2. évad

Válótársak 2. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Stohl András , Tamás Lengyel , Scherer Péter ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 1. rész

Megjelent: 2016-09-01

Bálinton bosszút áll egy régi szeretőjének férje, és újra felbukkan az életében ritkán látott öccse, Péter, aki szemlátomást nem közömbös Bálint exneje, Zsófi iránt. A szívbeteg Dávid elhatározza, hogy lefogy; tervében Tamara felkavaró vallomása hátráltatja. Joci Leonórához, a szépséges ügyvédnőhöz fordul jogi segítségért, mert nem akar Szonja születendő ikreinek apja lenni. A zavarodott Szonja fogja magát, és ismeretlen helyre távozik.

Nincs kép

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2016-11-17

Válótársak 2. évad 2. epizódja, 2. rész című rész vetítésének időpontja 2016-11-17

Nincs kép

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2016-11-24

Bálint találkozója volt osztálytársnőjével nem épp elképzelései szerint alakul, ráadásul hideg zuhanyként éri Zsófi Péterrel kapcsolatos bejelentése is. A hősszerelmes Dávid meglátogat egy aszexuálisok és partnereik számára létrehozott csoportot, és bár látszólag jól kezeli a helyzetet, végül mindent elront, majd exfeleségén, Tamarán hajtja be azt, amit Dalmától nem kaphat meg. Leonóra randira hívja Jocit, de hamar kiderül, hogy ők ketten - ízlésüket és barátaikat tekintve is - két külön világ.

Nincs kép

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2016-12-08

Joci és Leonóra egy pár lesznek, amiről Joci persze nem számol be Szonjának. Dávid továbbra is a szeplőtlen szerelem és a mohó testiség, Dalma és Tamara közt őrlődik. Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bálint eközben anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira. Szonja végül ráveszi Jocit, hogy hivatalosan is ismerje el sajátjaként a születendő gyerekeket.

Nincs kép

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2016-12-15

A zavarodott Szonja rájön, hogy Joci és Leonóra járnak, és úgy dönt, elbeszélget a nővel. Joci eközben egyre kevésbé találja helyét Leonóra köreiben, és arra jut, inkább Szonjával passzol össze. Dávid és Tamara továbbra is összejárnak szexelni, de miután Tamara azzal fenyegetőzik, hogy kitálal Dalmának, Dávid inkább maga közli vele a hírt, amit Dalma nem fogad jól. Bálint tovább romló anyagi helyzete miatt romantikus kapcsolatba bocsátkozik egy idős milliárdosnővel, ám végül duplán pofára esik.

Nincs kép

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2016-12-22

A fiúk elhatározzák, hogy kempingezni mennek. Kiderül, Péter elárulta Zsófinak, hogy Bálint kölcsönt kért tőle. Bálint dühében beront öccse irodájába, kínos helyzetbe hozva magát. Dávid ki akarja békíteni a testvéreket, ezért titokban Pétert is elhívja túrázni. A kiruccanás rosszul kezdődik: otthon hagynak véletlenül minden kaját, Dávid pedig lesérül. Bálint kiakad, hogy testvére is eljött. Hiába a nyugodt erdő, az évek alatt felhalmozott sérelmek előtörnek, Bálint és Péter egymásnak esnek.

Nincs kép

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2017-01-05

Bencével problémák vannak az iskolában. Bálint segít levezetni fia energiáit, ami nagyon imponál Zsófinak. Joci és Leonóra már reggel összevesznek. Szonja kiharcolja, hogy Jocival aludhasson: meghitt estét töltenek együtt. Leonóra beolvas Szonjának, de a dolog fordítva sül el. Dalma kész arra, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk Dáviddal, a férfi ezért romantikus estét szervez, hátha végre lefekszenek egymással. Noémi egy drága táskáért cserébe hajlandó Tamarának elmondani apja féltett titkát.

Nincs kép

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2017-01-12

Ugyan Bálint hallani sem akar válásról, Zsófival együtt mediátorhoz fordulnak, hogy a gyerekek számára megkönnyítsék a helyzetet. Miután Tamara meglátogatja, az aszexualitásával küzdő Dalma váratlan lépésre szánja el magát Dáviddal kapcsolatban. A terhes Szonja minden apróságért riasztja Jocit, ezt Hilda, az anyós nem nézi jó szemmel. Joci közben kínos helyzetbe keveredik Dávid lányával, Noémivel.

Nincs kép

Ep.9 9. rész

Megjelent: 2017-01-19

A szoknyavadász Bálint régen volt nővel, ezért azt fontolgatja, hogy profihoz fordul. Ám egy véletlen találkozás egy csinos lakberendezőnővel eltéríti eredeti szándékától. Szonját elkapja a fészekrakó ösztön, és nevet választ a babáknak. Joci igyekszik jó képet vágni a lány hangulatingadozásaihoz. Dávid családostul kempingezni megy a kertbe, és míg ez a kaland váratlanul jól sül el, addig másik kapcsolata rosszul alakul.

Nincs kép

Ep.10 10. rész

Megjelent: 2017-01-26

Tamara és Dávid úgy döntenek, a gyerekek miatt újra megpróbálják együtt. Joci folyamatos készenlétben várja, hogy bevihesse az állapotos Szonját a kórházba, de végül annyi hamis riasztást kap, hogy a valódi fájásokra alig ér oda időben. Bálint gyűrűt vásárol, hogy újra megkérje Zsófi kezét, de épp amikor átadná, szembesül azzal, hogy Zsófi és Péter összejöttek. A szülés rendben zajlik, Jociból pedig - a gyerekeket meglátva - előbújik az apa. A kanlaknak Dávid távozásával csak két lakója marad.

{