Ready Player One

Amblin Entertainment | De Line Pictures | Warner Bros. Pictures |

Kaland | Sci-Fi |


Rendezte: Steven Spielberg ,

Főszereplők: Tye Sheridan , Olivia Cooke , Ben Mendelsohn ,

Eredeti cím: Ready Player OneReady Player One teljes film

Ready Player One teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ready Player One háttérképek

Nagy felbontású Ready Player One képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Ready Player One poszterek

Ready Player One nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2018-03-28
 • Film hossz: 140perc
 • Népszerűség: 25.693
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $175,000,000
 • Bevétel: $582,890,172
 • Szavazatok átlaga: 7.6
 • Szavazatok száma: 8392 • Szereplők

Ready Player One szereplők

Itt találod Ready Player One film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Columbusbuck

  Van egy pillanat a filmben, amikor a központi karakter, azt mondja: "én szeretem őt". A barátja sietve válaszol, "Lassíts tesó... lehet, hogy egy 300 lb ember él az anyja pince." A nagyon rövid verte a két vonal között, azt hittem, VÉGRE egy film a szerelemről, teljesen független az, hogy egy ember genetika lehet. Majd a zúzás cinizmus egy disztópikus világ, ahol kevés élni, még kevésbé, hogy remény: még egy rémálom, egy kövér ember van, elérhetetlen. Ne aggódj. Ha megvan a készség, hogy lehet, hogy a végén a tetején. Ahogy Ben Mendelsohn ez a rabszolgatartó antagonista majdnem. Mert ebben a történetben, nem egy világban, ahol bárki úgy érzi, részvét vagy együttérzés. Ez egy olyan világ, ahol mindenki csak azt hiszi magáról. Egy szociopata álma. Az pedig, hogy mit keres a fődíjat. Szeretem nézni Tye Sheridan. De nem elég, hogy üljön át újra.

 • izgzhen

  Néztem ezt a filmet, mert egyszer én is dolgozik a VR-ipar, s nagyon kíváncsi volt, mit mondhatna, (bár én nem vagyok igazán érdekelt után néz a pótkocsi). Különben is, a tapasztalat nem rossz (a 4DX). De nem ajánlott a második nézni, mivel kicsit ásni, s érzem, kivéve a számos, szem-káprázatos összeg a Húsvéti tojás. Sajnáljuk.

 • crackerboi

  Egy másik nagy film, Steven Spielberg

 • lasse

  Nyilván mindent a könyv nem mehet be a filmet, azonban sok, mi ütött a film nem volt a könyvben. Túlságosan nagy hangsúlyt autós üldözés pedig túl kicsit megoldani egy puzzle. Ha még nem olvastad, olvasd el a könyvet! ez sokkal több, király!

 • Gimly

  El tudod képzelni ezt nézed, ha nem érdekel a '80-as években? Mintha semmi sem történik _Ready Játékos One_, hogy nem egy utalást **valami** legalább, de szinte mindegyik '80-as években hivatkozásokat. Úgy értem, imádom az oltárnál az 1980-as években a "referenciák" naponta, s még nekem is ez volt az egyetlen szóval, attól tartok, hogy képzeld el, mi _Ready Játékos One_ lehet, mint valaki, aki igazán követeli, eredetiség. Őszintén szólva, jobb volt, mint amire számítottam, azt én elintézem, hogy az. A promóciós kampány, ez volt a barométer az izgalom ezen a cégnél nulla, de mire befejeztem nézni meglepett, hogy nem volt még élvezte is, hogy több dolgot róla, de _Ready Játékos One_ egy gyakorlat hiányában finomság, pedig nagyon igyekszik, hogy a határértékeket a felfüggesztés a hitetlenség. Nem azért, mert a fantasztikus végtelen virtuális világ által lakott, közel minden teremtés hajnala óta, a pop-kultúra, hanem azért, mert a karakter kölcsönhatások a "való világ". _Final értékelés:★★½ - sok Volt, ami tetszett nekem, nem elég a munka, mint egy egész._

 • Per Gunnar Jonsson

  Én nem tudom, mit tettem volna, nagyon gondold meg, amikor elkezdtem nézni ezt a filmet. Reméltem, hogy szeretném, de nem voltam biztos benne, mit akarok valójában. Régen, mint Steven Spielberg, de későbbi karrierje során tett filmeket, hogy vagy nem volt az a film, vagy az, hogy én egyszerűen nem volt, ami lenyűgözött. Azonban mint kiderült, ez nagyon tetszett, mint látható, az én értékelés. Mint egy kocka, majd sci-fi geek ez a film volt persze, pont az én stílusom. Azt hittem, hogy más filmek lenne az a film előtt, de már csalódott által tudatlan alkalmatlan képernyő írók, rendezők próbál pénzt szerezni a témában, hogy ők egyáltalán semmit nem tudtam róla. Spielberg jó munkát végzett, hogy nem csavarja fel. A magja ez a film persze sok fellépés, valamint a számítógép által generált speciális hatások egyfajta apokaliptikus történet köti össze mindent. A történet működik, de ez nem igazán különleges, valamint néhány dolog, mint a hűség központok, volt, őszintén szólva egy kicsit buta. De, mint írtam, ez működik, de nem úgy, ahogy, így elég jó nekem. Mint a korábban említett kocka, illetve geek mindenképpen szerettem a bőséges utalást sci-fi, fantasy játék története, tan. Nekem ezek voltak soo király. Valószínűleg nem fogok nézni a filmet újra, hogy összpontosítson a háttérben, s látom, hogy mennyi mindent tudok helyet. Mindent hagytam, amikor a filmet először. A CGI effektek, majd a művelet is elég félelmetes. A film elején rögtön egy nagy, teljesen őrülten vad autó verseny pedig továbbra is erős onnan. A csata Végzet vár a végén hatalmas. Az egyetlen dolog, ami rávett, hogy menjek el WTF volt, a végén [SPOILER ELŐRE] az Úr Seggfej Sorrento végül utoléri a Magas Öt van, s az ő csak lefagy, de úgy néz ki, Wade egy buta arcát. Mi a fasz volt ez? Csak hülye, ha nincs rá jó oka. Nos, kevesen vannak a filmek, ahol nincs semmi, hogy egy szó nélkül. Az egész bár ez a film nagyon jó volt a könyv. Is, nem mondhatom, mennyire örülök, hogy végre nézni a Hollywood-i film, hogy nem egy remake vagy folytatás, vagy egy előzmény, vagy más béna kifogás, hogy felidézzem egy filmet, ami már megtörtént.

 • moovies

  "Vad nosztalgiázásra... egy DeLorean" A 2045 ember menekül a zord valóság az, hogy egy virtuális világban, az úgynevezett OÁZIS. Miután a teremtő meghal, kihívások, mind a felhasználók számára, hogy megy a vadászat egy Húsvéti tojás, amely felett az OÁZIS. Kész Játékos Egy' nem egy film, amit elvár egy 71 éves filmes de Spielberg ismét azt mutatja, hogy a tartományban. Ez egy hihetetlenül jó út, hogy lesz, nem adok több, mint egyszer ("Ez f***ing Chucky!"). Miközben Spielberg kapcsolók zökkenőmentesen között való élet, a virtuális valóságban ez meglehetősen nehéz, hogy érzelmileg érintett a film. Ennek ellenére a legtöbb karakter szórakoztató, valamint a szerelmi történet között Parzival/Wade pedig Art3mis/Samantha ad egy kis mélységben. Ben Mendelsohn az elragadó, mint a gonosztevő, Mark Rylance kiváló ismét. A legnagyobb élmény természetesen a nosztalgia. Lesz robbanás, hogy egyszerűen megszámolják a pop-kultúra utalások(Vas Óriás remek a Ragyogó közül személyes kedvencem). A film tartalmaz egy gyilkos 80-as évek zenéjét, valamint Alan Silvestri biztosítja a simítás a csodálatos gólt. Kész Játékos egy vizuális lakoma. Látom a legnagyobb képernyőn megtalálható. Lehetőleg Imax. Különösen a verseny alatt lesz fújva.