X-Men: Apokalipszis

The Donners' Company | Marvel Entertainment | Bad Hat Harry Productions |

Akció | Kaland | Sci-Fi | Fantasy |


Rendezte: Bryan Singer ,

Főszereplők: James McAvoy , Michael Fassbender , Jennifer Lawrence ,

Eredeti cím: X-Men: ApocalypseX-Men: Apokalipszis teljes film

X-Men: Apokalipszis teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

X-Men: Apokalipszis háttérképek

Nagy felbontású X-Men: Apokalipszis képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

X-Men: Apokalipszis poszterek

X-Men: Apokalipszis nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2016-05-18
 • Film hossz: 147perc
 • Népszerűség: 23.386
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $178,000,000
 • Bevétel: $543,934,787
 • Szavazatok átlaga: 6.5
 • Szavazatok száma: 9086 • Szereplők

X-Men: Apokalipszis szereplők

Itt találod X-Men: Apokalipszis film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Austin Singleton

  Nem igazán egy lépés előre az X-Men franchise-t. Olvasd el a teljes felülvizsgálat itt.

 • Gimly

  Bár messze nem a legrosszabb _X-Men_ film, _Apocalypse_ volt még egy csalódás, mert addig, amíg ezt a bejegyzést, minden Bryan Singer _X-Men_ film volt kiváló. _Apocalypse_ messze van attól, szörnyű, de kiábrándító az adott Énekes történetében, csakúgy, mint önmagában. Egyes szereplők, ki kell maradnia, Jennifer Lawrence, teljesen néztem ki ezt a részletet. A CGI volt, gyakran olyan rossz volt szembeszállni, még a csúcspontja a film. Apokalipszis terve az volt, telek-lyuk-y, fejletlen, de nem minden az új karakter volt a park. Van még sok, mint itt. Néhány újabb jelmezek voltak tiszta, sok az oldalsó területeken volt nagyon kíváncsi. Fassbender pedig McAvoy kiváló, mint mindig. Ez természetesen nem egy kudarc között a szeret, például _X-Men: Az Utolsó Stand_. Ami jó kiszállási a _Apocalypse_. Egy másik dolog, élveztem. _Final értékelés:★★½ - sok Volt, ami tetszett nekem, nem elég a munka, mint egy egész._

 • Reno

  **Egy másik ősi erő volt felébredtek, meg bla-bla-bla.** Láttam, hogy szinte az összes szuperhős filmek az utóbbi időben, de ezt a franchise-t sosem szerettem. Sajnálom, hogy ezt mondom, de ez az igazság. Az 'X-Men-sorozat soha nem tett értelme, különösen, hogy mondjam, a Marvel comics egy csalódás. Amikor a 'Farkas', az én véleményem más, mert szerettem azokat a filmeket. Hugh Jackman, mint Logan csak 'X-Men' imádom, olyan, mint szokásos, hogy ez egy időpocsékolás a sorozat nekem. Én is élveztem a nemrég újraindult 'Fantasztikus Négyes, de ezt az egyet nem. Nincs semmi új a történet, ez ugyanaz a cselekmény loptak el a különböző filmeket. Mint egy ősi erő felébredtek, aki megpróbálja uralni a világot, elpusztítva mindent létre eddig az emberek. Szóval a mutánsok egymás kezét, hogy hozza le azt pedig tudjuk, hogy mi történik a végén. Eltekintve a vfx, ez nagyon unalmas film, 150 perc futás volt még egy hosszú vicc, hogy soha nem nevetni. Nem csak én, sokan, még a 'X-Men' rajongók mutatott nemtetszését több, mint ez a film. Ez azt jelenti, Bryan Singer etapban a franchise nagyjából vége. Így történt, hogy egy új, a másik egy újabb csalódás, mert nem tudom, meddig fogják húzni ezt a sorozatot. Vége már. Egyébként, mint mondtam, soha nem is volt, vagy lesz ez a világegyetem rajongó, szóval nem nagyon érdekel, inkább csak ad nekik egy próbát, ha megjelent, de nyilván én vagyok, hogy véget bánni nézni. Ehelyett alig várom, hogy a végső 'Farkas' film Hugh Jackman. _5/10_

 • Per Gunnar Jonsson

  X-Men Apokalipszis jellemző az, amit elvár egy Marvel X-Men film. Világos a történet, mélység, nehéz, speciális hatások, valamint az akció. Röviden ez pontosan az, amit én, mint egy sci-fi, a képzelet kocka, elvár, valamint a remény. Az X-Men arcok egy új fenyegetés formájában a világ első mutáns. Természetesen azt mondta, mutáns tényleg egy Übermutant mérhetetlenül erősebb, mint bármelyik "normál" mutáns. Ugyanígy természetesen ez Übermutant van állítva egy utat a világ pusztulása, valamint uralom. Nagyon tetszett ez a gazember. Jó, mind a gonosz, erős, rossz fiú, méltó ellenfél. Nem képtelenség elérni, hogy a gonosz szimpatikus, vagy megpróbálja megmagyarázni, hogy miért lett gonosz, vagy ilyesmik. Ez az ember gonosz, ő a rossz fiú, hogy le kell kapcsolni...álljunk meg. Mint írtam, a történet nem a legjobban kidolgozott egy körül, de ez egy jó keretein belül egy Marvel szuperhős film. Elvégzi a dolgát, anélkül, hogy túlságosan hülye vagy buta. Ez meg az "előzmény" univerzum által létrehozott X-Men First Class. A film ad egy pár új X-Men-a soraiban Professzor Azt csapat. Néhány közülük köszönhetően a műveletet Apokalipszis bár úgy kezdődik, a rossz oldalra először. A film mozog egy elég rendes tempóban, ahogy azt már említettük, van jó néhány akciójelenetek, valamint különleges hatások dobott a néző az egész film. Személy szerint találtam a különleges hatása, hogy elég jó. Még lenyűgöző időnként. Én egy kicsit a különleges hatások kocka, így természetesen ez tetszett nekem sok. A filmek végét biztosan kinyitja az ajtót, hogy a jövőben az X-Men filmeket én is szeretném látni, hogy a franchise tovább. Nagyon élveztem ezeket a majdnem két óra előtt a TV.

 • in_the_crease

  *** Ez a felülvizsgálat tartalmazhat spoiler *** Miután rendkívül élvezi az viszont az X-Men franchise-vette ezután a csalódás után a X-Men: Az Utolsó Állni, nagyon izgatott voltam, hogy megnézzem ezt a filmet. Imádom a képregényeket, de soha nem jutottam be az X-Men, tehát nem lehet kifogás, néhány pontatlanság, hogy úgy tűnt, dühös hardcore rajongók. Én csak élveztem a filmet. X-Men Apokalipszis a leggyengébb film óta ruci, mint a Last Stand, valamint Farkas Eredete. Nem volt túl sok minden történik. Az egyik legnagyobb kritika a Marvel (igen, tudom, hogy az X-Men filmeket nem által gyártott a Marvel Studios vagyok, de ha már a kiadó az eredeti közepes), hogy a gazemberek, vagy színtelen. A nagy rosszfiú keresztül az egész franchise-t már Magneto, könnyen a legtöbb karizmatikus, szórakoztató Marvel gazember a film. Nem volt ecset a Stryker, valamint Trask az őrszemeket, ez az első film, amelyben az X-Men volna egy igazi főgonosz, aki nem Magneto-- Farkas kontra Az Ezüst Szamuráj félre. De ez majdnem olyan, mint a rendező Bryan Singer festett bele magát egy sarokban, Apokalipszis. A gazember volt túl erős, könnyen lehet elérni a céljait, anélkül, hogy valaki a "négy lovas." Ő véget ér a világ, egy perc alatt, egyedül. De, persze, hogy egy unalmas film, szóval Énekes and Co. volt, hogy kitaláljuk, mi legyen a világ legerősebb veszélyes mutáns két órával azelőtt, hogy az utolsó csúcspont az volt, hogy kezdődik. Voltak jelenetek, ahol a gazemberek voltak, szó szerint itt a sivatagban beszél arról, hogyan akarták elpusztítani, hogy a város a láthatáron. Voltak jelenetek, ahol a legerősebb a gazemberek ment ki toborzó sokkal kevésbé erős gazemberek, hogy csatlakozzon hozzá. Tényleg, Énekes, csak nem tudom, mi köze ennek a karakternek. Hogyan hozzon létre konfliktus, a dráma, amikor a rossz fiú, csak túl erős? Nos, nem. Természetesen, miután két órát nézi a legerősebb mutáns valaha arról, hogy mit fog csinálni (ahelyett, hogy egyszerűen csak csinálom), hogy végre szabadjára engedi a düh. Kivéve, hogy az X - Men valójában a legerősebb mutáns a világon az oldalon Jean Grey. Szóval, még egyszer, miért Jean nem egyszerűen elpusztítja Apokalipszis, az első 10 perc a film? Mert, menetidő kell töltelék. Ez alapvetően mi ez a film: Töltőanyag. Akkor jött egy olyan koncepció, hogy a történetmesélés szempontból problematikus. De ahelyett, csípés a koncepció, vagy részletes kidolgozása, a történet mellékszál, csak feltételezik a robbanások, valamint a szuperhős harcok lenne elég ahhoz, hogy elbírja a film.

 • Movie Queen41

  Hát ez csalódás után Days of future past (a legjobb X-Men film, az én véleményem). Bryan Singer általában irányul, a legjobb filmek a franchise de ez egy igazi tragacs. Túl sok a karakter, nem elég a fejlődés nagyon fakó, gazember. Oscar Isaac egy tehetséges színész, de még nem tudja, hogy Apokalipszis érdekes ez alatt a buta kék teszik ki. Karakterek, mint Angyal, Psziché, mint az Apokalipszis lovas, nagyon vékonyra írt, s alig van egy személyisége. Az is nevetséges, hogy a gonosz Misztika átalakul egy példakép, illetve vezető számára az X-Men ebben a filmben. Jennifer Lawrence úgy néz ki, unatkozol egész alig jelenik meg, mint a Misztika igaz kék egyéni annak ellenére, hogy elvileg egy büszke mutáns. Egy igazi csalódás.

 • Wuchak

  ***Soraiban a legjobb az X-Men franchise -*** Megjelent 2016-ban, majd utasította/co-írta Bryan Singer, az "X-Men: az Apokalipszis" a csapat ellen az első mutáns, Apokalipszis (Oscar Isaac), amelynek eredete nyúlik vissza, az ókori Egyiptomban. Ezer év után sztázis, Apokalipszis azonnal kiábrándult az állam által a világ olyan újoncok egy csapat méltó mutánsok, beleértve egy csüggedt Magneto (Michael Fassbender), a megtisztulás, az emberiség pedig kézműves új világrend, amely felett fog uralkodni. X professzor (James McAvoy) segítségével Holló (Jennifer Lawrence), vezet egy csapat fiatal X-Men, hogy ne a legnagyobb nemezise megmenteni az emberiséget a teljes pusztulástól. Josh Helman a kezét, mint az Ezredes Stryker. Ez a hatodik film a franchise (nem beleértve a több spin-off filmek) könnyen soraiban, mint az egyik legjobb. Ez magában foglalja a sok közül a legjobb elemei az X-Men, meg mindent szeretnék egy nagy X-Men film: X professzor folyamatos cél az oktatási szentély érdekes mutánsok a világ minden tájáról; a szeretet Moira (Rose Byrne); Magneto növekvő elsajátítását a nagyhatalmak pedig a harc a támadás ellen elfogult az emberiség; nagyobb hangsúlyt Küklopsz (Tye Sheridan), valamint az erős hatalom, amely mindkét voltak hanyagolva az eredeti trilógia; kiváló színésznő kell játszani Jean Grey (Sophie Turner), aki sokkal jobb, mint a nyájas Famke Janssen; Olivia Munn ultra-forróság, mint Psziché; méltó mellékszál az X-Fegyver a megfelelő vendég megjelenése Wolverine (Hugh Jackman); kiváló gyűjteménye fiatal mutánsok, mint a Vihar (Alexandra Shipp), Fenevad (Nicholas Hoult), a Higany (Evan Peters), Árnyék (Kodi Smit-McPhee), Havok (Lucas-Ig), Angyal (Ben Hardy), stb.; méltó fő gazember a penész Dr. Doom Thanatos; egy epikus, apokaliptikus záróokmány (bocs); tudtam folytatni. Ez nem azt mondom, hogy a film nem hibák, azonban; a karikatúra felfújt bevezetés az ókori Egyiptom bizonyíték. A film fut, 144 perc volt a lövés, Quebec, Kanada (Greenfield Park, Montreal, valamint Oka). OSZTÁLY: A-

 • Myles

  Rengeteg akció, jó hatású, azonban Apokalipszis (a gonosz) hiányzik az eredetiség. X-Men: az Apokalipszis egy középszerű film az elismert franchise, hogy az "X-Men"