1. évad

Drága örökösök 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Drága örökösök sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 1. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 81

Főszereplők: Kiss Anna Laura , Pallagi Melitta , Róbert Koltai ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A végrendelet

Megjelent: 2019-01-01

A történet dupla epizóddal kezdődik, amelyben megismerjük a Szappanos családot, akiket sokkol a hír: Kálmán bácsi óriási vagyont hagyott rájuk, amit akkor kapnak meg, ha egy éven át a bácsi falujában élnek. Az örökösök úgy döntenek, hogy maradnak és elkezdődik az egy évre szóló taktikázás.

Nincs kép

Ep.2 A végrendelet 2

Megjelent: 2019-01-02

A történet dupla epizóddal kezdődik, amelyben megismerjük a Szappanos családot, akiket sokkol a hír: Kálmán bácsi óriási vagyont hagyott rájuk, amit akkor kapnak meg, ha egy éven át a bácsi falujában élnek. Az örökösök úgy döntenek, hogy maradnak és elkezdődik az egy évre szóló taktikázás.

Nincs kép

Ep.3 Új élet

Megjelent: 2019-01-03

A család kezdi megérteni, milyen helyzetbe is kerültek – az élet Ökörapátiban egészen más, mint amit otthon, Budapesten megszoktak. Nem csak az új körülményekkel kell megküzdeniük, hanem azzal is, hogy összezárva az élet bizony sokkal nehezebb, mint ahogyan elképzelték. De a pénz miatt minden Szappanos kitart.

Nincs kép

Ep.4 Tamagocsi

Megjelent: 2019-01-04

A Szappanos testvérek továbbra is egymást fúrják, de a falusiak és a városiak közt nem csak a feszültség működik, hanem lassacskán elkezdenek működni a hormonok is. A városi fiúk megismerkednek a falusi virágszálakkal, de nem számolnak a virágszálakra vigyázó falusi bikákkal.

Nincs kép

Ep.5 Birkanyájak

Megjelent: 2019-01-07

A család az első sokk és meglepetés után próbálja kialakítani az új életét és kitalálni, hogy hogyan függesszék fel a régit, amit Pesten hagytak. Tibi próbálja elérni, hogy ők teljes létszámban maradjanak, de a lányával nincs könnyű dolga. A helyi panziós pedig szövetségest keres, aki belülről bomlasztja a családot. A falusiak hadjáratának első hulláma birkákkal érkezik.

Nincs kép

Ep.6 Trágya ajánlva

Megjelent: 2019-01-08

Miközben Szláven furcsa küldeményt kézbesít Mónikáéknak, a birkák továbbra is fejfájást okoznak _ ezúttal Mihály számára, aki nem tud velük elszámolni Zsóka előtt. Polli Ökörapátiba érkezik, és kétségbeesetten konstatálja, hogy Kata mennyire elhanyagolt külsővel éli mindennapjait, így sminkfortélyait hívja segítségül. Kristóf nyaka körül szorul a hurok több milliós tartozása miatt, nem várt helyről és nem várt módon kap segédkezet.

Nincs kép

Ep.7 Lebukás

Megjelent: 2019-01-09

Attila irodájába rejtélyes csomag érkezik. Tartalmát egyletbeli pozíciójának megszilárdítására szeretné felhasználni: üzletet ajánl Mihályéknak. Stefi, Dani, Kata és Róbert közös ebédje kudarcba fullad, különösen a két férfi közötti feszültség nyomja rá a bélyegét az egyébként is kínos helyzetre. Sándor _ ahogy általában _ krumpliszsákként zuhan be Anikó ablakán, csak azt nem sejti, hogy Anikót ezúttal nem találja egyedül.

Nincs kép

Ep.8 Mindenki Pestre megy

Megjelent: 2019-01-10

Anikó titokban Budapestre készül, Sándornak azonban hazudik erről, így a férfi joggal van kiborulva. Kata megígéri Kristófnak, hogy segít neki adóssága rendezésében, így Budapest felé veszik az irányt, arról azonban nincs tudomásuk, hogy miféle meglepetések várják őket a fővárosban. Fény derül a főorvosnő és Róbert közös titkára, és Mónika legnagyobb bánatára még az áram is elmegy.

Nincs kép

Ep.9 A lovasbemutató

Megjelent: 2019-01-11

Tamás látszólag túl messze megy, ám Stefi mégis szívesen veszi, hogy a fiú így érdeklődik iránta. Mihály és Attila cicaharca miatt hiba csúszik a számításba, és a térfigyelő kamerák felvételei körül hatalmas zavar keletkezik, Szláven igyekszik megmenteni a helyzetet. Kata összetörve keresi fel Jolikát, akitől lelki segélyt vár, a gyógytea azonban nem várt hatást vált ki a lányból. A lovasnapok kezdeti sikere után óriási baleset történik, mindenki Lajos életéért izgul.

Nincs kép

Ep.10 Az elveszett lány

Megjelent: 2019-01-14

Mihály elfelejtkezik Zsóka születésnapjáról, Szlávent segítségül hívva, az utolsó pillanatban próbálja megmenteni a helyzetet. Tibi eközben kétségbeesetten keresi az eltűnt Katát, és összetűzésbe keveredik Sándorral, aki meg is sérül. Mónika mindent bevetne Attilánál a siker érdekében, amit Tamás nem néz jó szemmel. Róbert bukkan fel, hogy kiengesztelje Katát, aki csöppet sem nyitott a férfi közeledésére.

Nincs kép

Ep.11 A vihar

Megjelent: 2019-01-15

A hatalmas vihar és Róbert sérülése az egész falunak beszédtémát szolgáltat. Kata minden személyes konfliktus ellenére igazi orvosként próbál viselkedni, de Dani, sőt Szláven is a megmentő szerepében tetszeleg. Egyedül Tibi nem érzi úgy, hogy részt kéne vennie a segítségnyújtásban, ami Valit mérhetetlenül bosszantja. Stefi kiönti a lelkét Diának a Danival történtek után, ám akaratlanul is szóba hozza Tamást. Marosi ügyvédnő keze láthatólag továbbra is ott van az események ütőerén.

Nincs kép

Ep.12 Tetőfedés

Megjelent: 2019-01-16

Szláven kunyhójának tetejét megrongálja a vihar, Daniék szívesen segítenek neki a javítási munkálatokban. Attila és Mónika meghitt randevúját komoly üzleti tárgyalások követik, úgy tűnik, képesek lesznek szövetségre lépni. Csaba a szorult helyzetben is támogatja Róbertet, Sándornak pedig meggyűlik a baja egy rózsaszín inggel, de a nagyobb problémát épp saját féltékenysége okozza.

Nincs kép

Ep.13 Kiönt a budi

Megjelent: 2019-01-17

Sándor bosszúja beteljesül: Tibi kénytelen szippantóst hívni, akivel még ő sem képes elbánni. A faluba budapesti lányok érkeznek, akik bár látszólag lovagolni érkeztek, valóban a rodeóbajnok Lajost akarják megkaparintani maguknak, ám a fiú szíve továbbra is Stefihez húz. Mónika terve megvalósulni látszik, virtuóz eszközökkel beszéli rá Kristófot és Pannát a lakáseladásra. Zsóka számára végletekig felháborító titokról rántja le a leplet egy véletlen folytán.

Nincs kép

Ep.14 Árulók az egyletben

Megjelent: 2019-01-18

Zsóka képtelen túltenni magát véletlen felfedezésén, és Mihállyal közösen lincshangulatban látogatja meg Sándort, Lajos azonban megvédi édesapját. Kata újabb állásinterjún vesz részt, melynek során rengeteg dolog tudatosodik benne. Attila a három budapesti lány, Hanna, Kinga és Szilvi tiszteletére bulit rendez, ám nem hátsó szándék nélkül. Sándor tőle szokatlan magabiztossággal lép be a kocsmába, hogy fordítson Anikóval közös kapcsolatuk menetén.

Nincs kép

Ep.15 Lenne egy fuvar

Megjelent: 2019-01-21

Attila kétes ügyletbe rángatja bele Kristófot némi mellékesért cserébe. A legkisebb Szappanos gyerek azonban nem is sejti, hogy az elhagyatott benzinkútnál nem csak egy fura kopaszt lát majd, de Mihályék agresszív oldalát is megismerheti. Sándor sokkoló felfedezést tesz Anikó holmijai közt turkálva. Dani és Lajos között vágni lehet a feszültséget a bulin történtek miatt. Tamás Budapestre viszi Stefit, hogy házbúcsúztatót tartsanak együtt, az ártatlannak induló összejövetel azonban egyre durvábbá válik.

Nincs kép

Ep.16 Tyúkvadászat

Megjelent: 2019-01-22

Szláven teljesíti küldetését, és behatol a Szappanos házba, hogy elorozza a titokzatos bőröndöt. Mihálynak óriási fejtörést okoz a vendégségbe érkező három vadász, akik sem a puska használatában, sem a pálinkázásban nem ismernek határokat. Kata számára egyértelművé válik, hogy nem csupán Róberték ténykedése miatt, de alanyi jogon sem kaphat munkát, ám a valódi bizonytalanságot Marosi ügyvédnő frissen érkezett levelei váltják ki a Szappanos család és a Faluszépítő Egylet köreiben.

Nincs kép

Ep.17 Bombariadó

Megjelent: 2019-01-23

Attila reszket, mint a nyárfalevél, mikor egy rémisztő hang megfenyegeti telefonon, hogy rágyújtja a panziót. Hamarosan híre megy a faluban, hogy bombariadó van. Sándor azonnal belendül, mint a katasztrófavédelem helyi kirendeltje, Tibi pedig tudálékosan osztja az észt. Mónika eközben saját céljaira használja fel a kialakult káoszt. Stefi és Dani izgatottan Budapestre készülnek, ám egy ottani bevásárlóközpontban végül kellemetlen találkozásban lesz részük.

Nincs kép

Ep.18 Bezárják a kocsmát?

Megjelent: 2019-01-24

A kocsmába egy morózus ellenőr érkezik, aki beható ellenőrzést tart, mely végzetes következményekkel jár. Anikó mindvégig Attilára gyanakszik az ügy kapcsán, ám feltételezése nem bizonyosodik be. Kristóf pénzügyi gondjai megoldódni látszanak, örömében Budapestre megy kaszinózni Tamással. Tibi és Vali között konfliktust szül Tibi edzéskényszere, Attilához kijönnek a rendőrök, Anikó pedig egy budapesti magánlaborba készül.

Nincs kép

Ep.19 Olcsó lakás eladó

Megjelent: 2019-01-25

Attila és Mónika Pannához készül, hogy lebonyolítsák az adás-vételt, Attila számára hamar világossá válik, hogy Mónika miféle cseleket, csúsztatásokat vetett be az üzleti siker érdekében. Dia és Kristóf az üzletben leltároz, mikor Panna ellenséges hangnemben hívja fel Kristófot. Dani, Józsi és Lajos sorshúzással dönti el, melyikük menjen meggyőzni Mónikát arról, hogy befektessen a lovaspóló üzletbe. Dani és Kata romantikus sétára megy, a természet lágy ölén pedig nem várt harmadikkal néznek farkasszemet

Nincs kép

Ep.20 Kálmán visszatér?

Megjelent: 2019-01-28

Cicaharc alakul ki Panna és Mónika között, melyet a végére Kristóf tesz pontot, mivel Dia segítségének köszönhetően hozzájut Józsi furgonjához, hogy azzal mehessen Budapestre. Anikó újranyitja a kocsmát a melósok legnagyobb örömére. Zsóka szokatlan módon akar bosszút állni Mihályon, amiért a férfi nem hajlandó ellenségként tekinteni Sándorékra. Tibi nosztalgiázni tér be a kocsmába Anikóhoz. Marosi mellbevágó bejelentést tesz, míg Anikónak üzenete érkezik, amely mindent megváltoztat...

Nincs kép

Ep.21 Kirúgva

Megjelent: 2019-01-29

Panna épphogy átköltözik Mónika luxusházába, újabb megpróbáltatásoknak van kitéve: Zoltán érkezik, aki be akarja hajtani Kristóf legújabb adósságát, ám a nő szépsége megszédíti őt. Az Attila és Dia közötti feszültség a tetőfokára hág, a bolttulajdonos polgármester kirúgja Diát az üzletből. Sándor Valinál akarja eláztatni Tibit, ám a nő agilisan védelmezi férjét. Dani lovas órát ad Katának, míg Józsi Mónikához megy a közös biznisz reményében.

Nincs kép

Ep.22 Lovaspóló ügylet

Megjelent: 2019-01-30

Sándor legnagyobb bánatára Dia megingathatatlan elhatározásra jut jövőjét illetően. Tamás üzletet ajánl Szlávennek, aki be akarja fogni a fiút favágásra, ám Tamás kevéssé tűnik alkalmasnak a feladatra. Kata és Dani kifestik a tisztaszobát Jolikánál, hogy az egészségközpont méltó körülmények között nyílhasson meg. A tárgyalások során Mónika és Józsi között egyre bensőségesebb viszonyba kerülnek. Vali gyanakodni kezd Tibire, Zsókától próbál információkat gyűjteni Anikóról.

Nincs kép

Ep.23 Levél Tirolból

Megjelent: 2019-01-31

Dia felszáll a Budapestre tartó buszra, ezzel megkezdi áhított életét. Zoltán nagyvonalú gesztust gyakorol Panna felé, mely végérvényesen felébreszti a nő vonzalmát a férfi iránt. Szláven sikeresen teljesíti küldetését, nagy műgonddal csempészi ki a postáról az osztrák bélyeget, melyet felhasználva Tamás hamis levelet ír Tibinek. Kristófot Attila ezúttal egy elhagyatott házhoz küldi, ám a legkisebb Szappanos gyerek ezúttal nem ússza meg a dolgot egy kifacsart végtaggal.

Nincs kép

Ep.24 Pusmogók

Megjelent: 2019-02-01

A sebesült Kristófot Jolika ápolja a tisztaszobában, a férfi beszámol nővérének a történtekről, mely Mónikát láthatóan felháborítja. Tibi édesapjától kapott levelével Anikóhoz rohan, tőle kér tanácsot, hosszadalmas pusmogásuk a féltékenykedő Vali szemét szúrja leginkább, akinek a szintén féltékeny Sándor szolgáltat perdöntő bizonyítékokat. Szofi nem nézi jó szemmel Panna frissen sült udvarlóját, Zsóka pedig Szlávent gyanúsítja a bélyeg eltűnése miatt, bizonyítani azonban nem tudja feltevését.

Nincs kép

Ep.25 Nyomozzunk!

Megjelent: 2019-02-04

Vali az első sokk hatására Budapestre megy bőröndjeivel, Tibi reggelre már csak hűlt helyét találja a házban. Stefi nagyon lelkes, mivel hatalmas ötlete támad, miféle megélhetést biztosíthatna maga számára Ökörapátiban, álmai megvalósításához pedig Zsóka segítségét veszi igénybe. Anikó tanácsára Sándor és Mihály Hamorbergbe tartanak, hogy találkozzanak Kálmánnal. Tamás segít Szlávennek bútort készíteni, ám egy ládában feldolgozhatatlan felfedezésre jut saját múltjával kapcsolatban...

Nincs kép

Ep.26 Látogatás az Alpokba

Megjelent: 2019-02-05

Attila előre meghirdetett állásinterjút tart a vegyesboltban, ám Margit néni kissé visszaél a nyílt nap adta lehetőségekkel. Tibi és Szláven ismét egymásnak feszül, Tamás pedig elterelő hadműveletbe kezd: gyanút ébreszt Tibiben Zsókával kapcsolatban. Dani és Kata Kristóf kérésére meglátogatják Pannát, ám meglepő felfedezést tesznek, melyről inkább hallgatnak. Sándort és Mihályt kikezdik az alpesi viszonyok, a sípálya borzalmai után azonban meglelik a keresett hüttét, melybe be is törnek, a meglepetés azonban most sem marad el…

Nincs kép

Ep.27 Vali eltűnése

Megjelent: 2019-02-06

Anikó nem túl lelkes Stefi beszerzőkörútja kapcsán, a feszültség komoly vitához vezet. Stefi nem várt helyről kap segítséget. Mihály hegyekben szerzett betegségét nyögi, és már temetné is magát, miközben mindenért Sándort okolja, mégis összefog azonban vele, és együttes erővel rátörnek az ijedt Kristófra. Kovács és Kovácsné elégedetlenek a panzió szolgáltatásaival, Józsi határozottan lép fel ügyükben. Tibi és Kata Budapestre mennek, hogy megtalálják Valit, akinek szőrén-szálán nyoma veszett...

Nincs kép

Ep.28 Kihallgatások

Megjelent: 2019-02-07

A budapesti rendőrök Ökörapátiba érkeznek, hogy nyomozást folytassanak a budapesti betörés ügyében, az idő múlásával Tibi egyre gyanúsabbá válik számukra. Stefi turkálójának debütálása minden várakozást felülmúl, Margit néni és Lujzi néni lelkesen válogatnak a ruhák között. Szofiékat meglátogatja Kristóf, ám olyan dologgal szembesül, melynek hatására összeroppan. Vali és Tibi meghökkentő cselt szövögetnek Attila sarokba szorítására, melyhez a gyanútlan Mónika segítségét kérik...

Nincs kép

Ep.29 Az ellenőr visszatér

Megjelent: 2019-02-08

Az erdőben Mihály kellemetlenkedő kollégái, Mahics és Zukai bukkannak fel, és dühítő dolgokkal vádolják meg Ökörapáti főerdészét. Kata megtartja első, "promóciós" kivizsgálását, mely sikeresen zárul. Az összeomlott, ám a családjára halálosan mérges Tamás Szlávenhez akar költözni, hamar rájönnek azonban, hogy a helyszűke és más körülmények nem teszik lehetővé az együttélést, furcsa paktum születik kettejük között. Vali lerántja a leplet a bélyeg titkáról, Tibi őrjöngve indul elégtételt venni.

Nincs kép

Ep.30 Autóvadászat

Megjelent: 2019-02-11

Mihály és Sándor a legkörmönfontabb módokon próbálják kijátszani Attilát, a térfigyelő kamerák felvételeit figyelve pedig merész ötletük támad. Anikó ismét ellátogat Marosihoz, ám ezúttal további részletekbe is beavatja az ügyvédnőt. Kristóf céljai elérése érdekében megfenyegeti Attilát, aki nem akar hinni a fülének. Mónika kétértelmű célzásokat tesz Józsinak. Dani és Lajos körül egyre feszültebb a légkör, melynek hatására Dani végérvényesen le kívánja zárni életének egyik jelentős fejezetét.

Nincs kép

Ep.31 Lánykérés

Megjelent: 2019-02-12

Mihály és Sándor nyomozása meglepő eredményre vezet, Attila ezúttal nem képes joviális személyiségét vagy polgármesteri pozícióját felhasználni saját védelme érdekében. Róbert váratlanul ismét felbukkan a Szappanos házban, és meglepő lépésre szánja el magát Katával kapcsolatban. Mónika szokatlanul lelkesen utasítja Icukát, a szakácsnőt. Józsi minden eddiginél férfiasabb módon ügyködik azon, hogy leigázza azt, aki már napok óta érdeklődése középpontjában áll.

Nincs kép

Ep.32 A polgármesterjelölt

Megjelent: 2019-02-13

Sándor felnyalábolja Anikót, és Kárásziba viszi, hogy találkozhassanak Subicz-cal, akivel Sándornak hosszútávú tervei vannak, ez azonban kicsit sincs ínyére Zsókának. Kata Danitól kér segítséget Róberttel kapcsolatos bizonytalansága miatt, de váratlan telefon érkezik Csaba doktortól, aki Budapestre rendeli a lányt, hogy aztán sokkoló hírrel álljon elő. Kristóf ismét Pannáékhoz látogat, ám, amit lát, még az eddigieknél is jobban kikezdi, és ismét felcsillan szemében a játékszenvedély hamis lángja.

Nincs kép

Ep.33 Valódi szülők

Megjelent: 2019-02-14

Józsi beszélőre érkezik Attilához, aki látszólag zavarodottan, összefüggéstelenül hadovál. Józsi kétségbeesetten számol be az esetről Mónikának, aki egészen más fénytörésben látja a dolgokat. Szláven meglepő felfedezést tesz Kristóffal közös szobájukban, és azonnal értesíti Marosit az esetről. Róbert újabb váratlan - és Kata számára kellemetlen - látogatást tesz Ökörapátiban. Stefi kénytelen szembesülni a legnagyobb titokkal, mely talán mindent megváltoztat.

Nincs kép

Ep.34 Haza a kórházból

Megjelent: 2019-02-15

Stefi összeomolva rohan az erdőben, egyedül egy valakire támaszkodhat, a furcsa helyzet pedig látszólag újfajta érzelmeket szül. Tibit meglátogatják a kárászi kórházban Katáék. A férfi egy percet sem hajlandó tovább maradni, örökségét féltve azonnal nekiindulna, ám szembesülnie kell vele, még nem elég erős ahhoz, hogy visszatérjen Ökörapátiba. A rendőrök házkutatást tartanak a panzióban, Lujzi néni pedig valami egészen meglepőt talál a buszmegállóhoz gyalogolva.

Nincs kép

Ep.35 Egy doboz csokoládé

Megjelent: 2019-02-18

Egész Ökörapátit a Varga család körül zajló események tartják lázban, Margit néniék pedig saját magukat keverik egyre nagyobb bajba.

Nincs kép

Ep.36 Az új örökös

Megjelent: 2019-02-19

Tibi vitája addig fajul Szlávennel, hogy az albérlő nem maradhat tovább a házban, utolsó kérése azonban még Valit is meglepi. Mónika hiába keresi a bizonyító erejű holmikat a panzió melletti susnyásban, nem jár szerencsével, azt azonban nem sejti, hogy Lujzi néninek és Margit néninek ugyanaz a dolog okoz gondot, amit ő annyira hiányol. Lajos vacsorára invitálja Stefit, akinek imponál a fiú romantikus énje.

Nincs kép

Ep.37 Újratemetés

Megjelent: 2019-02-20

Szokatlan csoportosulást láthatnak, akik nyitott szemmel járnak Ökörapáti határában: A Mamutfenyőknél Szláven segítségével Jolika és Lujzi néni bonyolít le kisebb szertartást, ám mindez csak álca... Kristóf kipaterolja a frissen hazaérkezett Tamást a szobából, mely újabb feszültségeket okoz a családban. Polli időpontot szerez Katának a sztárdoktornál, Jolika házába pedig megérkezik Tamara, aki láthatóan megdobogtatja Tamás szívét…

Nincs kép

Ep.38 Tamara

Megjelent: 2019-02-21

Subicz érkezik látogatóba, hogy szemügyre vegye Ökörapátit, s bár sem a domboldal, sem a Mamutfenyők nem bűvölik el, Mónika végül mégiscsak megbabonázza, éppen ezért Sándor kétségbeesetten keresi fel Mihályt: már nem tartja jó ötletnek Subicz jelölését. Tamás és Tamara első találkozása áthallásokkal teli, Jolika azonban oltaná a kettejük között felcsapó bizonytalan lángokat. Anikó kisebb nyomozása árán rájön, mi vagyis inkább ki lehet az oka annak, hogy harmadjára is ellenőrzést kap egy hónapon belül…

Nincs kép

Ep.39 A taxizás ára

Megjelent: 2019-02-22

Kata Budapestre készül, hogy beszéljen a sztárdoktorral, dr. Fazekassal, ám a kezelés némi kívánnivalót hagy maga után. Megérkezik Panna és Szofi. Kristóf euforikus örömét Mónika erőszakossága töri meg, nem sokkal később Mónika, Szofi és Kristóf pedig már egy autóban lapítva menekülnek… Tibit felhajtja a taxis vér Budapestre, és rögtön szolgálatba is áll. Végre újra elemében lehet, utasai nem túl nagy megelégedésére. A budapesti forgalomban vezetve nem is sejti, hogy egyik utasa nem is akárki...

Nincs kép

Ep.40 Randevú Kárásziban

Megjelent: 2019-02-25

Tibit egyre nagyobb veszélybe sodorja saját arroganciája, veszélybe kerül az öröksége...

Nincs kép

Ep.41 Új szabály

Megjelent: 2019-02-26

Sándor őrületbe kergeti Mihályt azzal, ahogy óriási műgonddal próbálja elkészíteni a kampányfotókat, Zsóka pedig képes az egyébként is feszült helyzetet fokozni.

Nincs kép

Ep.42 Szerelem Ökörapátiban

Megjelent: 2019-02-27

Tibi hajnalok hajnalán az egész családot felveri, az a kényszerképzete támad ugyanis, hogy Kálmán mégsem halt meg, és mindenkit magával rángatna Marosihoz Budapestre...

Nincs kép

Ep.43 Veszélyben

Megjelent: 2019-02-28

A kopaszok a faluba érkeznek, mely Daniban és a többiekben is aggodalmat vált ki, Mónika eközben furcsa dologra akarja rávenni a család tagjait.

Nincs kép

Ep.44 Kampány a kocsmában

Megjelent: 2019-03-01

Ökörapáti a polgármesterjelöltekkel kapcsolatos lázban ég, a kocsma szolgál a legfőbb politikai összecsapások színhelyéül.

Nincs kép

Ep.45 Kovácsék titka

Megjelent: 2019-03-04

Anikó és Sándor a reggeli mellett megdöbbentő felfedezést tesznek, amint kinéznek az ablakon…

Nincs kép

Ep.46 Fenyegetés

Megjelent: 2019-03-05

Zoltán meglepő úti célt szab meg maguknak Pannával, Dia pedig újra felbukkan Ökörapátiban.

Nincs kép

Ep.47 Titokfejtők a piacon

Megjelent: 2019-03-06

Tamara és Tamás némi hátsó szándékkal kísérik el Lujzi nénit és Margit nénit a kárászi piacra...

Nincs kép

Ep.48 Kincskeresők

Megjelent: 2019-03-07

Mónika meghökkentő információkat tud meg Kovácsék múltjáról, miközben erősen elgondolkodik azon, teljesítse-e Nándi kérését...

Nincs kép

Ep.49 Bakancslista

Megjelent: 2019-03-08

Furcsa lista van készülőben Róbert nappalijában, Dani pedig hirtelen döntésre szánja el magát, titkába azonban csak Lajost avatja be...

Nincs kép

Ep.50 Gyászmise

Megjelent: 2019-03-11

Tibinek merész ötlete támad arra vonatkozólag, hogyan szedhetne össze magának kellő számú ajánlócédulát...

Nincs kép

Ep.51 Választás

Megjelent: 2019-03-12

Egész Ökörapátit a választás tartja izgalomban, a szavazófülke előtt Tibi és Mónika vitába keveredik, mely befolyásolhatja az eredményt...

Nincs kép

Ep.52 A második tea

Megjelent: 2019-03-13

Kovács és Kovácsné újabb közös teázásra invitálják Józsit. Polli és Kata pedig egy kényes ügyet tisztáznak, mikor egy számukra nem ismeretlen autó gördül be Ökörapátiba...

Nincs kép

Ep.53 Csodabogyó

Megjelent: 2019-03-14

Zoltánékhoz kellemetlen látogatók érkeznek, ez pedig alapjaiban változtatja meg eddigi életüket...

Nincs kép

Ep.54 Bújócska

Megjelent: 2019-03-18

Vali szellemet vél felfedezni a Szappanos házban, mellyel az őrületbe kergeti Tibit...

Nincs kép

Ep.55 Terjed a pletyka

Megjelent: 2019-03-19

Ökörapátiban új helyszínen történik az információcsere: Dia fodrászatában Icuka is szaftos információkhoz jut, amit nem is akar magában tartani.

Nincs kép

Ep.56 Fogfájás

Megjelent: 2019-03-20

Dia és Lajos furcsa módszerrel ébreszti fel Mihályt és Lajost, Dani házában pedig nem várt idegen ébred, és azonnal telefonál...

Nincs kép

Ep.57 Negyvenhét, harmincegy, tizenhét…

Megjelent: 2019-03-21

Sándor egy véletlen folytán furcsa cetlit talál Attila irodájában, mindeközben a Szappanos család tagjai testületileg a fogorvosnál keverednek nem várt kalandokba…

Nincs kép

Ep.58 Dr. Fazekas rendel

Megjelent: 2019-03-22

Dr. Fazekas a kocsmában különleges képességét villantja meg, miközben Vali frissen szerveződő szellemidézés segítségével akar tisztán látni...

Nincs kép

Ep.59 Születésnap

Megjelent: 2019-03-25

Sándor titokzatos csomagot vár, Vali dühödten próbálja rátéríteni Kristófot a helyes útra, Stefinek pedig születésnapja van…

Nincs kép

Ep.60 Zsírosbödön

Megjelent: 2019-03-26

Stefi és Lajos randija furcsa fordulatot vesz, a kocsmában pedig egy rég látott arc jelenik meg...

Nincs kép

Ep.61 Özvegy kerestetik

Megjelent: 2019-03-27

Mónika titokzatos plakátokat ragaszt ki a faluban Subicz nevében, ám Margit néniék nem is sejtik, mi állhat a dolog mögött...

Nincs kép

Ep.62 Radio Ökörapáti

Megjelent: 2019-03-28

A csodabogyó lázban tartja Ökörapáti asszonyait, miközben Mihály és Sándor tesztüzemet futtat le, ami félreértések sorát eredményezi…

Nincs kép

Ep.63 Búcsúlevél

Megjelent: 2019-03-29

Szofinak és Tibinek nem mindennapi vitája kerekedik, ami az egész családot meglepi. Anikó pedig Endre ajánlata miatt vakarja a fejét…

Nincs kép

Ep.64 Testvérháború

Megjelent: 2019-04-01

Subicz hazaérkezik hosszúra nyúlt nyaralásából, és azonnal megbotránkoztatja Mónikát, Józsi viszont sorsfordító döntést hoz…

Nincs kép

Ep.65 Rémes krémes

Megjelent: 2019-04-02

Falugyűlés szerveződik Mónika közreműködésével, míg Vali és Tibi csúnyán összevesznek, a kocsma pedig hirtelen felkapottabbá válik, mint valaha…

Nincs kép

Ep.66 Tüntetés

Megjelent: 2019-04-03

Anikóban összeáll a kép a romlott süteményekkel kapcsolatban, indulattal tart a Szappanos ház felé, ám mindez hatalmas lavinát indít el...

Nincs kép

Ep.67 Akcióban

Megjelent: 2019-04-04

Józsi és Renátó Budapestre megy, miközben Dani és Kata kellemetlen ebéden vesz részt a Szappanos házban...

Nincs kép

Ep.68 Szexrádió

Megjelent: 2019-04-05

Kata úgy dönt, véget vet a Fazekas doktorral folytatott terápiájának. Hamarosan azonban kiderül, hogy a doktortól nehezebb lesz megszabadulnia, mint képzelte…

Nincs kép

Ep.69 Ökörhang

Megjelent: 2019-04-08

Különleges napra virrad Ökörapáti, a falunak ugyanis sugározni kezd az első saját rádióállomása. A legtöbben örömmel fogadják az új szórakozási lehetőséget, de akadnak páran, akiknek bántja a fülét az új adó...

Nincs kép

Ep.70 Asztma

Megjelent: 2019-04-09

Stefi egy fortélyos terv kivitelezésébe kezd, melyhez a legváratlanabb embertől kér és kap segítséget…

Nincs kép

Ep.71 Régi lángok

Megjelent: 2019-04-10

A balul sikerült pesti legénykérés Robira és Katára is nem várt hatást gyakorol. Míg ők Pesten próbálnak megbirkózni a kínos helyzettel, a faluban is régi párkapcsolatok árnyai kísértenek…

Nincs kép

Ep.72 Csak barátok

Megjelent: 2019-04-11

Jolika bíztatására Szláven kénytelen feltárni titokzatos múltja egy szeletét Dia előtt. Csak remélheti, hogy a lány ezek után is ugyanolyan szemmel tekint majd rá…

Nincs kép

Ep.73 Hajtóvadászat

Megjelent: 2019-04-12

Mikor Zoltán ismét felbukkan Ökörapátiban, az egész falu felbolydul érkezésének, de méginkább távozásának hírére. Mindenki a pesti vörös nyomába ered... de vajon ki lesz, aki végül utoléri?

Nincs kép

Ep.74 Köszönettel: Dia

Megjelent: 2019-04-15

Tibi és Vali napja alaposan felbolydul, mikor egy költöztető kamion jelenik meg Kálmán bácsi háza előtt…

Nincs kép

Ep.75 Ökörapáti hangja

Megjelent: 2019-04-16

Tamás ráébreszti Tibit és Kristófot, hogy súlyos hibát vétettek, melyet sürgősen orvosolniuk kell. De sikerül-e még időben lépniük, mielőtt a sértett fél megneszelné a dolgot?

Nincs kép

Ep.76 Falunap

Megjelent: 2019-04-17

Subicz polgármester első falunapja rendkívüli mulatságnak ígérkezik, mely az apátiakat és a Szappanos család tagjait éppúgy lázba hozza. De hiába a tehetséges fellépők sora és a budapesti sztárvendég, az estét egy baleset következményei árnyékolják be.

Nincs kép

Ep.77 Katasztrófahelyzet

Megjelent: 2019-04-18

Mikor egy apró kis közúti baleset következményeként Ökörapátit a biológiai szennyeződés réme fenyegeti, Sándor végre esélyt kap rá, hogy bebizonyítsa az egész falunak, nem hiába nevezi magát egyszerű tűzoltó helyett katasztrófavédőnek.

Nincs kép

Ep.78 Kék kód

Megjelent: 2019-04-23

A polgármesteri hivatal kellemetlen látogatókat kap. Lehet, hogy Subicz polgármestersége rövidesen csúnya véget ér? Vannak, akik nem bánnák, ha így alakulna...

Nincs kép

Ep.79 Matrjoska

Megjelent: 2019-04-24

A Szappanos családot senki nem nevezhetné túlzottan összetartónak, tagjai között számos kisebb-nagyobb ellentét feszül. Képesek lesznek vajon ezeket félretenni, és egységesen fellépni, mikor egyiküket komoly veszély fenyegeti?

Nincs kép

Ep.80 Gésa

Megjelent: 2019-04-25

Amíg Tamás Nándival nyomoz Mónika eltűnése után, Tibiék Józsi és Panna információira alapozva kezdenek saját mentőacióba...

Nincs kép

Ep.81 Lakótárs

Megjelent: 2019-04-26

Az Ökörapáti posta nagy forgalmat bonyolít ezen a délelőttön: Anikó, Dani és Szláven egyaránt régen látott ismerőseikről kapnak hírt, mely így vagy úgy, de mindegyikőjüket érzékenyen érinti. A Szappanos család mindeközben az ügyvédnő újabb bejelentésére vár…

{