A vád tanúja

Edward Small Productions |

Dráma | Rejtély | Bűnügyi |


Rendezte: Billy Wilder ,

Főszereplők: Tyrone Power , Marlene Dietrich , Charles Laughton ,

Eredeti cím: Witness for the ProsecutionA vád tanúja teljes film

A vád tanúja teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

A vád tanúja háttérképek

Nagy felbontású A vád tanúja képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

A vád tanúja poszterek

A vád tanúja nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1957-12-17
 • Film hossz: 116perc
 • Népszerűség: 10.439
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $3,000,000
 • Bevétel: $9,000,000
 • Szavazatok átlaga: 8.3
 • Szavazatok száma: 590 • Szereplők

A vád tanúja szereplők

Itt találod A vád tanúja film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Andres Gomez

  Nagy thriller kiváló klasszikus értelmezése. A telek mozog, néha túl lustán.

 • Shreyance Parakh

  **Miért nem csinálják EZEKET a filmeket már?** Eltekintve attól, hogy egy **NAGY** tárgyalóterem drama_(amely egyesek nem hiszem, hogy ez a film)_, ez a film annyira **SZÓRAKOZÁS** s **SZÓRAKOZTATÓ** nézni.Különösen azért, mert a karakter _Charles Laughton_, valamint _Elsa Lanchester_. De _Tyrone Power_, valamint _Marlene Dietrich_ volt túl meggyőző az ábrázolása egy _innocent, félti az életét az ember, valamint hűtlen, rossz, póker arcú wife_ ill. Egyesek azt mondják, hogy ők előre a végét le félig a film, de nem vagyok benne biztos, hogy hogyan jósolta meg a **a TÉNYLEGES BEFEJEZÉS** mielőtt tényleg bontakozott ki a szemük előtt? Ez a film remek, nem csak a szerepe a bíróság, hanem a jelenetek a _Sir Wilfrid Robarts's_ hivatal(is köszönhető, hogy _Miss Plimsoll van caringly lovably irritáló karakter!_). Talán az emberek(a kisebbségi szeretnék hinni), aki nem hiszem, hogy ez a film megérdemli a magas rangú, valamint értékelés, hogy ez van, látta, hogy ez a zseniális alkotás, mint egy izgalmas thriller.De én szerettem ezt a filmet, mint egy kellemes, SZÓRAKOZTATÓ, MISZTIKUS, DRÁMA ! Tudom értékelni ezt a 10 csak azért, mert nem láttam más KLASSZIKUS tárgyalótermi dráma, ami heves volt az egész(hacsak nem történik valami könnyed jelenetek, Uram Wilfrid Robarts) a végén mégis úgy éreztem, könnyed volt egy mosoly az arcomon, mint inkább egy elgondolkodtató meg rajta. A kommentár a befejezés kredit ártatlanul imádnivaló a times of social networking _"A menedzsment, a színház arra utal, hogy a nagyobb szórakozás a barátok, akik még nem látták a filmet, hogy ne osszák meg a titok a vége, hogy a Vád Tanúja!"_ De én egy _big rajongója a 12 Dühös ember, s Hogy ne bántsátok a Feketerigót!_ De ez a film is épp olyan jó, másképp teljesen!

 • John Chard

  Én állandóan meglepő, hogy a nők kalapot ne provokáld több gyilkosság. Leonard Steven Vole találja magát a tárgyaláson az a gyilkosság egy gazdag özvegy, akitől ő örökölte a vagyont. Top ügyvéd Uram Wilfrid Robarts veszi fel a vádlottak esetében, de ő is, mint mindenki más, van döbbenve, amikor Vole látszólag szerető felesége, Christine kiderül, hogy tanúskodjon a vádlott ellen. Alapján Agatha Christie sikeres 1953 játszani", A Vád Tanúja" részesült finomhangolása a mester rendező Billy Wilder írás-partner Harry Kurnitz. Itt a párbeszéd válik, borotvaéles, valamint a karakterek teljes mértékben kihasználni a csodálatos eredmények, de főleg a mesterfogás itt nem hagyom, hogy egy teremben dráma lett, hogy a bíróság a szoba dráma. A filmet játssza ki, nincs elvesztegetett jelenetek, nem pillanatokat az unalom, de ez az ilyen frissen, fiatalosan, hogy néha elfelejtem, hogy a dráma a történetben. A szereplők itt vannak a jó formában, Wilder volt akartam dolgozni Charles Laughton egy ideje, pedig nyilvánvaló, hogy mindkét fél itt, hogy a legjobbat hozza ki egymást. Laughton egy tiszta öröm, mint Robarts, éles a nyelve, csak a szája nagy, olyan pimasz be a szavukat, a kölcsönhatás Miss Plimsoll (Laughton igazi élet felesége, Elsa Lanchester) a minőség, de ez egy másik tanúbizonyság, hogy Wilder zseni az, hogy őket együtt. Tyrone Power, milyen lenne az utolsó befejezett filmje, mielőtt sajnos elmúlik, az ördögien okos, mint Pocok, míg a Torin Thatcher nagy, mint a mogorva vád ügyvéd Myers. Még olyan jó, mint hogy mind azok, mind ülj árnyékában Marlene Dietrich, majd a sor, mint Christine Vole, rekkenő a femme fatalista, az egy forró teljesítmény korona csodálatos film. Eszembe jutott, hogy egyik napról a másikra, hogy ez talán a legjobb film, hogy Wilder kell, hogy Hitchcocki, biztos vagyok benne, hogy a nagy mester, a függő magát, élvezte volna ezt. Ez egy rejtély, hogy drámai, ez egy thriller, hogy az is vicces, hogy ez egy multi műfaj klasszikus. 9/10