3. évad

Egynyári kaland 3. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Egynyári kaland sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 3. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Schmidt Sára , Rubóczki Márkó , Kiss Diána Magdolna ,

Epizód lista

Ep.1 Nyúlszezon

Megjelent: 2018-05-26

Zsófi gyakornokként kezd dolgozni egy építészeti stúdióban, ahol minden figyelmeztetés ellenére azonnal megtetszik neki az egyik kollégája. Levi próbálja kiheverni a szakítást Dórával, és ebben segítségére van nőcsábász lakótársa, Ákos. Luca megérkezik Budapestre, hogy szerencsét próbáljon, de a munkakeresése nem indul olyan fényesen, mint ahogy elképzelte.

Ep.2 Ami tilos

Megjelent: 2018-06-02

Zsófi egy béna munkahelyi hazugság miatt kénytelen kettős kamurandit szervezni Ákossal és Lucával. Levi új életet kezd, hogy lenyűgözze a keményvonalas keresztényből buddhistává vált Esztert. Bence rágörcsöl Laura jövőképére, és a fiúk sugallatára meggondolatlan lépést tesz.

Ep.3 Kis utazás

Megjelent: 2018-06-09

Tombol a hőség a városban. Levi a Titanicot nézi, állítása szerint csak a jég miatt. Bence menekül Karolin elől, aki meghívatja magát vacsorára Laurával. Ákos hazugsága lelepleződik Luca előtt. Zsófi és Dávid építészeti konferenciára utaznak vidékre, ahol nem várt ismerősbe botlanak...

Ep.4 Oroszlánkölyök és cseresznyevirág

Megjelent: 2018-06-16

Zsófi dühös Enikőre, amiért hűtlen Dávidhoz, és csapdát állít neki. Luca benevezi Ákost A Duett nevű tévés tehetségkutatóra. Az induláshoz csak egy énekest kell mellé találniuk. Bence mindenki előtt titkolja, hogy beköltözött a Papucsba. Levit új ismeretség billenti ki a komfortzónájából.

Ep.5 Apró kis hazugságok

Megjelent: 2018-06-23

Lucát frusztrálja, hogy Ákos Orsival cicázik, ahelyett, hogy a tehetségkutatóra készülnének. Zsófi felvág Bence előtt Dáviddal és az új munkájával, de Bence érzékeli, hogy nem minden úgy van, ahogy Zsófi gondolja. Levi és Enikő egyre több időt töltenek együtt.

Ep.6 Én még soha

Megjelent: 2018-06-30

A fiatalok a Balatonhoz utaznak Gábor esküvőjére. Luca gyanakvással várja a találkozást a menyasszonnyal. Ákos meglepő módon próbál tekintettel lenni Luca érzéseire. Zsófi szembesül vele, hogy Laura és Bence egy pár, ezért kissé elragadtatja magát.

{