3. évad

Aranyélet 3. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik. Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Vajon összeegyeztethető a család, a hatalom, a karrier és a tisztesség?


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Döbrösi Laura , Eszter Ónodi , Thuróczy Szabolcs ,

Epizód lista

Ep.1 Semmi sem számít, csak az, hogy ki vagy

Megjelent: 2018-10-14

Janka a Dunakanyar egyik festői településének polgármesteri székéért küzd. Attila és Gáll Feri a kampányígéretként beharangozott beruházásnak készítik elő a terepet. Mira látszólag Gáll Feri gyakornoka, valójában azonban bizonyítékokat gyűjt ellene. Márk és Bianka dunaparti parkolót üzemeltetnek, és mellette olykor nagy értékű kocsikat lopnak el. Janka megérti: ha hatalmat akar, ahhoz be kell engednie Zsuzsát a magánéletébe is. Mira bizonyító erejű hangfelvételhez jut. Végre minden a kezében van, hogy leleplezze Gáll Feri és a Miklósi család üzelmeit.

Ep.2 A rock and roll az nem egy tánc

Megjelent: 2018-10-21

Attilát felkavarja Janka terhességének híre, de úgy dönt, még egyszer, utoljára bizalmat szavaz a feleségének. Janka nehezen bírja megemészteni, hogy politikai megfontolásokból olyasmire kényszerítették, amit ő nem akar, de egyelőre nincs más választása, mint eljátszani a boldog kismamát. Mira végső kétségbeesésében a helyi lapban nyilvánosságra akarja hozni a begyűjtött bizonyítékokat. Mikor Gáll Feriék tudomást szereznek róla, hogy Mirának köszönhetően lelepleződtek üzleti titkaik, a befolyásukat felhasználva eltussolják az ügyet.

Ep.3 Egyedül fél ember vagy

Megjelent: 2018-10-28

Janka hamar megtanulja, hogy csak papíron független polgármester. Boross Zsuzsa és a párt egyre inkább befolyásolni próbálja a döntéseit. Egyre vakmerőbben próbálja visszaszerezni a kontrollt az élete felett. Márk megkörnyékezi Mátyás Pisti nagybátyját, a befolyásos üzletembert, Novák Zoltánt: némi részesedésért cserébe beavatja a Miklósi család titkos üzleti terveibe. Novák azonban előbb Mátyás Pistit szeretné biztonságban tudni. Márk Mátyás Pistivel kapcsolatos tervei váratlan fordulatot vesznek, aminek köszönhetően még nagyobb bajba kerülnek.

Ep.4 Vakfolt

Megjelent: 2018-11-04

Márknak meg kell szereznie a titokzatos hagyatékot, amit a keresztapja a búcsúvideójában beígért neki. Biankával sikerül megfejteniük Hollós titkos üzenetét. Janka vakmerő tervvel áll elő, ami azonban sem a helyieknek, sem Gáll Ferinek nem fog tetszeni. Miután Jakab Erika megmentette Mirát, a lánynak újra kell gondolnia mindent, amit korábban a rendőrnőről gondolt. Attila leleplezi Janka egy újabb félve őrzött titkát, ami az utolsó törés amúgy is megtépázott bizalmán. Zebegényi belső vizsgálatot kezdeményez Jakab Erika ellen.

Ep.5 Jégkocka

Megjelent: 2018-11-11

Márkban újraéled a remény, hogy keresztapja talán csak eljátszotta a saját halálát. Jankát inkább rettegéssel tölti el ugyanez a gondolat, míg Attila Ferivel együtt értetlenül áll a történtek előtt. Feri a rendőrségen szembesül vele, hogy Bianka komoly bajban van. Mira magánakciója majdnem végzetes hibának bizonyul. Márk csalódottan veszi tudomásul, hogy Hollós nem pénzt hagyott rá. Gáll Ferihez fordul, hogy segítsen neki pénzzé tenni az örökségét, de Feri ehelyett alkut kínál: Hollóst ajánlja fel - Biankáért cserébe.

Ep.6 Csak a hülyék folytatják a palávert, ha…

Megjelent: 2018-11-18

Márknak szembe kell néznie a ténnyel, hogy a saját hibájából elveszítette Biankát. Jankát el akarják távolítani a polgármesteri székből. Márk azonban nem engedi, hogy az anyja feladja. Fél évvel később Márk végre a küszöbén áll, hogy pénzhez jusson, és elszöktethesse Biankát. Attila azonban rájön, mire készülnek, ezért figyelmezteti Ferit. Mira tudomást szerez róla, hogy a rendőrök rajtaütést terveznek a szülei üzlete partnere ellen. Figyelmezteti Jankát, aki megérti, hogy Boross Zsuzsa bosszúja állhat a háttérben. Márk bosszút esküszik az apja ellen.

Ep.7 Dolgozni rémes

Megjelent: 2018-11-25

Márk hazaér, és szembesíti vele az apját, hogy az ő hibájából vesztette el Biankát. A terveit azonban háttérbe szorítja a hír: a mentő nem tud kijönni az ítéletidő miatt. A tomboló viharban nem tudják bevinni Jankát a kórházba. Janka attól tartva, hogy beteljesedik rajta Hollós bosszúja, búcsút vesz mindkét gyermekétől. Attila közben rájön, mire készült Márk. Az egyre jobban elfajuló helyzetnek Janka vet véget. Félig öntudatlan állapotban meggyónja a családnak legnagyobb bűnét, ami a többieket is arra ösztönzi, hogy kiadják magukból a sérelmeiket.

Ep.8 Karma

Megjelent: 2018-12-02

A Miklósi család próbál talpraállni a felfoghatatlan tragédia után. A kisbaba megszületése után a család újra kénytelen a rendőrségi fenyegetéssel is foglalkozni, amit Boross Zsuzsa hozott a nyakukra. Márk kitalálja, hogyan szerezhetnének pénzt. Ráveszi Attilát, hogy együtt hajtsák végre a tervét, de a dolgok végül nem az elképzeléseiknek megfelelően alakulnak, és egy fegyveres leszámolás kellős közepén találják magukat. Mirának teljesen új szerepkörben kell helytállnia, és eközben át kell értelmeznie magában mindazt, amit korábban az anyjáról gondolt.