Penge

Marvel Enterprises | New Line Cinema | Amen Ra Films |

Horror | Akció |


Rendezte: Stephen Norrington ,

Főszereplők: Wesley Snipes , Stephen Dorff , Kris Kristofferson ,

Eredeti cím: BladePenge teljes film

Penge teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Penge háttérképek

Nagy felbontású Penge képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Penge poszterek

Penge nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1998-08-21
 • Film hossz: 120perc
 • Népszerűség: 21.517
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $45,000,000
 • Bevétel: $131,183,530
 • Szavazatok átlaga: 6.6
 • Szavazatok száma: 3492 • Szereplők

Penge szereplők

Itt találod Penge film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • tmdb44006625

  Penge rengeteg szórakoztató, különösen, ha megtekintett át a nosztalgikus lencse 90-es évek akció mozi. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a sikeres ez a film - egy R névleges vámpír film egy Afro-Amerikai ólom - szült, hogy a képregény film korszak. A cselekvés, hatás, a zene, mind ostoba, elavult, ráadásul a történet, nincs értelme. De Penge, mégis szórakoztató.

 • Gimly

  Először 1998-ban megjelent, Kardot hozott kereskedelmi siker vissza, hogy a szuperhős filmek, miután a szánalmas megoszlása filmekben, mint a Batman & Robin -, Acél-megállt a műfaj a zeneszámokat. Főszerepben Wesley Snipes, mint a névadó Félig-Vámpír, Félig-Ember hibrid gyere Super Hero/vámpírvadász, Penge működik, Dr. Karen Jensen pedig Ábrahám Whistler (Kris Kristofferson) annak érdekében, hogy legyőzze a vámpírok Deacon Frost (Stephen Dorff), valamint Quinn (Donal Logue), valamint a fogadó élőhalott katonák, mielőtt ölni Gitano Dragonetti (Udo Kier), a másik vámpír, a Vének egy rituálét, ami átalakítja Deacon Frost a La Magra, a vámpír Vér Isten. Velem eddig? Nem? Ez érthető. A könyv érdekes, de nem igazán van így. Amit mondani akarok, az, hogy a forgatókönyv a szemét, de a története ** jó. Az egész film tényleg inkább a történet hatások is vezetett, de a karakterek nagyon hiányzik. Quinn a fajta szórakozás, Deacon... nos... ő vonzó, de nem sok minden mást. Még mindig több van benne, mint a legtöbb karakter, beleértve a névleges Penge. Egyenesen fel, csak magamból, azt hiszem, goth-kultúra vonzó, így az esztétika lehet menni egészen egy módja annak, hogy befolyásolja a döntést a végeredmény, ha nem ért velem egyet, akkor érdemes észben tartani, mivel a legtöbb vámpír legalább egy kicsit, hogy folyik. Mindent félretéve, bár a nyitó Penge egyik legerősebb módja egy film lehet kezdeni, amit valaha láttam. Alapjában véve mindent, amit akar egy modern vámpír történet. Beleértve a Vér Rave dal, Zavartság (Szivattyú Panel Remix) az Új Rend. A filmművészet volt egy másik jó pont, sok csínját-bínját, nem undorító módon. Bár a harci koreográfia szenvedett súlyos esetben a "Csak Egy Srác-Támadások-At - A-Time" - Szindróma. Gyerünk srácok, ez nem a Tekken. Amikor egy hadsereg küzdeni, harcolni egy sereg. Talán nem egyszerre, tudom, hogy lehet egy kicsit értelmetlen, de ez tényleg nem átutalás hát ez a film. A végén van egy telek-lyuk szeretném felhozni, nem hiszem, hogy lesz elrontani semmit rosszul, de ha menni akarsz teljesen friss, hagyd abba az olvasást. Van egy pont, amikor Frost azt mondja, meg kell ölni a 12 Idősebb vámpír egy nagy földalatti rituálét, annak érdekében, hogy teljes a fölényét, a Vér Isten (Khorne?), de megöli a vezető korábban, a tengerparton. Oké, lehet, hogy nem számít, ő volt a 13-as számot. De, Frost barátnője Higany megöli a másikat, a kard kard, a szertartás előtt elkezdődik, s úgy tűnik, senki sem érdekel... én vagyok kétes arcú. Ezek után bár, Penge, a vámpír film, amely nem lassú, mint a Nosferatu, nem pedig leírhatatlanul szörnyű, mint a Twilight, ezért az emberek olyan az íze, mint az enyém, mindenképpen érdemes egy jézusom. 66% -Gimly