Piszkos Harry

Warner Bros. Pictures | Malpaso Productions |

Akció | Bűnügyi | Thriller |


Rendezte: Don Siegel ,

Főszereplők: Clint Eastwood , Harry Guardino , Reni Santoni ,

Eredeti cím: Dirty HarryPiszkos Harry teljes film

Piszkos Harry teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet. Ha szeretnél a te oldaladdal is ide kerülni, olvasd el a partner programunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Piszkos Harry háttérképek

Nagy felbontású Piszkos Harry képek amelyeket használhatsz a számítógépeden vagy telefonodon is háttérképnek, a képeket egyszerűen le töltheted nagy felbontásban miután a képre kattintottál.

Piszkos Harry poszterek

Piszkos Harry nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

Hasonló filmek • Státusz: Megjelent
 • Moziba kerülés: 1971-12-21
 • Film hossz: 102perc
 • Népszerűség: 9.601
 • Eredeti nyelv: en
 • Költségvetés: $10,000,000
 • Bevétel: $35,976,000
 • Szavazatok átlaga: 7.5
 • Szavazatok száma: 1187 • Szereplők

Piszkos Harry szereplők

Itt találod Piszkos Harry film főszereplőit és néhány mellék szereplőjét is, ha a több szereplő gombra kattintasz akkor megtekintheted az összes szereplőt, a színészekre kattintva többet megtudhatsz róluk, mint például, hogy mely filmekben vagy sorozatokban szerepelt és találhatsz pár képet és egyébb fontos információkat róluk. • Értékelések
 • John Chard

  Több mint ikonográfia itt a dinamit Siegel/Eastwood teaming. A film nyílik egy lövés, egy emlékfalon a dicséret a San Francisco-i Rendőr, aki vesztette életét szolgálat közben, a RENDŐRSÉG jelvény kiemelkedő, mint a kamera lefelé görgeti a köteg nevek a falon. Vágott egy tetőtéri mesterlövész lövés egy lány úszik a medencében, elég a vagány zsaru, akit valaha láttam, hogy a tetőtéri jelenet, ő áll, s felmérések az egész San Francisco bay area, ez a terület, de tudjuk, hogy egy nagyon különleges film, valóban. Piszkos Harry most valami, hogy egy intézmény, a film, hogy tolni a határokat a rendőrök a rossz fiúk ellen film a film párbeszéd részévé vált modern beszél, pedig ez a film, hogy hajtott, Clint Eastwood a sztratoszférába szuper sztárság. Gyakran tagged as fasiszta film, azt hiszem, ez inkább egy cinikus pillantást a jogok a bűnözők, mert Harry mindenki, aki valaha bűncselekmény áldozata, ő megteszi, amit meg kell, hogy vegye le a bűnözők elsősorban a társadalom, hogy megszegi a törvényt, Harry lesz, ahogy tud. Itt van Harry nyomában Skorpió, egy könyörtelen mesterlövész megölni véletlenszerűen, Skorpió elrabolja egy tizenéves lányt követel $200.000-re a város vagy meg fog halni a lyuk van rá eltemetve. Harry csak az ember, a munka, a kifutófiú, s ez határozza meg a kerekeket, mi lesz a személyes keresztes Harry-nek, hogy vegye Skorpió le minden áron. Rendező Don Siegel kézműves remekmű itt, ami egy nyugati belül a nagy város, a táj, a tempót, energikus, néha még felhúzza magát nyújt valódi feszültséget, ha szükséges. Siegel is dicsérte a ragasztás Andy Robinson, mint a Skorpió, ez egy őrülten nagy teljesítmény tőle. Még lehet, hogy soha nem történt, mióta Robinson volt kövesedve a fegyvereket, de Siegel mellette, s kényszerítette rá. Az eredmény egy mániákus viszont, hogy félek, s szórakoztat egyenlő mértékben - tanú az őrült éneklés során egy busz elrabolni jelenet, akkor nem tudom, hogy nevessek-e, vagy félni. Még olyan jó, mint Robinson, ad módja annak, hogy a zökkenőmentes darab pompa a Eastwood, mint Harry Callahan, vegye figyelembe, tökéletes enthusing a szerepe a megfelelő mennyiségű dinamikus hűvös, gusto, nem meglepő, hogy a karakter lett filmes legenda, miután egy ilyen nagyszerű színészi teljesítmény. Végül meg kell említenem a csodálatos pontszám Lalo Schifrin, jazz/elektro/beat-kombinációk váltás tökéletesen be minden egyes jelenet a maximális hatást, hogy a kupakot az egyik legjobb film a 70-es években, ha nem hiszel nekem, akkor te menj vitatkozni Harry. 9/10

 • Andres Gomez

  A rendező figyelemreméltó, de a legérdekesebb oldalán ez a film a karakter által létrehozott Eastwood, egy rendőr, aki úgy dönt, hogy a törvény által a kezét figyelmen kívül bármilyen jó vagy eljárás. Nagyon szeretem a karaktert, a messze nyugatra, de manapság az USA-ban A történet maga, nyíltan, a rossz, a groteszk.

 • talisencrw

  Mostanában már úgy drasztikusan negatívan újra értékelést Clint Eastwood a munka, mind a directorially meg, mint egy színész, mint egy reflexszerű reakció, hogy az állandó védelem a több rasszista-bigott arca konzervatív Amerika, hanem azért, mert mi a munka jelentett a számomra, mint egy cinephile az évek során, plusz tiszteletére mindenki más munka ebben a filmben, különösen rendező Don Siegel, hogy egyszerűen nem lenne igazságos. Is, tulajdonképpen nem is egyre, főtt le a 103 perc timespan, 45 év után az a tény, hogy a fő dilemmáját az USA-ban. Akinek jogait vagy a fontosabb: a jó fiúk, vagy a rossz fiúk? Ha egyenlő, nem tekinthetők úgy, hogy egyenlő, de mit jelent, hogy a bűnüldöző, illetve igazságügyi rendszerek? Egészen egyszerűen A legfontosabb Amerikai film az elmúlt 50 évben. NEM a kedvenc (ez 2001: A Space Odyssey'), de a legjelentősebb. De nem, egy napot sem öregedett, mert nagyon.