/pIpTEQVbDif8m8OdjAxQKNCj0D6.jpg

Bill Pullman

William James Pullman 1953. december 17-én látta meg a napvilágot Hornellben, New Yorkban, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja Johanna Blaas, kórházban dolgozott mint nővér, édesapja pedig James Pullman pedig pszichiáterként tevékenykedett. 1971-ben a Hornell gimnáziumban érettségizett le. Ezt követően a State University of New York egyetemen tanult tovább. Később a Montana állami egyetemen döbbent rá, hogy őt inkább a színészet érdekelné. 1987-ben veszi el feleségül Tamara Hurwitz-ot. Bill-nek három gyermeke van. A filmes, és televíziós szerepléseken kívül rendszeresen fellép színpadi színészként számos Broadway darabban. 30 éves színészi pályafutása alatt több, mint 100 filmben, és televíziós sorozatban szerepelt. Legelső szereplésére 1986-ban került sor a Borzasztó emberek című amerikai vígjátékban, ahol Earl Mott karakterét alakította. A 2000-es évekig számos népszerű alkotásban kisebb szerepeket kapott olyan filmekben, mint: a Piti csempészek (1989), Casper (1995) a Függetlenség napja (1996), Telitalálat (2000). 2006-ban a nagy sikerű Horrorra akadva 4. című amerikai horror-vígjátékban láthattuk Henry Hale bőrében. 2008-ban a Csodaország című filmben szerepelt. 2014-ben Raymond Krueger-t alakította a BeSZERvezve című amerikai vígjátékban. Ugyanebben az évben szerepelt még a Védelmező (2014) című filmben. Egy évvel később pedig ismét Thomas J. Whitmore elnök karakterét játszotta el A függetlenség napja – Feltámadás (2016) című filmben. Hamarosan Brian Plummer szerepében láthatjuk 2018-ban a Védelmező 2 című filmben Denzel Washington oldalán.

Született: 1953-12-17

Neme: Férfi

Születés hely: Hornell, New York, U.S.A.

Bill Pullman képek

Tekintsd meg Bill Pullman legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Bill Pullman fimjeit és sorozatait.Bill Pullman legjobb filmjei

A filmek a jelenlegi népszerűség szerint vannak rendezve, így mindig azokat a filmeket találod elől amelyet a legtöbben tekintenek meg mostanában. A több film gombra kattintva betöltheted az összes filmet amelyben Bill Pullman szerepelt vagy részt vett a film elkészülésében. A listát folyamatosan bővítjük és frissítjük, és ne felejts el tovább görgetni, mert lejjebb a sorozatokat is megtalálod.