/MZeLxOH0PgL7xcvt865WVBvQDw.jpg

Terrence Howard

Terrence Howard Dashon 1969.március 11-én született Chicagoban. Howard Chicago-beli Illinoisban született Anita Williams és Tyrone Howard fiaként. Terrence anyai dédanyja, Minnie Gentry volt.Híres színpadi színésznő volt akárcsak édesanyja és nagybátyjai.Az ereiben biracial,afrikai-amerikai vér csörgedezik.Gyermekkorában a rasszizmusnak volt kitéve.18 éves Howard New Yorkba költözött,hogy folytassa a színészi karrierjét. Howard tudomány tanár akart lenni,felvételt nyert a Pratt Instituteba.Howard nem fejezte be a tanulmányait, ahogy belépett a bátyja egy meghallgatásra a Cosby Showba,egyből fölfedezték benne a tehetséget.Howard nem szerzett ugyan diplomát,de azt állítja,hogy ő egy mérnök.Howard 14 évig élt együtt Lori McCommassal,akitől 3 gyermeke született.Aubrey,Heaven és Hunter.2003-ban ismét összeházasodtak,de 2005-ben ismét kettéváltak útjaik.Howard azt állítja,hogy próbál volt feleségével baráti kapcsolatot kialakítani.2010.február 2-án feleségül vette barátnőjét Michelle Gentet,aki egy kereskedelmi cég alkalmazottja,de a TMZ megerősítette,hogy 2011-ben beadták a válókeresetet. Howard először a szórakoztató világban próbálta ki magát amikor Jackie Jackson alakította a The Jacksonban.3 évvel később jött el Terrynek a nagy áttörés mikor 1995-ben szerepelt a Mr.Holland Pousban.A film után el öntötték a televíziós és a filmes felkérések.1990-ben együtt játszott Greg Sparkssal a Sparks sorozatban.1999-ben megjelent a The best Man c filmben.Azok mellet szerepelt még pár klipben is.2008 óktoberében Tex Allen 5.000.000 dollárra Howardot,egy filmbelé sérülés miatt.Howard többször is kipróbálta magát a producerkedésben,és eddig nem csalódott.2009-ben főszerepet játszott a Fighting c. filmben.2010. július 30-án főszerepet kapott a Law&Order:los Angeles c. siker sorozatban,ahol ő játsza a helyettes kerületi ügyészt,Joe Dekkert.2008-ban szerepelt a Vasember c. filmben,ahol Robert Downey Jr. által megformált Tony Stark legjobb barátját játszotta:Rhodey hadnagyot.

Született: 1969-03-11

Neme: Férfi

Születés hely: Chicago, Illinois, USA

Terrence Howard képek

Tekintsd meg Terrence Howard legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Terrence Howard fimjeit és sorozatait.Terrence Howard legjobb filmjei

A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Terrence Howard szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében. A listát folyamatosan bővítjük és frissítjük, és ne felejts el tovább görgetni, mert lejjebb a sorozatokat is megtalálod.