/c4poMDwQ0nUj81m4WPriiv96ExZ.jpg

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis híres színészcsaládban született: apja Tonny Curtis, anyja Janet Leigh volt. Első sikereit horrorfilmekben - többek között a Halloweenben és a Ködben (The Fog) - aratta, emiatt a szakmában egy darabig csak "Sikoly Királynőként" emlegették. Curtis azonban gyorsan kitört a skatulyából, és előbb krimikben, majd komédiákban aratott zajos sikereket. Jamie Lee Curtis boldog házasságban él, férje Christopher Guest színész/rendező. Két gyermekük van, Annie és Thomas. Curtis gyermekkönyvek szerzőjeként is ismert, több bestsellert írt.


Született: 1958-11-22

Neme:

Születés hely: Los Angeles, California, USA

Jamie Lee Curtis képek

Tekintsd meg Jamie Lee Curtis legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Jamie Lee Curtis fimjeit és sorozatait.Jamie Lee Curtis legjobb filmjei

A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Jamie Lee Curtis szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében. A listát folyamatosan bővítjük és frissítjük, és ne felejts el tovább görgetni, mert lejjebb a sorozatokat is megtalálod.