Piszkos tánc

Great American Films Limited Partnership | Vestron Pictures |

Dráma | Zenei | Romantikus |


Rendezte: Emile Ardolino ,

Főszereplők: Jennifer Grey , Patrick Swayze , Jerry Orbach ,

Eredeti cím: Dirty DancingPiszkos tánc teljes film

Piszkos tánc teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Piszkos tánc háttérképek

Nagy felbontású Piszkos tánc képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Piszkos tánc poszterek

Piszkos tánc nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1987-08-21
 • Film hossz: 100perc
 • Népszerűség: 13.56
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $6,000,000
 • Bevétel: $213,893,795
 • Szavazatok átlaga: 7.3
 • Szavazatok száma: 3538 • Szereplők

Piszkos tánc szereplők

Itt találod Piszkos tánc film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • talisencrw

  Ez volt csöpögős, de tisztességes, lehetett volna sokkal rosszabb is. Általában én vezetem ezt a fajta film, mint a pestist, de Patrick Swayze elmúlt halál nekem nagyon élvezi Pont Szünet' nemrég arra késztetett, hogy nézd meg a másik, az egyik a legjobb szerepeket ('Szellem", a "Road House' várnia kell, azt hiszem.). Amikor megkaptam az első DJ-zik munka éjszakai műszakban dolgozik a már megszűnt K-102 FM Woodstock, mint egy tinédzser, gyakran fogadott hívások kérek többet, a három találat dalokat a csillag pedig nosztalgia-tördelte zene: Eric Carmen 'Éhes Szemek', Swayze saját 'olyan, Mint a Szél, vagy az Oscar-díjas 'Életem' Bill Egyveleget Jennifer Warnes. Érdekes volt most, majdnem három évtizeddel később, végre látni azt a zenét, amit játszott a rádió eon előtt most megjelenik valamilyen filmes összefüggésben. JÓ volt látni, mint egy tisztelgés Swayze kézműves (hogy volt képzett klasszikus balett, valamint az eljáró), de nem maradt egyáltalán nem érdekli, sem a folytatást, vagy remake, hacsak, mint egy különleges ajándék a hölgy, Tammy.

 • Wuchak

  Szórakoztató hit buja Appalache helyeken, de az írás nem tiszteli, az intelligencia, a viewer MEGJELENT 1987-BEN rendezte: Emile Ardolino, "Dirty Dancing" csillagok Patrick Swayze, mint Johnny Kastély, a munkásosztály tánctanár egy mountain resort a Hegyekből 1963-ban. Jennifer Grey partnere, mint a "Baba", a 17 éves lányát egy gazdag Zsidó orvos nyaral a központban. Ő helyét veszi át a Johnny táncpartnere, miután a partner teherbe esik, bár nem Johnny. Baba természetes módon alakul ki egy fellángolás. Ez volt a sláger romantikus dráma, 1987, de valójában nem annyira a hazai box office képest a másik két tánc, filmek a 80-as években: "Flashdance" (1983) készült 95 millió dollárt, valamint "Szabad" (1984) 80 millió dollárt, míg a "Dirty Dancing" hozta $64 millió. A két fő stáb tagjai egy jelölje ki. Swayze volt a miniszterelnök Jennifer Grey aranyos & fürge, mint egy őzgida. A valóságban Szürke volt, 26 éves forgatás során, bár ő átmegy a tinik elég jól. Swayze, azonban, 34 néztem rá, bár trim belefér. A buja Appalache-helyszínek kiemelkedő a történet tartja a figyelmet, de majd forgasd a szemeidet a hülye félreértés, ahol a gyerek apja feltételezi, Johnny, aki a partnere terhes, valamilyen furcsa oknál fogva, hogy senki nem állítja őt egyenesen. Nem beszélve arról, hogy a karakterek mindig rosszat mondani rosszkor, ami állandósítja a félreértés. Továbbá, a szexuális egyesülés a Johnny & Baba, mind a korai, illetve hihetetlen fényében az az időszak, Baba kora (17 éves), valamint a neveltetése. Frankie Avalon volt egyszer megkérdezte a korai 60-as években a "Strand" a filmeket, ha a férfi-nő kapcsolatok, mint a "tiszta", mint ábrázolta, ő pedig válaszolt, (idéztem): "Mint egy tini, akkor 'megy' nem is tartották egy lehetőség." A nyilvánvaló kivétel lenne rossz hírű gyerekek a "másik oldalán, a síneken." Továbbá, az a tény, hogy Johnny szexel a doktor lánya, egy kiskorú, nem nyer pont az ő javára. Ezért, még akkor is, anélkül, hogy az a félreértés, hogy nincs sok oka az apja, hogy felmelegedjen, hogy Johnny. Akkor miért van az orvos tiszteletet Johnny a végén, egy haver, aki parázna a kiskorú lánya pedig egyértelműen sokkal idősebb, mint ő is, bár lehet, hogy azzal érvelt, hogy naiv vagyok, de nem feltétlenül tudja, hogy a szex már. Hibák, mint ezek a pofon, a lusta írásban vagy sértő, hogy bárki, akinek van egy csepp intelligencia. Ha a múltat nézzük, hogy ezek a problémák azonban a film szórakoztató. A tánc sorozatok látható a személyzeti területen hasonló a függőleges szex ruhában. Azt hiszem, ezért úgy hívják, hogy "Dirty Dancing", mi? De ez egy másik hiba a filmben: ezek a jelenetek olyan izgatott fel koreografált kiáltják, hogy a néző keresztül megafon: "Ez EGY FILM, NEM a VALÓSÁG." Mindazonáltal, Szürke édes, Swayze Az Ember a gyönyörű Appalache-helyek egy jelölje ki, forgatták a Mountain Lake Resort-Pembroke, Virginia, valamint a Tó Csali, NC. A FILM FUT, 1 óra, 45 perc. ÍRÓ: Eleanor Bergstein. OSZTÁLY: B-/C+