Katherine Heigl

Katherine Marie Heigl 1978. november 24-én született Washingtonban, az Egyesült Államokban, a család legkisebb gyermekeként. Édesanyja, Nancy német, míg édesapja, Paul svájci, német és ír gyökerekkel rendelkezik. Három testvére volt, Meg, Holt és Jason, aki 1986-ban egy balesetben életét vesztette. A család New Canaanban telepedett le Connecticutban, Katherine itt végezte iskoláit is, amíg el nem döntötte, hogy a filmezésnek szenteli minden idejét. A színésznő gyerekmodellként kezdte karrierjét, újsághirdetésekben és tévéreklámokban szerepelt, mielőtt megkapta volna első szerepét a Holdfényes éjszakán (1992) című filmben. Szerepelt a A hegyek ura (1993) című filmben, ezt követte a Apám, a hős (1994), melyben élete első főszerepét játszotta. A következő években Steven Segal (Száguldó erőd – 1995) és Peter Fonda (Vihar – 1998) mellett tűnt fel, illetve szerepet kapott a Különös kívánság (1996) című Disney-produkcióban is. Karrierjében az áttörést az olyan tévéfilmeknek köszönheti, mint a Szelíd szerelem (2003), az A gonosz sosem alszik (2003) és a Üvöltő szelek (2003). Az igazán komoly sikerekre azonban 2005-ig kellett várnia, amikor megkapta Dr. Izzie Stevens szerepét a Grace Klinika című ABC-sorozatban. melynek köszönhetően világhírnévre tett szert. Még abban az évben szerepet vállalt a Side Effects (2005) című független produkcióban, valamint Johnny Knoxville partnereként aA pofátlanban (2005) is feltűnt. 2007-ben Seth Rogan és Paul Rudd oldalán játszott a Felkoppintva (2007) című vígjátékban, Izzie szerepéért Emmy-díjat nyert. 2009-ben Gerard Butler mellett kapott szerepet A csúf igazság (2009) című produkcióba, melyért ugyan nem rajongtak a kritikusok, a mozipénztáraknál kimondottan jól szerepelt. Az elmúlt években olyan filmekben láthattuk, mint a Bérgyilkosék (2010) és az Ilyen az élet (2010), de szinkronszínészként A mogyoró-meló (2014) is közreműködött. A színésznő az utóbbi időkben kevesebb munkát vállal, és inkább a családjára fókuszál. Heigl 2007-ben ment feleségül Josh Kelleyhez, akivel két kislányt fogadtak örökbe.

Született: 1978-11-24

Neme:

Születés hely: Washington, D.C., USA

Katherine Heigl képek

Tekintsd meg Katherine Heigl legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Katherine Heigl fimjeit és sorozatait.Katherine Heigl legjobb filmjei

A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Katherine Heigl szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében. A listát folyamatosan bővítjük és frissítjük, és ne felejts el tovább görgetni, mert lejjebb a sorozatokat is megtalálod.