/tHYOUO33K7iaDw8nXyqRvDIkVuM.jpg

Karl Urban

Karl Urban-t leginkább, mint Eomer ismerjük Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiából (The Lord of the Rings), vagy Dr. Leonard „Bones” McCoyként a J.J. Abrams Star Trek film franchiseból. Ő jászotta továbbá a névadó karakterét is a „Dredd” (Dredd) című filmnek, amely igen hamar kultikussá vált. Urban legközelebb Peter Hewitt közelgő családi kalandfilmjében, a „The Wonder”-ben lesz látható Willow Shields (Primrose Everdeen az Éhezők Viadala sorozatból) oldalán. Az új-zélandi színésznek az áttörését a 2002-es „Szellemhajó” (Ghost Ship) horror film hozta meg. Azóta játszott számos nagyhorderejű filmben is, mint „A Bourne-csapda” (The Bourne Supremacy), Matt Damonnal, és a Riddick franchise két epizódjában Vin Diesel mellett. Urban főszerepet kapott Marcus Nispel „A barbár” (Pathfinder), Clancy Brownnal, Andrzej Bartkowiak „Doom” (Doom) című filmjében pedig Dwayne Johnson oldalán. Egyéb filmjei kreditjei: „A pap - Háború a vámpírok ellen” (Priest), „És hamarosan a sötétség” (And Soon the Darkness), RED (RED), „Black Water Transit” és „Out of the Blue”. A TV-s oldalon Urban feltűnt a „Komancsok holdja” (Comanche Moon) minisorozatban és J.J. Abrams „Emberi tényező” (Almost Human) Fox sorozatában.

Született: 1972-06-07

Neme: Férfi

Születés hely: Wellington - New Zealand

Karl Urban képek

Tekintsd meg Karl Urban legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Karl Urban fimjeit és sorozatait.Karl Urban legjobb filmjei

A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Karl Urban szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében. A listát folyamatosan bővítjük és frissítjük, és ne felejts el tovább görgetni, mert lejjebb a sorozatokat is megtalálod.