Élősködők

CJ Entertainment | Barunson E&A |

Vígjáték | Thriller | Dráma |


Rendezte: Bong Joon-ho ,

Főszereplők: Song Kang-ho , Lee Sun-kyun , Cho Yeo-jeong ,

Eredeti cím: 기생충Élősködők teljes film

Élősködők teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Élősködők háttérképek

Nagy felbontású Élősködők képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Élősködők poszterek

Élősködők nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2019-05-30
 • Film hossz: 132perc
 • Népszerűség: 242.99
 • Eredeti nyelv: ko
 • Költségvetés: $11,363,000
 • Bevétel: $197,834,650
 • Szavazatok átlaga: 8.6
 • Szavazatok száma: 4119 • Szereplők

Élősködők szereplők

Itt találod Élősködők film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • Sheldon Nylander

  A munkásosztály le-a szerencse Kim család pénzszűkében. Amikor egy barátja, a fia, Ki-Woo, aki egy angol oktató a lányát a gazdag Park család, hagyja el a helyét, azt javasolja, Ki-Woo, a munka. Most, hogy egy "a" a gazdag család, a kim család kezdődik tervez a bukását a jelenlegi háztartási alkalmazottak, valamint behelyezése magukat azok a megüresedett pozíciókat, így minden munkaviszonya, illetve a pénzt végül áramlik be a háztartásban. De nem minden az, aminek látszik a Parkban a ház, vagy a korábbi szolgák. Ez a film indul ki, mint egy vígjáték, de gyorsan megy a szociális kommentár, rámutatva a különbség a szegény munkásosztálybeli család, a gazdagok kiváltságos család. A különbséget az is, hogy gyakran rámutatott arra a jómódú, hogy mit szokott nevezni, mint az első világ-problémák, míg a szegény család szó szerint próbál túlélni megmenteni csekély vagyonát az árvíz. Nem félénk, vagy próbálja meg, hogy finom, de elég érdekes, hogy nem érezzük át verték a fejét sem, ami jelentős változás az esetlen megközelítés a legtöbb filmesek. Időre elmondott, hogy ez egy vígjáték egy jó megközelítés, csakúgy, mint a közönség őr engedte le, mi pedig egyre nyitottabbak az ötleteket. Azonban azt mondják, ez TÖBBNYIRE egy vígjáték. A harmadik felvonás vesz egy sötét, sötét fordulatot, a kontraszt, arról nem is beszélve általános megvetés, sőt közöny, egyes osztályok közötti válik, sokkal súlyosabb. Ez kerül néhány nehéz terület, valamint a karakterek, hogy megtaláltuk, szeszélyes, de még, mint valamilyen módon mutatják nagyon különböző oldalán magukat. Ugyanakkor nem érzem, váratlan, majdnem olyan, mint mondhatnánk, hogy ez volt a felszín alatt, minden alkalommal meg is próbáltam nem törődni vele, de nem lep meg, ha ez nem jelenik meg. Ez egy mesteri jellemzése! Egy másik szempont a megjegyzés, hogy ez a film gazdag allegória pedig metafora. Ez egy okos film, ugyanakkor a filmesek nem leereszkedő róla. Adnak a közönség hitelt, hogy képes megérteni a szimbolizmus nem kanállal enni mindent, ami üdítő változatosság a szokásos fejét verte a legtöbb filmesek menni. Ugyanakkor megértik, hogy nem minden közönség tagja meg fogja érteni, vagy azonnal vegye fel minden szimbólum, de az általuk kialakított olyan óvatosan, olyan tökéletesen, hogy nem kell értened, hogy minden egy. Hogy a megértés csak gazdagítja a tapasztalat, de nem szükséges hozzá. Ez a film lett az elismerést, s megérdemelten. Ez a gazdag, intelligens, polírozott, hogy egy bizonyos fokú, hogy sajnos nem látom olyan gyakran, mint kellene manapság, mutatja, hogy a filmesek mesterei a szakmának. Könnyen lehet, hogy ez az egyik legjobb film, amit láttam 2019. Erősen ajánlott!