Eredet

Legendary Entertainment | Syncopy | Warner Bros. Pictures |

Akció | Sci-Fi | Kaland |


Rendezte: Christopher Nolan ,

Főszereplők: Leonardo DiCaprio , Joseph Gordon-Levitt , Ellen Page ,

Eredeti cím: InceptionEredet teljes film

Eredet teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Eredet háttérképek

Nagy felbontású Eredet képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Eredet poszterek

Eredet nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2010-07-15
 • Film hossz: 142perc
 • Népszerűség: 54.57
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $160,000,000
 • Bevétel: $825,532,764
 • Szavazatok átlaga: 8.3
 • Szavazatok száma: 24591 • Szereplők

Eredet szereplők

Itt találod Eredet film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • ohlalipop

  Amikor először láttam a trailer ezt a filmet, tudtam, hogy ez magára vonná a figyelmet. Persze, hogy Leonardo a vezető szerepet sokat segített. Az utánfutó, már tudok néhány dolgot. Álmok. Minden álmokról. De mi a helyzet az álmok? Kik azok a mások? Először nem igazán értettem, mi történik. Az egész nagyon zavaros nekem. De a film előrehaladtával, kezdem megérteni, meg akartam nézni, hogy tudom még, mi lesz a vége. A végét. Ez volt, azt hiszem, a legtöbb intenzív vége egy film, egy éve, vagy talán több, mint egy év. Az emberek tényleg felsikoltott, amikor a képernyőn elhalványult. Persze, az emberek nem tudott segíteni, de beszélni róla. Ez egy nyílt végű film, ahol az emberek a saját befejezés. A kedvenc részem az volt, hogy Joseph Gordon harc jelenet. Azt hiszem, az a jó ebben a filmben. Az arány ez a film A.

 • tmdb44006625

  E nézni, Eredet, mint egy rablós film, a megváltás története, vagy egy sci-fi akció kép, Christopher Nolan tour de force-az álmok teljesen működik a mágia felett. Az a tény, hogy a film működik, több szinten is (szó szerint) egy tanúsítja, nem csak a vizuális sorok, hogy könnyítsem a közönség követni, de az, hogy mennyire ura a bonyolult, a rendező volt.

 • Varya

  Van valaki a földön, aki nem olyan, mint Christopher Nolan filmjei? Kezdetektől fogva az egyik a remekművek. Ez egy sci-fi film, megjelent 2010-ben írta kétségtelenül az egyik legnagyobb rendező Hollywoodban, Christopher Nolan, a teremtő ilyen lenyűgöző filmek, mint a 'Emlék', 'A sötét lovag', Presztízs", valamint a "Csillagközi'. a leadott lenyűgöző: a fő szerep által játszott Leo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Dileep Rao, Cilliant Murphy, Tom Berenger, Michael Caine. A film alapja az ötlet, hogy tudatos álmok. A történet, a szakemberek, az ipari kémkedés, speciális technikák lopni értékes titok a mélyből, a tudatalatti alvás közben, amikor az emberi elme a legsebezhetőbb, tanulj meg egy új technika - a 'eredet' ötletek be az emberi elme keresztül az álom. A főszereplő - Dom Cobb tehetséges tolvaj, a ritka képességek tette őt igazán értékes játékos az álnok világban, kémkedés, de ők is belőle egy évelő szökevény, megfosztva őt minden volt, amit szerettem. Egy nap Cobb van egy esélyt, hogy kijavítsuk a hibákat. A legújabb eset, hogy mindent vissza, de arra van szüksége, hogy ezt a lehetetlen - az eredet. Annyi jó dolog van a film. A telek a film egyértelműen észbontó. Nem lesz képes levenni a szemét a képernyőről. A zene írta Hans Zimmer, aki minden bizonnyal az egyik legkeresettebb zeneszerzők. Azt hiszem, a zene hihetetlenül megható, drámai erős. Van olyan is, legendás dalok mind tudjuk. A munka a különleges hatások végzett hibátlanul, úgy tűnik, sok pénzt költöttek erre. Az eljáró is csodálatos, Leo DiCaprio, ki volt az első színész, hogy fogadja el az ajánlatot, hogy játsszon a filmben, hihetetlen munkát végzett. Az egyetlen dolog, ami a nézők megtalálható a rossz ez a film, hogy rendkívül nehéz lehet érzékelni. Ha nem nézem a filmet, elég közel ahhoz, egyszerűen elveszett az összes ezek ugrás az álmaim a valósághoz. Egy érdekes tény az, hogy Christopher Nolan megjelent a film 2010-ben, de el is kezdtem az elején a 2000-es évek! Azt ajánlom mindenkinek, hogy tekintse meg a filmet, még akkor is, ha önt nem érdekli, hogy sci-fi-hozzáférés biztosított.

 • Matthew Brady

  Ariadné: "Miért olyan fontos, hogy az álom?" Cobb: "Mert, álmomban együtt vagyunk." Én még nem láttam ezt a filmet, évek óta, de miután újra nézni hatott rám erősen, hogy lehangoló volt. Félretéve az akciójelenetek pedig hangos a zene, egy nehezíti telek, egy gyönyörű történetet az ember próbál visszajutni a gyerekek, anélkül, hogy giccses. Hát ha tényleg ez a film, hogy ez a mag, két gyászoló ember (Leo pedig Murphy), mind kísért a múlt, amíg van erőm, hogy fogadja el a valóságot, majd engedd el őket. A 'öregszik Együtt a jelenet ragadt meg a legjobban. Mondhatsz, amit akarsz Christopher Nolan, de a filmek nem üreges. Én is meggyőzni, hogy Nolan lesz a tökéletes választás, hogy közvetlen egy James Bond filmben. Komolyan, az egész filmet, arra gondoltam, hogy "az Ember elképzelni, hogy az a zseni, aki Kezdetektől a rendező egy Bond-film". Az összetevők ott.