Venom

Avi Arad Productions | Matt Tolmach Productions | Pascal Pictures |

Sci-Fi | Akció |


Rendezte: Ruben Fleischer ,

Főszereplők: Tom Hardy , Michelle Williams , Riz Ahmed ,

Eredeti cím: VenomVenom teljes film

Venom teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Venom háttérképek

Nagy felbontású Venom képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Venom poszterek

Venom nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2018-09-28
 • Film hossz: 112perc
 • Népszerűség: 30.729
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $116,000,000
 • Bevétel: $855,013,954
 • Szavazatok átlaga: 6.6
 • Szavazatok száma: 7996 • Szereplők

Venom szereplők

Itt találod Venom film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Gimly

  Őszintén szólva nem tudom, miről beszél mindenki, _Venom_ a **jó**! Úgy értem... Ez nem jó. Volt néhány pillanat, amikor találtam magam, gondoltam, "Ez nagyon rossz, miért tették ezt?", meg egy csomó pillanatok találtam magam, gondoltam, "Ez nagyon jó, de még talán kellett volna egy **igazi** _Venom_ film a Marvel." De ez rendben van. Az abszolút legjobb részek a interakciók zajlanak belül Méreg magát (között Brock a Szimbióta), valamint a film lehetett volna rosszabb is, ha Tom Hardy-nak nem volt képes, hogy ki. Nézd, egy _Venom_ filmet kellett volna névleges R, pedig talán kellett volna jobban megjegyzi a jelenlegi szuperhős filmek, mint a szuperhős filmek tizenöt évvel ezelőtt, de még mindig volt egy jó ideje _Venom_, talán nem is a lehető legjobb változat a történet, de én még jó, hogy van ez. _Final értékelés:★★★ - tetszett. Személy szerint ajánlom, hogy próbáld meg._

 • gurteksingh

  Venom egy nagy képregény adaptáció. Nagyon tetszik, amit tettek, a karakter pedig a történet. Azt hittem, hogy a film jól. A különleges hatás nagyon jó. Azt hittem, a karakterek, a leadott nos, összességében csak élveztem. A film elég sötét, erőszakos, annak ellenére, hogy a PG-13 értékelés. Nem volt sok vér, de volt egy kicsit itt-ott. A karakterek többnyire dobta körül, majd megverték, de sok közülük nem jelenik meg halott. Ennek ellenére, bizonyos karakterek még ölte meg a képernyőn. Az emberek kísérletezett. Néhány ember vágták le. Fegyvereket használnak, de nem gyakran. Határozottan tolta a PG-13, amennyire tudta. Van egy csomó nyelvet az egész, beleértve egy f-bomba. Ott is nagyon sokat ittam. Én mindenképpen ajánlom ezt a filmet. Azt hiszem, ez jobban megfelel a tizenévesek meg, de idősebb gyerekek, hogy lehet kezelni erős erőszak lehet jó.

 • javajohnny

  Én nagyon szeretném, ha engem kérdezel (;

 • lancethedealer

  Venom - **SPOILER** 4/10 Úgy tűnik, hogy egy kicsit a megállapodás, amit én mondani a filmről. Mérge nem tudom, mi az. Nem tudja eldönteni, vajon az egy ostoba, akció vagy horror filmet. Ezért minden, de nem egyszerre. Az idétlen vicceket elég béna, ezért ők vicces, nem nevetni az írók, hogy kinevetik őket. Az akció jelenetek meh a legjobb, autós üldözés : ellenőrizze motorkerékpár : ellenőrizze nevetséges (rossz) cgi harc: ellenőrizze persze, nézte Tom Hardy motorcross San Francisco nagyon szórakoztató, de a nem cselekvés. Végül, a horror; vannak pillantások, aki villogott a remény szétszórva ezt a filmet. A kis töredék, amit lehetett, de amint megjelennek eltűnnek. Két jelenet nagyon feltűnt nekem miatt lehetséges. Miután elég sok építmény a Méreg bejut az épületbe, (a FUTÓ FEL), Eddie úgy dönt, hogy a lift lefelé. Ahelyett, hogy Eddie bemegy a SWAT csapat, nekik kellett volna tele az épület mászik át a padlót keresi. Akkor lehetett volna egy IDEGEN, mint vadász jelenet, ahol a Méreg lassan veszi ki a munkacsoport egy-egy, az igazi horror film, divat. A másik nyilvánvaló horror jelenet lehetett volna segítségével az ijesztő kislány, amely LÁZADÁS a Pézsma önjelölt, lehet, homaged A Ragyogó, azt lehetett volna húzni, ördögűző, csinálhattak volna egy millió dolog, de a kislány csak a fehér tanulók, majd egy mély hang. Az egész filmet, vagy csak folyamatos csalódások, mert látja, hogy mi hiányzik. Ahelyett, hogy az olcsó love story, meg a hülye túlzásba viszi a dolgokat, nekik kellett volna tökös a film. Igen, a filmben VOLT, hogy 800+ millió, azonban biztos vagyok benne, hogy ezt szeretnéd. Méreg talán az egyik legnagyobb badass karakter a képregény története, Tom Hardy Tom Hardy. Szerettem volna látni, valami mentén ezeket a sorokat: Szimbióta vadászik Eddie. Szimbióta rögzíti Eddie lesznek Méreg. Méreg kezdődik kibontakoztatásához, mert tudja, vadászik SWAT stb. Méreg után megy Pézsma önjelölt majd Megöli. Dobj még egy kis horror elemek ott lett volna egy sokkal kielégítőbb nézni. Mindig is imádta a Méreg, de ez a film volt annyira lehetséges, de minden hiábavaló volt. Nem rewatchability. Nem érdemes emlékezni. Csak egy mozdulat. Vicces volt látni, Tom Hardy, hogy egy kicsit pussball, de még tud segíteni egy szar forgatókönyv, de még rosszabb film.

 • Per Gunnar Jonsson

  Iskolai ünnepek itt, Franciaországban, ami azt jelenti, hogy a gyerekek a hely, ami viszont azt jelenti, hogy sok időt a képernyő előtt. Tegnap este volt Méreg a sor, hogy rádobta a Blu-ray lejátszó. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy kicsit csalódott voltam. Biztos, hogy ez egy jó film, én valóban élvezni, de nem annyira, mint gondoltam. Szerint a nézettség úgy nézett ki, mint a többség, hogy a közönségnek tetszett nagyon szeretem a karaktert, Méreg. Biztos, hogy a kulturális elit, illetve politikailag korrekt idióták, hogy Rohadt Tomates használja, mint a "kritika" azt állította, hogy romlott, de számomra ez általában jó jel, amikor a szórakoztató a film. A jó dolgok, hogy én találtam Méreg, a lény, nagyon király. Tetszett a hangja, a megjelenése, a gyakorlatias hozzáállás. A különleges hatások, valamint az akció nagyon élvezetes volt nézni. Szerencsére ez volt a fő oka a filmet. Valójában, ez talán a fő oka, hogy azt akarom nézni minden Marvel filmet, különösen az utóbbi időben adott a rossz minőségű írók, hogy a Marvel alkalmazta. Azt hiszem, ez egy plusz is, hogy nem volt túl sok, politikailag korrekt, a zöld vagy a szociális prédikál benne. Biztos vagyok benne, hogy azok a ferde megtalálható több, mint nekem, ha keresik, de a legtöbb film közönség, legalábbis nem ilyen típusú filmet, valószínűleg nem érdekli. A fő ok, hogy úgy éreztem, kissé csalódott, hogy a főszereplő nem igazán valaki, én is érzem, hogy root. Egy ilyen aljas szemétládának. Először is van egy kis élet újságíró egy felfújt ego hajat, elég sok mindent. Az a fajta, a CNN foglalkoztat. Még akkor is, amikor már fertőzött a Méreg, hogy továbbra is a között, hogy egy értéktelen önzés gyáva, csak egy seggfej. Tulajdonképpen az egyetlen igazi különbség a között, hogy az őt, a nagy, gonosz fickó, hogy a rossz fiú, százszor intelligensebb. Ez a legvégéig jelenetek, hogy Eddie alakul ki egy minimális szimpátia. Másrészt a Méreg igazán a film sztárja. Mindkét mint egy "dolog" mint egy karaktert. Ő egy igazi bad-ass, elég vicces, de tényleg mindent, hogy Eddie-nek kellett volna, mint egy karaktert. Ő is fejlődik, több, mint egy karakter, mint a korábban említett köcsög. Kár, mert különben ez a remek film. A történet egyszerű, de jól működik ez a fajta film. Nincsenek buta fordulat szövevényes al-telkek. A főszereplő, mint szegény, mint ő, legalább nem hordoz sok múltja, próbálja elmagyarázni, hogy Isten tudja, mi pedig ilyen dolgokat. Ha a karakter a főszereplő lett volna, szerethetőbb lett volna egy jó film. Most már "csak" jó.

 • Nelson

  Azt hittem, elég jó volt. Méreg volt egy nagyon jó gazember marvel film.

 • avatar Űrdongó Marvel

  Nagyon jó film, és végre már letölthető torrentről szuper minőségben!