A galaxis őrzői Vol. 3. megjelenési dátuma, előzetesek, történet

A galaxis őrzői Vol. 3. megjelenési dátuma, előzetesek, történet

2023-04-24 07:57:30 - Web Klikk Média - Filmhír

A Marvel-filmek következő hulláma már a nyakunkon van, hiszen az ötödik és hatodik fázis örökre átformálja az MCU-t. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige nem csak új arcokat mutat be, hanem ismerősöket is búcsúztat.

James Gunn A galaxis őrzői 3. kötete zárja le a trilógiát, amikor Star-Lorddal és társaival újra találkozhatunk egy utolsó kaland erejéig.

Mikor lesz látható a mozivásznon A galaxis őrzői Vol. 3.?


A vártnál egy picit tovább tartott a kiadás, de végre 2023. május 5- én megérkezik a mozikba.  A franchise legutóbbi része ugyanezen a napon, még 2017-ben jelent meg.

Azóta a galaktikus hősöket láthattuk a Bosszúállókban: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték és a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmekben.

A Marvel filmek időrendi sorrendjét tekintve, ez a film lesz a 32. a listán.

A galaxis őrzői Vol. 3. előzetesek

Az első előzetes 2022. december 1-jén jelent meg, amely alább megtekinthető:


Nem sokkal később a 2023-as Super Bowl alatt egy második előzetest is bemutattak. Ezúttal hosszabb pillantást vethettünk a csapat működésére, néhány érzelmes pillanattal együtt:


2023. április 18-án pedig a Marvel Studios újabb előzetesében megható, de mégis vidám eszmecserét mutat be Peter Quill és Gamora között:


Miről fog szólni a film?

A Marvel hivatalos szinopszisa szerint James Gunn következő kalandja a következőkkel fog járni: „Kedvelt rosszalló csapatunk belenyugszik a Knowhere-i életbe, de nem sokára felforgatja életüket Rocket viharos múltjának visszhangja.

„Peter Quillnek, aki még mindig tántorog Gamora elvesztése miatt, maga köré kell gyűjtenie csapatát egy veszélyes küldetésre, hogy megmentse Rakéta életét – ez a küldetés, amely, ha nem hajtják végre sikeresen, nagy valószínűséggel az általunk ismert őrzők végéhez vezethet.”

Mindig is tudtuk, hogy a harmadik film jelenti majd ennek a trilógiának a végét, és Gunn megígérte, hogy ez lesz az "epikus lezárása" a 2014-es A galaxis őrzőiben elkezdett történetnek.

A film célja, hogy véget vessen a csapat jelenlegi verziójának a képernyőn.
  • Film adatlapok: 458419
  • Sorozat adatlapok: 64045
  • Színész adatlapok: 1267863
  • Kommentek: 10408
  • Film listák: 27
  • Sorozat Listák: 6
  • Színész listák: 9
  • Cikkek: 19