Milyen sorozatot nézzek?

Milyen sorozatot nézzek?

2020-09-28 08:18:45 - Gutási Gábor - Sorozathír

Napjainkban egyre kevesebben néznek tévét, mivel máshol is találunk jó filmeket. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk pár sorozatot, amiket különböző csatornákon tudunk megtekinteni.

Az Utopia nevű 9 epizódos sorozat az Amazon Prime kifizetésével válik megtekinthetővé. A történetben egy csapatnyi fiatal felnőttel találkozunk, akik egy olyan könyvet találnak, ami segíthet nekik megmenteni a világot. Ezt az izgalmas küldetést mutatja be a sorozat, ami hetekig kalandokba és feszült izgalomba kalauzol el mindenkit.

A Netflix sem maradhat le a listáról, Rached néven kerül a képernyőre az Amerikai Horror Story készítőinek a legújabb alkotása. A főszereplő egy elmegyógyintézetben dolgozik, ahol nemcsak a betegek, hanem a dolgozók életét is megkeseríti. A könyv alapú sorozat igazán kecsegtető azoknak, akik szeretik a borzongást.

A Sky TV nem bízta a véletlenre, mivel a Trónok harca Aryája lett a hat része sorozat főszereplője. A Two Weeks for Live-ben Maise Williams talpraesett nőt játszik, aki titokzatos körülmények között elvesztette az emlékeit az apjáról. Ezután kalandos és igen veszélyes küldetésre indul, de szerencsére nem hagyja cserben a fiatal korában kapott képzése sem.

A HBO Max is nagy durranással készül. A Raised by Wolves c. sorozatban egy futurisztikus jövőbe utazunk, ahol néhány gyerekeket robotok nevelnek. A titkos bolygón folyó nevelés célja, hogy kiirtsák az Istenbe és minden másba vetett hitet. Az emberek azonban megjelennek, és megtesznek mindent, hogy visszaszerezzék a gyermekeiket.

Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

A Farkas Gyermekei

A világűr gyarmatosításának korai szakaszában két android feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek egy bolygón. Apának és Anyának komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus.

Tovább
  • Film adatlapok: 370591
  • Sorozat adatlapok: 52002
  • Színész adatlapok: 976858
  • Kommentek: 10400
  • Film listák: 27
  • Sorozat Listák: 6
  • Színész listák: 8
  • Cikkek: 17