3. évad

Így jártam anyátokkal 3. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

Robin hazatér az argentínai utazásából, és magával hozza barátját, Gaelt (Enrique Iglesias), ekkor Tednek el kell fogadnia, hogy már csak egy jóbarátja Robinnak. Marshall és Lily úgy dönt, hogy a saját lábukra állnak. Beleszeretnek egy lakásba, ám nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják. Marshall tudomást szerez Lily rossz hitelmutatójáról, amit a megszállott vásárlásai okoztak. Ennek ellenére végül megveszik álmaik lakását, csak ezután fedezik fel, hogy a környéken egy szennyvíztelep működik, illetve hogy a lakásuk padlója lejt. Barney Hálaadáskor megkapja harmadik pofonját is, ezt az alkalmat Marshall Pofonadásnak nevezi el. Ted elmeséli a gyerekeinek, hogy egy sárga esernyő is szerepet játszott édesanyjuk megismerésében. Az ernyőt Ted egy klubnál találja egy Szent Patrik-napi buli után. Megtudjuk, hogy a gyerekek anyja is részt vett ezen az eseményen, de nem találkoztak Teddel. Ted megpróbál udvarolni Stellának (Sarah Chalke), egy bőrgyógyásznak, akihez egy kínos tetoválás eltávolítása miatt jár. Ennek a csúcspontja az a „kétperces randi”, ami alatt jut idő két taxiútra, egy kis beszélgetésre, egy vacsorára, egy mozifilmre, egy kávéra, egy kis sétára és egy búcsúcsókra. Robin egy újabb videoklipje is előkerül, Sandcastles in the Sand („Homokvárak a homokban”) címmel. Robin lefekszik Barney-val, miután Barney megvigasztalta a lányt egy szakítása után, emiatt Ted megszakítja barátságát Barney-val. Eközben valaki folyamatosan megpróbál keresztbetenni Barney-nak a nőknél. Később fény derül rá, hogy a szabotőr Stella recepciósa, Abby (Britney Spears), aki azért próbál meg bosszút állni, mert Barney nem hívta fel őt szex után. Az évad utolsó epizódjában Ted és Barney kibékülnek, miután mindkettőjük balesetet szenved. Az epizód végén Ted megkéri Stella kezét, illetve kiderül, hogy Barney érzéseket táplál Robin iránt.


Epizódok száma: 20

Főszereplők: Josh Radnor , Jason Segel , Cobie Smulders ,

Epizód lista

Ep.1 Most figyelj!

Megjelent: 2007-09-24

A második évad végén Ted és Robin szakítanak, ezzel kezdődik az új évad. Barney próbálja rávenni barátját, hogy újra vesse bele bele magát az éjszakába és a csajozásba. Ez mindaddig nem sikerül neki amíg Robin haza nem állít Argentínából új barátjával Gael-el. Ezt követően Tednél betelik a pohár és megpróbálja megnyerni a szakítást...

Ep.2 Oh, mi máshonnan jöttünk

Megjelent: 2007-10-01

Marshall és Lily házasokként elhatározzák, hogy "hullatasakot" írnak egymásnak, ha valamelyikük idő előtt meghalna. Marshall ezt egy kicsit túlreagálja. Eközben Barney és Ted turistáknak adják ki magukat, hogy lányokat szedjenek fel. Robin szembesül vele, hogy az "argentín élete" nem folytatható New York-ban.

Ep.3 A harmadik kerék

Megjelent: 2007-10-08

Ted újra összefut Trudy-val, akivel a kínos ananászos sztori óta nem találkozott. Sőt közben befut a lány egyik fősulis barátnője és mindketten ráhajtanak Ted-re. Így nincs más választása, megpróbálja megszerezni az övet, amit Barney ajánlott fel annak aki két lányt visz az ágyba egyszerre...

Ep.4 Kisfiúk

Megjelent: 2007-10-15

Robin megpróbál új kapcsolatra szert tenni, csak egy baj van vele: a kiszemelt férfinak van egy 6 éves kisfia. Robin pedig nincs oda a gyerekekért. Eközben a fiúk ismét versenyeznek egymással, ezúttal kiszemelnek egy lányt és az győz aki előbb megszerzi.

Ep.5 Így találkoztam a többiekkel

Megjelent: 2007-10-22

Tednek új barátnője van, akit az interneten ismert meg. Amikor bemutatja a többieknek a lány egy teljesen más történettel áll elő a megismerkedésükről. A beszélgetés során mindenki elmeséli, hogy ismerte meg a másikat. Felmerül egy múltbéli félreértés is Ted és Lily között. Barney megpróbálja behatárolni Ted új barátnőjét a dögös/őrült grafikon felvázolásával.

Ep.6 Én nem ilyen pasi vagyok

Megjelent: 2007-10-29

Barney talál egy pornófilmet, aminek az egyik szereplője Ted Mosby. Megpróbálják kideríteni, hogy ez a "színész" mért használja Ted nevét a filmjeiben. Eközben Marshall állásinterjúra megy egy nagy céghez, ami nem éppen a környezet megóvásán fáradozik. Így dilemmába kerül: elfogadja-e az állást és a vele járó bőséges fizetést, miközben a cég tevékenysége szöges ellentétben áll alapelveivel.

Ep.7 Beboszetesza

Megjelent: 2007-11-05

Így jártam anyátokkal 3. évad 7. epizódja, Beboszetesza című rész vetítésének időpontja 2007-11-05

Ep.8 Vigyázat, elveszi a kedved!

Megjelent: 2007-11-12

Tednek új barátnője van, akit Cathy-nek hívnak. Teljesen odavan érte, de a többieknek valamiért nem tetszik a lány. Amikor Ted rákérdez erre kiderül, hogy a lánynak van egy nagyon rossz tulajdonsága ami neki fel sem tűnt eddig. Persze rossz tulajdonsága mindenkinek van, így ahogy elkezdenek ezen gondolkozni, sorra derülnek ki a barátok idegesítő tulajdonságai.

Ep.9 Pofonadás

Megjelent: 2007-11-19

Hálaadás van, amit mindenki másképp él meg. Robinnak új barátja van, aki elég idős hozzá képest. Tednek ez nagyon nem tetszik. Marshall és Barney pofon fogadása is aznap jár le a számláló szerint. Barney ettől nagyon fél, bár ezt próbálja titkolni. Lily eközben lázasan készül az első közös hálaadási vacsorára, ami úgy tűnik őt érdekli egyedül.

Ep.10 A baki

Megjelent: 2007-11-26

A srácok elhatározzák, hogy konditerembe fognak járni. Barney itt újra találkozik azzal a nővel aki elvette a szüzességét, de az nem ismeri őt meg. Ettől kikészül teljesen és kiüt rajta a nyavalya. Nem visel többé öltönyt és nem tud nőkkel beszélni. A srácok megpróbálnak neki segíteni, de úgy tűnik csak egy megoldás van: Barneynak újra le kell feküdnie a nővel aki férfivá avatta. Közben Marshall szenved a konditeremben az új edzője miatt...

Ep.11 A platina szabály

Megjelent: 2007-12-10

Ted elhatározza, hogy randira hívja a dokit, aki a pillangó tetkóját próbálja eltávolítani. Ezt a többiek erősen ellenzik és megpróbálják lebeszélni róla. Barney elmagyarázza barátjának, hogy mi az a platinum szabály, majd a többiek a múltbeli példáikat felhasználva győzködik Ted-et az igazukról.

Ep.12 Nincs holnap

Megjelent: 2008-03-17

Szent Patrik napja van, Barney teljesen be van indulva, de csak Tedet tudja rábeszélni a bulizásra. Kettejükkel viszont különös dolgok történnek ezen a napon, bármekkora "rosszat" követnek el, a sors mindig megjutalmazza őket. Eközben Robin, Lilyvel és Marshall-lal rádöbben, hogy az új lakásuk nem csak rossz környéken van, hanem lejt is.

Ep.13 Tíz alkalom

Megjelent: 2008-03-24

Ted kezelésekre jár, hogy megszabaduljon a tetkójától. Azonban a doktornő, Stella (Sarah Chalke), aki a kezelést végzi megtetszik neki, így elhatározza, hogy meghódítja. A többiek megpróbálnak segíteni Ted-nek, ki lélekben, ki tettel. Viszont nem számol egyikük se Stella doktornő asszisztensével Abby-vel, aki nagyon odavan Ted-ért. Persze a keveredésből Barney is kiveszi a részét...

Ep.14 A kapcsolat

Megjelent: 2008-03-31

Barney kétségbe van esve, ugyanis minden lány akit meg akar hódítani felpofozza. Lily rájön, hogy ez Barney egyik régi "barátnője" miatt van, aki elmeséli a srác múltját minden lánynak akivel csak szóba áll. A többiek segítenek Barney-nak kideríteni, hogy ki ez a régi lány, aki ennyire bosszút akar állni. Lily el akarja érni, hogy a fiú bocsánatot kérjen minden lánytól akit átvert.

Ep.15 Üvöltözések

Megjelent: 2008-04-14

Marshall kezd összeroppanni a munkája súlyától. Fél a főnökétől és attól, hogy az kiabálni fog vele, ha valami rosszat csinál. Aztán ez be is következik és Marshall olyat tesz, amit nem gondolt volna magáról: sírva fakad. Barney-nak elmélete van amit a "kiabálás lánccá"-nak hív, ezért megpróbálja elérni, hogy Marshall is kiabáljon valakivel.

Ep.16 Homokvár

Megjelent: 2008-04-21

Ebben a részben feltűnik Robin régi szerelme Simon, aki a többiekből ellenérzéseket vált ki. Ezzel szemben Robin teljesen odavan, ugyanúgy ahogy tini korában is. Nem tűnik fel neki, hogy Simon csak kihasználja és megalázza. Kiderül, hogy Robinnak van még egy régi videó-klipje, Barney ezt mindenáron meg akarja szerezni, de kicsit máshogy alakul az estéjük...

Ep.17 A kecske

Megjelent: 2008-04-28

Robin, Barney mellett ébred, de ez őt bántja jobban kettejük közül. Elhatározzák, hogy nem mondják el Tednek, hogy mi történt köztük. Barney-nak hamarosan lelkiismeret furdalása lesz és elmeséli Marshall-nak a történteket, majd persze Lily is megtudja. Barney beismeri, hogy megszegte a tesó-kodex-et, miszerint ne szeretkezz a tesód exével. Ted eközben a 30. szülinapjára készül. Fontos szerephez jut ebben a részben egy kecske is.

Ep.18 A megfelelő tesó

Megjelent: 2008-05-05

Barney és Ted haragban vannak, ezért Barney új szárnysegédet keres magának, de senki sem olyan jó mint régi barátja volt. Eközben Ted és Stella komoly fordulóponthoz érnek a kapcsolatukban, ami nem járt konfliktusokat eredményez. Barney-nak végül sikerül az egyik kollégájának lányt szerezni, de ez akkor sem olyan, mint Ted-del volt.

Ep.19 Kiárusítás

Megjelent: 2008-05-12

Marshall és Lily anyagi gondokkal küszködik, ezért Lily-nek el kell adnia néhány festményét. Ez nem megy olyan könnyen, mint gondolta. Ezalatt Barney cinkostársra talál Abby-ben, Stella titkárnőjében, a Ted elleni bosszúhadjárathoz. Abby azonban másképp értelmezi Barney színjátékát és már a közös esküvőjüket tervezi. Lily festményeiről kiderül végül, hogy nem is olyan haszontalanok.

Ep.20 Csodák

Megjelent: 2008-05-19

Az évad zárórésze eléggé kalandosra sikerült. Ted-et baleset éri, de mire a többiek beérnek hozzá a kórházba már kiderül, hogy semmi baja. Eközben Barney, aki amint meghallotta Ted balesetét, egyből elfelejtette minden régi sérelmét és rohant barátjához. Közben őt is baleset éri és ő nem ússza meg olyan könnyen mint Ted...