Jön az új Batman!

Jön az új Batman!

2020-09-28 08:12:17 - Gutási Gábor - Előzetes

A Warner Bros és a DC Films hamarosan bemutatja a The Batman című filmjét. Matt Revens rendezése mellett híres főszereplő neve tűnik fel, aki nem mást, mint Robert Pattinson. A film a Batman-karakter új generációját képviseli.

Az új Batman egy eddig szinte kiaknázatlan aspektussal fog foglalkozni a nagy képernyőn, méghozzá a férfi detektív oldalával. A képességeit próbára teszi egy különleges rejtély, ami összeköti a filmben megjelenő gazembereket, Riddlert, Penguint és Camine Falcone-t. Robbert Pattinson neve mellett más nagy nevek is megjelennek. Találkozunk Zoe Kravitz és Jeffrey Wright karakterével, de feltűnik majd Andy Serkis is.

A film eredetileg még 2016-ra tehető, amikor Ben Affleck, mint író, rendező és producer kezdett el dolgozni az ötleten. Azonban hamarosan lemondott az írói és vezetői posztjáról, hogy teljesen koncentrálni tudjon. Így kapta meg a lehetőséget Matt Reevens, aki már az írásban is részt vett. Végül Affleck a szerepet sem tudta vállalni, de legalább Pattinson sokak kedvence lesz.

A cselekményszál a már jól ismert Batman kontra Superman és az Igazságosság Liga eseményei után alakulna, a rendező elmondása szerint olyan történetet mutat be, ami komikus ás ismert elemeket tartalmaz. Végül azonban a rendező csere után a végleges történet kissé elmozdult a megszokott mederből, aminek hála sokkal izgalmasabb és ritkán feltüntetett tulajdonságát ismerjük meg szereplőnek.

A film premierjét 2021 júniusára tervezték, azonban a jelenlegi helyzet miatt októberig biztosan el fog tolódni, de lehet, hogy még tovább is.

Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Batman – A denevérember

Főhősünk, Bruce Wayne az erőszaktól és a korrupciótól mételyezett borongós Gotham City magányos, álruhába öltözött igazságosztója. Nappal egy unatkozó milliomos álcája mögé bújik, aki a korán elvesztett szüleitől örökölt vagyonból tartja fent fényűző életét, ám éjszaka az öröklött fájdalomból erőt kovácsol, és harcba száll a város bűnözői ellen. Magányos küzdelmében egyetlen segítője Alfred, szülei öreg inasa, aki apai figuraként felügyel hősünk kettős életére. A városi sajtó egyik kíváncsi firkásza hamarosan felfigyel a piti bűnözőket tizedelő mitikus alakra, de mindenki azt hiszi, hogy csak olcsó szenzációhajhászás áll a háttérben.

Tovább

Batman

A bűnözés elleni küzdelem második évében Batman olyan korrupciót tár fel Gotham Cityben, amely a saját családjához kötődik, miközben szembesül a Rébusz néven ismert sorozatgyilkossal.

Tovább

Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson Londonban született. Fiatal korában aktívan sportolt, 3 évesen tanult zondorázni és 5 évesen gitározni. 12 évesen még elég lányos külsővel rendelkezett és sikeres modell volt. Modellkarrierjét azért kellett feladnia, mert elkezdett férfiasan kinézni. Először 15 éves korában szerepelt amatőr színdarabokban a Barnes Theater Club társaságnál. Első szerepét a A gyűrű átka (2004) című filmben kapta, amelyben Giselher-t, a burgundi hetceget alakította, majd a Hiúság vására (2004), amelyben Rheese Whiterspoon játszotta a főszerepet. Bár a filmből utóbb kivágták a jelenetét és csak a dvd-n láthatták a nézők. 2005-ben következett a Harry Potter és a tűz serlege, amely beindította karrierjét és hatalmas női rajongótábora lett az egész világon. Ezután a film után a The Times kikáltotta a British Star of Tomorrownak. Utánna olyan filmekben kapott szerepet, mint a The Haunted Airman (2005), How to Be (2008) és a Lorca és Dali (2008). Legismertebb filmjei az Alkonyat filmek: Alkonyat (2008), Alkonyat: Újhold (2009), Alkonyat: Napfogyatkozás (2010), Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész (2011), Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész (2012). 2014-ben két filmben láthattuk: Térkép a csillagokhoz és a Országúti bosszú. 2012-ben az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész mellett szerepelt még a Bel Ami - A szépfiú és a Cosmopolis című filmekben. Saját zenét komponál, két általa szerzett szám még az Alkonyat filmekben is hallható - Never think, Let me sign című dalok. Két nővére van, Lizzy és Victoria. Sokáig egy párt alkottak Kristen Stewart színésznővel, aki az Alkonyat filmek női főszereplője. Kapcsolatukat eleint marketing okoból titkolniuk kellett, nyilvánosság előtt nem mutatkozhattak szerelmes párként. Majd megtört a jég és nyilvánvalóvá vált, hogy az ALkonyat filmek főszereplői nem csak a filmvásznon, de a magánéletben is egy párt alkotnak. Sokáig őket tartották Hollywood új álompárjának és arról is hallani lehetett, hogy már az esküvőt tervezgették. De aztán hirtelen jött a hír, hogy Kristen megcsalta Robertet a Hófehér és a vadász című film producerével, upert Sandersszel. Pattinson ez után Sean Penn lányálval, Dylan Pennel randizgatott.

Tovább
  • Film adatlapok: 356248
  • Sorozat adatlapok: 49301
  • Színész adatlapok: 927903
  • Kommentek: 10394
  • Film listák: 26
  • Sorozat Listák: 6
  • Színész listák: 8
  • Cikkek: 16