Harry Potter és a bölcsek köve

Warner Bros. Pictures | Heyday Films | 1492 Pictures |

Kaland | Fantasy | Családi |


Rendezte: Chris Columbus ,

Főszereplők: Daniel Radcliffe , Rupert Grint , Emma Watson ,

Eredeti cím: Harry Potter and the Philosopher's StoneHarry Potter és a bölcsek köve teljes film

Harry Potter és a bölcsek köve teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Harry Potter és a bölcsek köve háttérképek

Nagy felbontású Harry Potter és a bölcsek köve képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Harry Potter és a bölcsek köve poszterek

Harry Potter és a bölcsek köve nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 2001-11-16
 • Film hossz: 152perc
 • Népszerűség: 36.051
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $125,000,000
 • Bevétel: $976,475,550
 • Szavazatok átlaga: 7.8
 • Szavazatok száma: 15684 • Szereplők

Harry Potter és a bölcsek köve szereplők

Itt találod Harry Potter és a bölcsek köve film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • John Chard

  Ahh, a mágia kezdődik. Harry Potter egy Árva, aki a tizenegyedik születésnapja rájön, hogy ő varázsló, amit úgy hívnak, hogy távú Roxfortban. De Harry hamarosan kiderül, hogy a múlt, a sors, egy valóban figyelemre méltó, varázslatos, de félelmetes dolog. Harry Potter S A Bölcsek kövét megérkezett a hatalmas hírverés, az egyik felvillanyozott, majd arról beszélt, mozgó képek az évtized végre megérkeztek. A box office garantált volt, hogy a dudor alapján rajongók könyv alap egyedül, függetlenül attól, hogy ha a film rossz szót a száján, akár nem, ez volt a sorsom, hogy egy szörnyeteg smash hit. Hogy valaki, mint én, aki, hogy ez a nap soha nem olvastad a Harry Potter könyveket, könnyű volt nekem, hogy megtekinthesse objektív nélkül, összehasonlítva a forrás -, hogy mérhetetlenül élveztem, amikor színház kiadás, de azt még élvezni is ugyanolyan sokat. Rendező, Christopher Columbus, azt hiszem, bölcsen maradt hű a forrás anyag, így elégedett az irodalom tömegek. Még nem minden újonnan a párt, amely által hozott a magic show, ez egy kicsit érthetetlen, mert a költségvetés felrobban a képernyőről minden alkalommal. Twist olivér, mint halmazok alkotják a csodálatos abszol úton, álom, mint a füst köpeny a ragyogó Roxfort Expressz, maga az iskola, az egy monolitikus örömére megbúvó között kísérteties hegyek - mi a helyzet az üdítő bevezetés a Kviddics? Pulzáló, majd eszeveszett nem összegét valami ördögi mágiától tartani minket izgat az egész. A karakterek minden tökéletesen alakult az első kétharmada a film, itt Columbus húz le egy mesterfogás által kövessük a karaktereket a kis csoda, hogy a közönség soha nem unatkozik. Az utolsó tekercs játszik ki, szilárdan, mint egy a titokzatos "ki tette" lényege a darab, de a korábbi működik a filmben, hogy tényleg érdekel, hogy jön a finálé. Néhány remek casting, a felnőttek tényleg segít abban, hogy a film, a diadal, a Maggie Smith, Robbie Coltrane (az egyik legjobb szereposztás feladatok az évtized azt mondanám), Richard Harris, Alan Rickman, majd Zoe Wanamaker mindenki kiváló munkát itt. A gyerekek minden újonnan hogy egyik napról a másikra voltak híresek, minden friss arccal, zöldfülű, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint & Tom Felton öröm nézni, mind segít, hogy tartsa az érzés, a varázsa folyamatosan izzik fel a képernyőn. A baglyok itt, boszorkányokat, mi ez a furcsa háromfejű kutya csinál ott? A Harry Potter franchise-kezdődik egy bang egy ostor a pálca, én meg emiatt, akinek két mások személy szerint imádom. 8/10

 • avatar Szakáll András

  Számomra ez a leggyengébb Harry Potter film az összes közül. A gyerekek kicsit bugyuták. Igazából Hermione a legértelmesebb mind közül. Ron egyszerű, mint a faék. Harry pedig az ismertség tengerében fürdik, és csak van. De tényleg. Gyenge főszereplő. Abból a szempontból jó ez a film, hogy bemutatja a varázslóvilágot a néző számára. Aki rajong az ilyen világokért őt megveszi a produkció kilóra. A többiek pedig bele-bele kötnek itt-ott a filmbe. Egyszer érdemes megnézni, hogy elmondhasd, hogy igen, láttad. De több időt nem érdemes rá fecsérelni.