1. évad

Korhatáros szerelem 1. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Korhatáros szerelem sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 1. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Patrícia Kovács , Tamás Kovács , Kata Dobó ,

Epizód lista

Ep.1 1. rész

Megjelent: 2017-12-02

A három gyerekét egyedül nevelő Eszter egy véletlen balesetnek köszönhetően megismerkedik a nála 15 évvel fiatalabb mixer fiúval, Dáviddal és egymásba szeretnek. Minden ész érv az ellen szól, hogy Esztert és Dávidot egymásnak teremtették volna, ők mégis úgy döntenek, hogy megpróbálják együtt.

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2017-12-02

Eszter még nem szeretné bemutatni a gyerekeinek Dávidot, mert félti őket a csalódástól, Dávidnak azonban nem tetszik ez a titkos szerető pozíció. Közben Eszter minden lében kanál húga, Júlia minden áron össze akarja hozni Esztert egy neki való férfival, Andrással, de Dávid színre lépése megzavarja ezt a tervét. Júlia férje, István azonban nagyon megértő Eszterrel.

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2017-12-09

Eszter bemutatja Dávidot a családjának, de két nagylánya – Hanna és Bori - valamint ex-férjének anyja, az undok Márta nem örülnek a betolakodónak. Egyedül a 8 éves Gergő fogadja szeretettel Dávidot, de a nővérei őt is maguk mellé állítják. Eszter középső lányát, Borit zaklatja egy fiú az iskolában, és Dávid színre lép, hogy megoldja a problémát.

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2017-12-16

Eszter legjobb barátnője és munkatársa, Dóra és a lány meleg barátja, Norbi közösen házat vásárolnak, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Alex, Dávid lakótársa és barátja az új szerelem miatt mellőzöttnek érzi magát. A két fiú csúnyán összeveszik. Alex Bettivel, a kolléganőjével vigasztalódik.

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2017-12-23

Dávid hiába szeretne, nem tud már otthon aludni, mert Alex beköltöztette a szobájába a levakarhatatlan Lilit, Dávid ex-csaját. Eszter anyósa, Márta barátnőre tesz szert: megismerkedik az egyik internetes üzleti partnerével, Terivel, akitől porcelánfigurákat szokott vásárolni.

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2017-12-30

Dávid bemutatja Esztert az édesanyjának, de a két nő már régről ismeri egymást: együtt jártak gimnáziumba. Ez a tény mindenkit megvisel, és Dávid anyja, Viki megpróbálja lebeszélni Esztert Dávidról. Eszter megkéri Júliát, hogy egy napig vigyázzon ő Gergőre, de ez az akció kicsit rosszul sül el...

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2018-01-06

Eszter kerüli Dávidot, miután a fiú anyja nemtetszését fejezte ki a korkülönbség miatt. Dóra egyre jobban beleszeret a lakótársába, Norbiba. Júlia egy ételmérgezés miatt azt hiszi, hogy terhes. István, a férje a hír hallatán nagyon bepánikol, de hamar kiderül, hogy a terhesség vaklárma volt. Júlia újabb kísérletet tesz arra, hogy Esztert összehozza Andrással, de végül ő jön össze vele.

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2018-01-13

Bori, Eszter középső lánya elszökik otthonról egy koncertre a pasijához. Dávid és Eszter utánamennek, hogy hazahozzák, de kiderül, hogy felesleges aggódni: Benett, Bori pasija nagyon rendes, megbízható fiú. Eszter megkéri Dávidot, hogy költözzön oda hozzájuk. Dávid boldogan igent mond, hiszen az albérletükből már úgyis kiszorította őt Alex és forróvérű barátnője, Betti. Márta közben merő önzetlenségből nagy veszélybe sodorja a családot.

Ep.9 9. rész

Megjelent: 2018-01-20

Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hannát miatta kizárják a játékból. Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni. Márta elveszíti a barátnőjét, de hamarosan nagy öröm éri: rég nem látott fia, Viktor váratlanul hazalátogat Kaliforniából.

Ep.10 10. rész

Megjelent: 2018-01-27

Eszter férje, Viktor nyolc éve lépett le, és most visszatér, mintha mi sem történt volna. A gyerekek szép lassan megbocsájtják a régi sérelmeket, de Eszter nem. Hanna elmondja az anyjának, hogy látta Júliát csókolózni egy idegen férfival. Dávid féltékeny Viktorra, aki bőven ad okot erre, hiszen mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze a régi családját, és megnyerje magának Esztert.

Ep.11 11. rész

Megjelent: 2018-02-03

Dávid otthagyja a mixer-munkát és egy multinál helyezkedik el, mert azt hiszi, így jobban megfelel majd Eszter és a környezet elvárásainak. Júlia szakítani próbál a szeretőjével, Andrással, de sajnos István számára is világossá válik, hogy Júlia megcsalta őt, ezért elkergeti otthonról. Júlia Eszterhez menekül, ahogy Dóra is, akinek szembe kell néznie a ténnyel, hogy Norbi soha nem lesz az övé. Viktor bejelenti, hogy elviszi a gyerekeket Kaliforniába - 5 hétre...

Ep.12 12. rész

Megjelent: 2018-02-10

Viktor, Márta és a gyerekek elutaznak Kaliforniába. Eszter magányos és szomorú, csakúgy mint Dóra, akinek végig kell néznie, hogy Norbi újra összejön régi szerelmével Patrikkal. Dávid anyja újra felbukkan, és mindent elkövet, hogy szétválassza Esztert és Dávidot: megajándékozza a fiát és annak barátját, Alexet egy-egy világkörüli utazással, amit lehetetlen visszautasítani. Eszter belátja, hogy Dávidra még sok kaland vár, ezért elengedi a fiút, vagyis inkább szakít vele.

Ep.13 13. rész

Megjelent: 2018-02-17

Eszter 40. születésnapja és Dávidék elutazása pont egy napra esik. Eszter nagyon szomorú, mert se a gyerekek, se Dávid nem fog vele ünnepelni. Két nappal a nagy nap előtt Dávid és Eszter véletlenül összefutnak, másnap Eszter pedig elmegy Dávid lakására, hogy elköszönjön tőle, de ott talál egy másik lányt. Dávid megpróbálja helyrehozni a hibát, hisz ő még mindig Esztert szereti, de Eszter már nem akar hallani se róla. Sok félreértés és kavarodás után végül minden elrendeződik.