát, ha úgy tetszik az akciófilmeket.

 • avatar Szakáll András

  Remek akció jelenetek! Dráma és humor. Amikor egy bandavezér egy ember haragjától fél, pedig neki százszor annyi embere van. Akikkel elvileg simán legyőzhetné. Mégis John Wick az aki hírhedt rossz fiú volt annó. A tökéletes gyilkos. Megpróbált visszavonulni, nyugodt, egyszerű életet élni. Ám amikor megölik a kutyáját, aki a halott felesége utolsó ajándéka bosszút esküszik. Elég stílusosan teszi. Keanu Reeves tökéletesen alakítja John Wick karakterét.