Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

CineTel Films |

Horror | Thriller |


Rendezte: R.D. Braunstein ,

Főszereplők: Sarah Butler , Jennifer Landon , Doug McKeon ,

Eredeti cím: I Spit on Your Grave III: Vengeance is MineKöpök a sírodra 3: Enyém a bosszú teljes film

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú háttérképek

Nagy felbontású Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú poszterek

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2015-10-01
 • Film hossz: 91perc
 • Népszerűség: 14.641
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $0
 • Bevétel: $0
 • Szavazatok átlaga: 5.3
 • Szavazatok száma: 442 • Szereplők

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú szereplők

Itt találod Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Key-Si

  Miután a második rész középpontjában teljesen különböző karakter, Sarah Butler van vissza a harmadik rész, "Köpök A sírodra: a Bosszú az Enyém", ismételgeti, hogy ő szerepe, mint a 'Jennifer Hills. Megváltoztatta a nevét, hogy Angela' de mi elég sokat látni után az események történtek az első film. Persze csak a remake, nem pedig az első az első. Rendezte: R. D. Braunstein, akinek a munkája nem vagyok tisztában, hogy egyáltalán eltekintve ez a film itt, azt kell mondanom, hogy nagyon élveztem ezt is. Ez nincs a közelben, hogy lesz olyan jó, mint az első rész, de itt van néhány valódi karakter fejlődése, hogy megtalálják. Nem csak a 'Jennifer', hanem a 'Marla' (Jennifer Landon), valamint a 'Oscar' (Doug McKeon), akinek a karaktere teljesen imádtam, pedig nagy volt szerepel ez a film. Ez adta meg sokkal több a mélység. A amp a gore, ez a film használ sok átverés, bár. Azaz, hogy valójában egy tisztességes mennyiségű klassz véres lövést, de a legtöbbjük kiderül, hogy csak a 'Jennifer fejét. Olyan, mint egy -mi van, ha - forgatókönyv. Kicsit azt mutatja, hogy a mentális állapotban van, de néha úgy érzem, mintha ott voltak a jelenetek csak tartalmazza a kedvéért, hogy őket velük. Az utolsó látni, például, nincs értelme. Általában ez a film ment be érthető módon. Valaki azt mondja, valami jogsértő neki, agyonverte őket, mint egy választ, majd vágjuk vissza a valóságba, majd elsétál, anélkül, hogy bántódása senkinek. Mintha ezek a jelenetek megmutatta neki a vágy, hogy mit szeretne abban a pillanatban. a végén meglátod, hogy megtámadták a két fickó a rabok, amelyet ő foglalkozik a szokásos erőszakos divat. Akkor a terapeuta azt mutatja fel, hogy hagyja abba, ő csak megfordul, majd még egy adrenalin 'Jennifer' veszi a lányt is. Volt egy hamis újra. Egy nő elmegy, nem csupa vér... valójában nem történt semmi. De ő nem reagál semmit abban a pillanatban. Akkor mi van? Ő most véletlenszerűen fantáziál -mi van, ha - forgatókönyvek? Egyre teljesen mentális? Azt hiszem, ez a jelenet fáj a film valójában egy kicsit, mert nem csak hagyj meg van zavarodva. De tesz egy jó kezdet, hogy úgy vélik, a fenébe is, ahogy én is tettem, miután megnéztem a feleségemmel. Klassz, ha filmet akarsz beszélni róluk később. A harmadik rész jó volt, de semmit túl különleges. "Köpök A sírodra: a Bosszú az Enyém" van néhány igazán jó pillanatok, különösen, amikor a karakter barkácsolni. De ez nem olyan izgalmas utazás vagyunk szokva, hogy a korábbi részek.