Predator - A ragadozó

Davis Entertainment | TSG Entertainment | 20th Century Fox |

Sci-Fi | Akció | Thriller | Kaland | Horror | Vígjáték |


Rendezte: Shane Black ,

Főszereplők: Boyd Holbrook , Trevante Rhodes , Jacob Tremblay ,

Eredeti cím: The PredatorPredator - A ragadozó teljes film

Predator - A ragadozó teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Predator - A ragadozó háttérképek

Nagy felbontású Predator - A ragadozó képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Predator - A ragadozó poszterek

Predator - A ragadozó nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2018-09-05
 • Film hossz: 107perc
 • Népszerűség: 24.801
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $88,000,000
 • Bevétel: $160,542,134
 • Szavazatok átlaga: 5.3
 • Szavazatok száma: 2473 • Szereplők

Predator - A ragadozó szereplők

Itt találod Predator - A ragadozó film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Shane

  Egy elpocsékolt lehetőség. A film pofon a stúdió beavatkozás, a rossz döntések. Kezdődik a tisztességes elég, de a félúton kiderült egy romhalmaz, s azt érzem, mintha egy csomó vége az lett, hogy a vágószoba padlóján. A zene nagyon tolakodó, majd egy kis jelenetek voltak, így rosszul megvilágított fogalma sem volt, aki megölte, vagy mi ölte meg őket. Néhány tudva, bólint, hogy a korábbi Predator filmek volt, szép volt, jó, hogy nem fukarkodik a gore, az erőszak, de ez egy rossz film. A botot, hogy szexuális Ragadozók.

 • Gimly

  Az agyam zakatolt, ahogy néztem _The Predator_ a moziban ma este. Hallottam, hogy gyakorlatilag semmi nem jó így a nyugtalan agy indult be az overdrive végig a film történik. Ennek eredményeként, lassan úgy érzem, tapasztalt három filmet a moziban. Először is, nyilvánvaló, hogy a film a képernyőn. Másodszor, a király film volt feltételezése szerint lehet, ha az eredmény minden új sorozat, valamint cselekményhez, de ez sajnos nem sikerült. Harmadszor pedig, a megbocsáthatatlanul szörnyen franchise-tönkreteszi a filmet, hogy attól féltem, volt arról, hogy egy erősen balra be bármelyik pillanatban, de szerencsére nem tette. Ez tényleg a tapasztalat _The Predator_ általános, illetve az oka, hogy egy patthelyzet "2.5 el 5" review: nem volt olyan jó, mint kellett volna, nem volt olyan rossz, mint amilyen lehetett volna. Sajnos, amikor a film írok a fejemben mellett nézni jobb, mint amit valójában a képernyőn, ha figyelembe vesszük, hogy én egy fantáziátlan, tehetségtelen hack, nem elég, hogy egy folytatást _Predator_, az egyik, hogy csak az az öt film, amit valaha is adott egy tökéletes minősítés. A legjobb részei _The Predator_, ha van egy névadó Ragadozó a képernyőn. Így azt gondolhatnánk, hogy "Ó, ez nem egy jó film, de jó _Predator_ film", de jogos a következtetés, hogy felhívja, de nem. A probléma egy része az, hogy ez a film tényleg lehetett volna húzta le valami idegenek egyáltalán. Vegye ki a Yautja, majd cserélje ki őket... nem tudom, a kék bőrű pogo stick emberek a Bolygó Hurfadump, de lehet még játszani funkcionálisan ugyanazt. Látom, bár én élveztem a Ragadozók a dolog, semmit sem túl kozmetikai hasonlóság tette őket a Ragadozók láttuk, minden filmben ezt megelőző. Azt hiszem, ez része az oka, hogy minden más film egy Ragadozó volt egy Akció-Horror film (bár Akció Horror egyre növekvő Sci-Fi elemek film film) mivel _The Predator_ egy Akció-Vígjáték, csak egy kis gore. Most már nem hiszem, hogy ez az útvonal volt feltétlenül meg... orbitális baki, mondjuk, de volt, Akció, Vígjáték a **legjobb** a _Predator_ franchise? Azt hiszem, ez elég világos, hogy a válasz nem. Ironikus, hogy az irányba viszik által Shane Black, az az ember, aki egy történetnek a _Predator_ pusztán azért, mert a csapat az első film volt, elhatározta, hogy van vele, hogy a munka a forgatókönyvet, amit ő nem volt hajlandó. Most itt vagyunk még 30 évvel később Shane Black végre **van** tegye a nevét egy Predator film, de nem is jó. Baszd meg. Legalábbis jobb, mint a _AvP: Requiem_!

 • Sundance Kid

  Nem tudtam elhinni, amit láttam. Eldöntöttem, hogy szálljon ki a színház, hogy ellenőrizze, ha én is ott ült a szobában. De ott volt, egy Ragadozó, de nyilvánvalóan teljesen rossz helyre, egy nevetséges film - nevetséges történet, nevetséges karakterek, nevetséges eljáró, nevetséges mindent. Annyira zaklatott voltam. Egy, a gyémánt, a film műfaj dobott a porban, a gúnyt. Ha szeretnéd látni, hogyan kell azt csinálni, nézd meg ezt. Teljes pénzkidobás - a termelési oldalon mozi látogató van az oldalon.

 • SaltyCatFish

  Az nem jó. Az első ragadozó teremtett légkör; te voltál vadásznak. Az egyetlen "Ragadozó" film, hogy szállít egy újabb adag, hogy ez Ragadozók. Ez a film esik teljesen rövid a elődei (igen, mindet), de nem hagy ön-val egy erős benyomást kelti, hogy ez egy aranybánya szorítani minden élet egy sorozat, amely meghaladta az EOL régen.

 • skipreader

  OK, én nem értek ezzel egyet, a másik bíráló, hogy a mai napig ezt a filmet. Tökre tetszett ez a film, majd adott egy 8. Miután rájöttem, azt gondoltam, hogy a történet teljesen kerek. Imádtam az új karakterek, pedig azt hittem, a bajtársiasság, a fő katonai karakter volt, s inkább reális. Nem tudom, a másik bíráló, de én szolgálni az Amerikai Hadsereg találta meg a karakter kölcsönhatás nagyon reális. Csalódott vagyok közötti kölcsönhatás a "jó fiúk", s a kormány; azonban ezekben a napokban jött elvárható. Nem hiszem, hogy része lenne reális, de szerintem ez nem zavart annyira a film, mindenki jött össze a végén, hogy, persze, hogy megmentse az emberiséget! Ami, persze, ez különben sem lenne itt...igaz? Jó film! Menj, nézd meg, aztán döntsd el magad, de én azt hittem, mindenképpen érdemes megnézni, annyira, hogy vettem is a blu-ray!

 • John Chard

  Egy óriási csalódás. A remények magas volt ez a legújabb Ragadozó újjászületés, nem azért, mert Shane Black szerepelt a nagy első Predator film, ezért ő biztosan érdekel a projekt? Hanem azért, mert ő egy kiváló író, költő, rendező. Shane Black számít Halálos Fegyver(Ek), Az Utolsó Cserkész, A Hosszú, jó Éjt Puszit a CV-t, ő volt az az ember, aki a vasember vissza a pályára, miután a sag a 2. rész. Ráadásul ő a teremtő, a két legjobb haver, haver neo-noir-ez a millennium (Kiss Kiss Bang Bang/A Rendes Srácok), Akkor hogy lehet, hogy A Ragadozó büdös, lusta fejős tehén trágya? Telek dióhéjban látja, hogy az univerzum a legtöbb halálos vadászok unleashed Földön, mivel a beavatkozás a katonák gyerek, meg egy kíváncsi tudós típusok. Az emberiség sorsa nyugszik egy csoport sérült ex-katonák pedig inkább elfogott a düh tudós nő. Van egy felidéznünk, hogy zagyvaság, amit láttam, mielőtt a Ragadozó 87., illetve a Ragadozók 2010. Egy csoport dinamikus harci egy látszólag legyőzhetetlen ellenség. A későbbi tudományos szempontból, mint az emberi DNS-t következtetés/érvelés stb nem sok értelme, erkély, csak egy rakás standard színészek kiabálás, káromkodás, meg marha reménytelenül gyenge viccek, mind a sorozat újra a nyomokkal. Ha a kép arról szól, hogy egy fogaskerék, kap rivetingly drámai, egy szegény szelet humor jön a módja, vagy a vokális kiömlött vagy vizuális fecsegés (kiskutya kisállat kutya Ragadozó, tényleg?). Van egy csomó telek szálak csak fityeg sosem kell húzni (PTSD/hősünk családi viszály et al), a Ragadozók laza a Föld különböző célokkal - vagy megtévesztően eltolódott egy forgatókönyvet, nem biztos, hogy hol szeretne leszállni. Plusz pontot? Nos, a filmművészet kiváló (Larry Fong), de nem én hibám, hogy ez az akció-kvóták, rengeteg van belőle, pedig a véres (mind a vörös, zöld, típus). A pontszám a hagyományos volt Alan Silvestri vissza a 87-es a film, sőt alig tér el tőle, s még Henry Jackman lesz a hitel. Természetesen néhány viccet, majd néhány munka népi (hazudnék, ha azt mondanám, egy Whoopi Goldberg gag nem volt vicces), de a terror már, ezek a Ragadozók már nem ijesztő lények. Ez bűzlik a problémás termelést, kéz a kézben, egy fejőstehén, hogy nem csak narratively hozzáteszi, hogy semmi sem igazán, de a franchise halálos ítélete. Szégyen. 3.5/10