2. évad

Egynyári kaland 2. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

A második évad története ott folytatódik, ahol az első befejeződött - egy év elteltével. A fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre: Zsófi és Bence párként, Dóra és Gábor pedig barátokként. Négyesük a szerelmi csalódás miatt hazaköltöző Levivel, és húgával, a különcködő Lucával egészül ki. A romantikus szálak mellett ismét megjelennek a családi kapcsolatok, és természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Héricz Patrik , Rubóczki Márkó , Dobos Evelin ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Nem ez volt megbeszélve

Megjelent: 2017-05-13

Dóra számára csalódások sorozatával indul a nyári szünet, ráadásul folyamatosan háttérbe szorul a turbékoló Zsófi és Bence mögött. Gábor a barátait idén egy ismerőse házában szállásolja el, de Luca a világ legrosszabb vendéglátósa: eredetileg táncosnak készült, csak hirtelen ötletből nyitott panziót. A békés együttélést Levi, Luca hazaérkező bátyja zavarja meg...

Nincs kép

Ep.2 A világ legrövidebb kapcsolata

Megjelent: 2017-05-20

Lucát maga alá gyűri a panzió körüli sok tennivaló. Megpróbálja rávenni Gábort, hogy segítsen neki, a fiú azonban fellázad ellene. Zsófi és Bence úgy érzik, kezdenek eltávolodni egymástól, ezért romantikus biciklitúrára indulnak, de semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték. Váratlanul felbukkan valaki Dóra múltjából, és, hogy kezelni tudja a helyzetet, kénytelen Levire támaszkodni.

Nincs kép

Ep.3 Nem is tudod, hogyan fáj

Megjelent: 2017-05-27

Zsófi nehezményezi, hogy háttérbe szorult Bence életében, és kétségbeesett lépésekkel próbálja felhívni magára a figyelmet. Dóra és Levi egyre több időt töltenek együtt, de úgy tűnik, Levit valami visszatartja a közeledéstől. Luca felajánlja Gábornak, hogy amíg Levi vissza nem megy Pestre, a srác beköltözhet hozzá, a szobájába. Cserébe csak egy utolsó szívességet kér..

Nincs kép

Ep.4 Bálkirálynők

Megjelent: 2017-06-03

Gábort a szülei megpróbálják összehozni a náluk vendégeskedő német család lányával. Zsófi kétségbeesetten próbálja helyrehozni a hibát, amit elkövetett. Bence nem tudja mire vélni a lány furcsa állapotát, és Zoénak önti ki a szívét. Adrienn addig piszkálja Lucát, amíg a lány úgy dönt, mégis elmegy az Anna-bálra, és ráveszi Gábort, hogy legyen a kísérője. Amíg Eszter és Levi együtt töltik az idejüket, Dóra Bálinttal vigasztalódik.

Nincs kép

Ep.5 Hőségriadó

Megjelent: 2017-06-10

Bence hiába igyekszik, nem tudja elengedni magát Zoéval. Dóra megpróbálja kirángatni Zsófit szakítás utáni depressziójából, és ráveszi, hogy ismerkedjenek. Levi szeretné felvenni a kapcsolatot Dórával, de a lány nem hajlandó neki megbocsátani. Gábor megkéri a féltékeny Lucát, hogy tolmácsoljon közte és német barátnője között.

Nincs kép

Ep.6 A lehetőségek földje

Megjelent: 2017-06-17

Levi és Dóra rendbe hozták a barátságukat. Úgy tűnik, több is kialakulhat köztük, de a felbukkanó Péter elbizonytalanítja Dórát. Bence felismeri, hogy nem tudja Zoéval elképzelni a jövőjét, ezért úgy dönt, őszinte lesz a lánnyal. Zsófi készen áll, hogy továbblépjen a szakításon, de randi meghívását váratlan esemény akasztja meg. Lucát kikészíti Veronika állandó jelenléte. Gábor békülő horgászatra indul az apjával…

{