Törött nyíl

20th Century Fox |

Western |


Rendezte: Delmer Daves ,

Főszereplők: James Stewart , Jeff Chandler , Debra Paget ,

Eredeti cím: Broken ArrowTörött nyíl teljes film

Törött nyíl teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Törött nyíl háttérképek

Nagy felbontású Törött nyíl képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Törött nyíl poszterek

Törött nyíl nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1950-08-01
 • Film hossz: 93perc
 • Népszerűség: 6.43
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $0
 • Bevétel: $0
 • Szavazatok átlaga: 6.7
 • Szavazatok száma: 74 • Szereplők

Törött nyíl szereplők

Itt találod Törött nyíl film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • John Chard

  Beszélni a béke nem nehéz. Élni nagyon nehéz. Mint a háború dúl között az Amerikai telepesek pedig az Apache, egykori katona Tom Jeffords történik, amikor egy fiatal Indiai megsérült a támadás után. Veszi magára, hogy segítse a fiút, nem sokkal azelőtt, hogy az Apache bukkan fel akarta ölni Jeffords a háború ösztönök. Könyörgött a Jeffords az életet, a fiú úgy alakul, hogy őt kímélni az Apacs főnök, Főnök. Ez a kezdete a barátságnak, hogy lehet, hogy csak hozza véget a háború és béke át a nyugat. Noha nem ez az első "szociális" Nyugat-film készült, Törött Nyíl, lehet azzal érvelni, ez talán az egyik legfontosabb, azt mondta, műfaji film az 50-es években. Mutatja humanista ábrázolása, az Apacs pedig foglalkozó ki a szinten tart tellings a kapcsolatok között fehérek, valamint a Bennszülött Amerikaiak, Delmer Daves' film olyan fontos ma, mint volt újra kiadás. Átvéve Elliott Arnold regény Vér Testvér, a történet követi Jeffords (mért, s jól James Stewart), amint megpróbálja bróker béke a háborúzó felek. Először is azzal, hogy meggyőző Cochise (Jeff Chandler bang formában), hogy a mail fut keresztül a hágón, valamit, ami hozza a gyanú pedig a hívásokat Indiai szeretőd Jeffords saját fajtájából, de az, hogy végre be egy békeszerződés, amikor az erőszak, a gyűlölet volt elterjedt nyugaton. Mint a barátság a két férfi közötti nő, Jeffords, valamint egy Apache lány szerelmes (szép Debra Paget, mint Sonseeahray), ezáltal a történet további lökést a lendület. A forgatókönyv akkor valóban eléri a lépés, mint Daves a legénység gödör béke, többek faji szerelem hátterében a vérontást, s a barbárság. Soha nem glossing át, hogy milyen nehéz a béke lesz, Törött Nyíl megtartja intelligencia, érzékenység is, mint szakadár frakció mindkét oldalról (például azt látjuk, Geronimo szét a Apache formában-egy lázadó előtt) tervezi, hogy megöli a békefolyamatban. Még van idő a mély érzelmi kickers, hogy megerősítse a lényeg, hogy milyen kemény, nem valószínű, béke, a tolerancia lehet néha. Törött Nyíl volt, illetve még mindig van, egy merész kép. Sőt elmondható, hogy az szereti a Dave Stewart, ez volt abban az időben nagyon merész, kockázatos karrier mozog. De megérte, mert a film áll ma, mint egy kép, egy kis különbség. Ez új megközelítés, hogy a tárgyak valami, hogy ez a generáció, de a jövőben is, mindig megtalálja, hogy társadalmilag fontos. Növelte által Hugo Friedhofer aranyos gólt, majd kihasználva a Magányos Fenyő helyre lőni, Törött Nyíl egy kiváló jó film, hogy még a nem Nyugati rajongók kell felvenni. 8/10