Kedves Webmester!Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik rendelkeznek valamilyen filmmel foglalkozó oldallal, például: online filmek, torrent, film letöltés, online sorozatok, stb.

A szolgáltatás lényege: A látogatók megosztása, több információval való ellátása. A legtöbb fent felsorolt oldalon megtalálható az imdb vagy port.hu link, de míg ők nem adnak cserébe semmit mi garantáltan látogatókat fogunk küldeni az oldalra.

Oldalunk látogatóinak értékes információ egy a fent felsorolt weboldal linkje, ezért valamilyen egyszerű formában szeretnénk minél több filmnél megjeleníteni a te filmes oldalad linkjét, ha szerepel az adott film az oldaladon. Ez rengeteg adminisztrációs munkával járna ezért találtunk ki egy egyszerű megoldást erre amely számodra is és számunkra is előnyös amely a trackback- en alapul.

Ha filmes oldalad van és rögzítve van az IMDB, vagy TMDB id, akkor csak annyit kell tenned, hogy minden filmnél az imdb link mellett megjeleníted a mi linkünket is.

imdb link: https://www.imdb.com/title/tt1477834/

Ezt kell megjeleníteni az imdb id alapján a mi oldalunkra:

sfilm.hu linkek:
https://www.sfilm.hu/title/tt1477834
tmdb link esetén:
https://www.sfilm.hu/tmdb/297802


Ha valamelyik linkre rákattint valaki, rögzítjük az adatbázisunkban, hogy honnan érkezett a látogató, és megjelenítjük a film adatlapján a te oldalad logóját linkelve a filmed adatlapjára, Így ha egy látogatónk meg akarja nézni online a filmet a logódra kattintva máris megteheti ezt. (torrent oldalak esetén ha van imdb id alapján keresés akkor oda irányítjuk a látogatókat ha nincs akkor csak a főoldalra)

Így fog megjelenni a te logóddal a link a filmes adatlapunkon az előzetesek felett, több mint ezer filmnél már láthatsz is ilyen partner linkeket:
Trackback

És egy ilyen egyszerű linket szeretnénk, de bármire nyitottak vagyunk, örülünk ha a logónkat is elhelyezed:

Több információ: Aquaman sfilm.hu

A weboldalunkon minden film és sorozat szerepel ami a tmdb, imdb adatbázisában megtalálható, így a kihelyezett linkek minden esetben célba kell találjanak, de ha valamilyen hiba folytán mégsem szerepelne, azt jelezzük a látogatónak és mi is jelzést kapunk róla, és javítjuk amint tudjuk.

Továbbfejlesztettük a gyors linket, így ha csak a film angol vagy magyar címe van rögzítve az oldalon, egy kereső továbbítja a filmhez, így neked csak annyit kell tenned, hogy egy link végére beilleszted a film címét:

https://www.sfilm.hu/jump/movie/jump?q=film címe

Így néz ki élesben:

https://www.sfilm.hu/jump/movie/jump?q=A kis kedvencek titkos élete 2.

Ha szeretnél részt venni partner programunkban akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetés

Folyamatosan keresünk olyan nagy látogatottságú filmmel foglalkozó oldalakat akik megjelenítenék hirdetésünket, a hirdetés így nézne ki: Ha van filmekkel foglalkozó weboldalad és szívesen elhelyeznéd a hirdetésünket az oldaladon, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és írd meg oldalad címét, és a hirdetés árát.