Új előzetes: Nyílt titok

Új előzetes: Nyílt titok

2020-10-03 12:37:05 - AquaMan DC - Filmhír

Ha megnézed ezt az előzetest és láttad már a BÚÉK című magyar filmet, olyan érzésed lesz, hogy a németek lenyúlták a sztorit és megcsinálták ugyan azt. Az előzetesből kiderül, hogy szinte ugyan azokat játsszák el benne, ugyan azok a poénok de még az épület is hasonló ahol játszódik. Mindenesetre a magyar verzió annyira jól sikerült, hogy ha csak fele olyan jó lesz már akkor is érdemes egy hétköznap délután megnézni a német másolatot is, hátha lesz benne egy két új poén is. Te mit szólsz hozzá?

A történet röviden: Három nő és négy férfi játssza a szerepeket ahogyan a BÚÉK filmben is. Mindenkinek van mobiltelefonja természetesen, amely összesen hét mobiltelefont jelent a gyengébbek kedvéért. Amikor a barátok egy este vacsorázni jönnek, hirtelen előállnak egy ötlettel, játékkal: Mindenki beteszi a mobilját az asztal közepére, és ha üzenet vagy hívás jön a telefonra mindent meg kell osztani a többiekkel. Telefonálni csak a kihangosítva lehet. De ami szórakoztató időtöltésként kezdődik,komoly feszültséget okoz, hamarosan néhány kínos és feszült, meglepetésekkel teli helyzethez vezet. És hamarosan nemcsak a hangulatot fenyegeti, hanem a régóta fennálló kapcsolatok is veszélyben vannak a robbanásveszélyes hazugságok és a titkok felfedezése révén.Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Búék

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Tovább

Nyílt titkok

Egy baráti társaság úgy dönt, hogy feldobják az összejövetelük apropójaként szolgáló vacsorát: egész este mind a heten úgy telefonálnak, írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések végeláthatatlan sora.

Tovább

Teljesen idegenek

Hét jó barát találkozik azért, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán egy furcsa játékba kezdenek: úgy döntenek, hogy az asztalra rakják mobiltelefonjaikat és bárkinek is jelez a telefonja, együtt hallgatják meg a kihangosított hívásokat, együtt olvassák el a bejövő SMS-eket, és együtt néznek meg minden beérkező képes vagy szöveges tartalmat. Mivel barátokról van szó, úgy hiszik, hogy ismerik egymást, de ez a játék váratlan titkokat is felszínre hoz...

Tovább
  • Film adatlapok: 459492
  • Sorozat adatlapok: 64070
  • Színész adatlapok: 1270896
  • Kommentek: 10408
  • Film listák: 27
  • Sorozat Listák: 6
  • Színész listák: 9
  • Cikkek: 19