Amerikába jöttem 2 premier

Amerikába jöttem 2 premier

2021-05-28 10:39:36 - AquaMan DC - Filmhír

Biztosan te is láttad már az Amerikába jöttem című filmet Eddie Murphy-vel, és ha neked is tetszett akkor van egy nagyon jó hírem, elkészült a 2. része és a még jobb hír, hogy már le lehet tötleni, vagy online megnézheted a legtöbb stream szolgáltatónál. Ha szeretnél egy igazán vicces filmet megnézni, és szeretnél elcsodálkozni, hogy 33 év alatt mennyit öregedtek a színészek, és kaptunk egy új szereplőt is aki véleményem szerint hatalmasat alakít a filmben, a megszokott filmjeitől teljesen eltérő karakterben Wesley Snipes  is nagyon szuper perceket fog okozni. Ha tetszett az első rész akkor ezt a filmet mindenképp töltsd le vagy nézd meg online. 

Pár kép a színészekről:

És persze az előzetes sem maradhat le bár a film adatlapján is megtalálhattok jó pár bemutatót a filmről:


Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Amerikába jöttem 2.

Nem sokkal azt megelőzően, hogy Akeem Joffer (Eddie Murphy) végre Zamunda jogos királyává válna a trónörökös rádöbben, hogy van egy soha nem látott fia az Egyesült Államokban. Lavelle (Jermaine Fowler) Queensben éli megszokott életét, mit sem sejtve arról, hogy ő maga is egy afrikai uralkodócsalád leszármazottja. Haldokló apja, a király (James Earl Jones) utolsó kívánságának eleget téve Akeem herceg és Semmi (Arsenio Hall) újra felkerekedik, hogy megtalálják az elveszett fiút.

Tovább

Amerikába jöttem

Akeem herceg, a kis afrikai ország uralkodójelöltje dúsgazdag ember. Mindene megvan amit csak akarhat, ám úgy érzi üres az élete, mert nincs olyan nő, akibe bele tudna szeretni. A hercegnek pedig feleség kell, méghozzá olyan, aki sem nem a pénzéért, sem nem a hatalmáért megy hozzá. Ezért utazik hűséges barátjával, Semmivel Amerikába, ahol egy gyorsbüfében helyezkednek el takarítónak. A bajok akkor kezdődnek amikor kiderül, hogy a két férfi még soha életében nem látott felmosóvödröt és rongyot.

Tovább

Eddie Murphy

Eddie Murphy (eredeti neve: Edward Regan Murphy) (New York, 1961. április 3. –) Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színész, humorista, filmproducer és énekes. Golden Globe-díjra jelölt alakításai voltak a 48 óra (1982), a Szerepcsere (1983), a Beverly Hills-i zsaru (1984), a Bölcsek kövére (1996) és A nevem Dolemite (2019) című filmekben. Emlékezetesebb filmjei közé tartozik még az Amerikába jöttem (1988), a Vámpír Brooklynban (1995), a Dr. Dolittle (1998), a Dr. Dolittle 2. (2001), a Norbit (2007) és az Amerikába jöttem 2. (2021) című vígjáték. A 2007-es Dreamgirls mellékszereplőjeként Golden Globe-díjat nyert és Oscarra is jelölték.

Tovább

James Earl Jones

James Earl Jones (Arkabutla, Mississippi, 1931. január 17. –) kétszeres Tony- és Emmy-díjas, valamint Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai színész. Arkabutlában, Mississippi államban született. 1953 óta szerepel filmekben. Első ismertebb filmszerepe a Dr. Strangelove 1964-ből. Filmszereplésben a legjobban értékelt A názáreti Jézusban Baltazár mellékszerepe, illetve a Conan, a barbár című filmben való főszereplése, illetve ő alakította Jaffe Joffer királyt az Amerikába jöttem című filmben. Színházi színészként szerepelt néhány Shakespeare feldolgozásban: Szentivánéji álom, Othello, Hamletben Claudius király, Lear király. Főszerepet játszott még A nagy fehér remény című darabban 1968 és 1970 között, amiért Tony-díjat is kapott, és aminek 1970-es filmváltozatában is főszerepet vállalt. Szélesebb körű ismertségét azonban azok a szerepek hozták, amikor egy karakternek csak a hangját adta: ő volt Darth Vader hangja az Csillagok háborúja filmekben (bár magát Vadert nem ő, hanem David Prowse alakította) és ő adta Az oroszlánkirályban (1994) Mufasa hangját is. Házastársa: Julienne Marie (elvált), majd 1982-től 2016-ig, annak haláláig Cecilia Hart.

Tovább

Wesley Snipes

Wesley Trent Snipes, az amerikai színész, producer és harcművész, 1962. július 31-én született Orlandóban, Floridában a tanárasszisztens Marian és a repülőgépmérnök Wesley R. Snipes fiaként. Bronxban, New York City-ben nőtt fel. A P.S. 132 nevű általános iskolában tanult, majd az I.S. 131 nevű középiskolában érettségizett Bronxban. Egy ideig a híres Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing iskolájában tanult, de visszaköltözött Floridába, mielőtt befejezhette volna. Végül az orlandói Jones High Schoolban diplomázott, majd visszatért New Yorkba és a State University of New York at Purchase-ben folytatta a tanulást. A los angelesi Southwest College-ben is tanult. A kilencvenes években érte el karrierje csúcsát. A drámai - King of New York, Boiling Point, The Waterdance (az utóbbiban tolószékbe kényszerült romantikus férfit formált meg) - és komikus szerepek - White Men Can't Jump, és To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar (ez utóbbiban transzvesztitát alakított) - mellett Snipes inkább akcióhősként ismert, hiszen ezeknek köszönheti a legnagyobb sikereit - Passenger 57, Demolition Man, Money Train, Drop Zone, The Fan, Murder at 1600, U.S. Marshals, Rising Sun. 1995-ben rövid szerepben tűnt fel a Waiting to Exhale című filmben, amelyben Angela Bassett-tel játszott, 1996-ban az America's Dream című TV-filmben kapott szerepet, 1997-ben pedig a hangját kölcsönözte a Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child című sorozat egyik szereplőjének. 1998-ben forgatta a legnagyobb anyagi sikert hozó filmjét, a vámpírgyilkos félig vámpír, félig ember Pengét (Blade) - több, mint 150 millió dollár bevételt hozott és két sikeres folytatás követte. 2005 után a legtöbb filmje csak videón került megjelenésre (7 Seconds, The Marksman, Chaos, The Detonator, Hard Luck, The Contractor, The Art of War II: Betrayal, Game of Death), egyedül a számos sztárt felvonultató Brooklyn's Finest volt kivétel. A Gallowwalker című akcióhorror csak kétéves késéssel jelent meg, miközben ő már a börtönben ült.

Tovább
  • Film adatlapok: 459492
  • Sorozat adatlapok: 64070
  • Színész adatlapok: 1270896
  • Kommentek: 10408
  • Film listák: 27
  • Sorozat Listák: 6
  • Színész listák: 9
  • Cikkek: 19