2. évad

Drága örökösök 2. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az új évadban ismét váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a gyönyörű zöldbe borult tavaszi-nyári Ökörapáti várja majd a nézőket! A második évadban is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Pápai Rómeó). Drága örökösök augusztus 12-től minden hétköznap 20:00-tól az RTL Klubon!


Epizódok száma: 61

Főszereplők: Kiss Anna Laura , Pallagi Melitta , Linda Fekete ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A felújítás

Megjelent: 2019-08-12

A Szappanos-házban nagy munka kezdődik, Valinak pedig új rajongója akad. Feltűnik egy rég nem látott, de annál zűrösebb rokon Szerbiában, és érkezik egy levél, ami látszólag jó hír, de mégis nagy lavinát indít el.

Nincs kép

Ep.2 Székfoglalás

Megjelent: 2019-08-13

Marosi felújító csapata Tibiből féltékenységi rohamot vált ki. Kiagyal egy tervet, amihez Vali segítsége kell. Stefi közben nehéz helyzetbe kerül és újabb vihart kavar Kata és Dani között.

Nincs kép

Ep.3 Özvegylesen

Megjelent: 2019-08-14

Tibi soha nem adja fel - most paparazziként ered Marosi nyomába. Szlávennek menekülni kell egy találkozás elől, Stefit pedig egy zaklatóval, gyűlik meg a baja, aki miatt kudarcba fulladnak a tervei.

Nincs kép

Ep.4 Tibi, a remete

Megjelent: 2019-08-15

Mihályék ellenségei a háttérben elkezdik az aknamunkát és a faluban új pletyka terjed a Szappanos családról. Tibi pedig úgy érzi, kezében a mindent elsöprő bizonyíték Marosi ellen.

Nincs kép

Ep.5 Tibi csapdája

Megjelent: 2019-08-16

Tibi megelégeli a munkások, főleg Jenő jelenlétét a háznál, ezért tervet eszel ki ellenük. Stefi egy fodrász-szalonban próbál szerencsét, Ökörapátiban pedig különleges házibuli készül.

Nincs kép

Ep.6 Aki másnak vermet ás

Megjelent: 2019-08-21

Tibi csapdába akarja csalni Jenőt, de ezzel mások életét keseríti meg. Attila viszont meghoz egy régóta halogatott döntést. A falu több régi lakója is úgy dönt: visszatérnek.

Nincs kép

Ep.7 A csomag

Megjelent: 2019-08-22

Attila rendőrségi akcióba keveredik, Mihály elmélyed Afrika tanulmányozásában. A Szappanos-család titokzatos csomagjához még a katasztrófavédelem is kiérkezik, de végül kiderül, mit is rejteget a doboz.

Nincs kép

Ep.8 Várva várt vendég

Megjelent: 2019-08-23

Marosi várható érkezése Valiban kételyeket ébreszt. Olyat kér Tibitől, amire az soha nem számított. Olga pedig álcázza magát, hogy hasznos információkat gyűjtsön.

Nincs kép

Ep.9 A denevér

Megjelent: 2019-08-26

A Szappanos család nehezen viseli az ügyvédnő jelenlétét. Sok megoldási lehetőség eszükbe jut _ az igazán jó ötlet szó szerint szárnyakat ad nekik. A boltban eljön az igazság pillanata, Tibi pedig megpillant egy dokumentumot, amiből választ kap egy nagy kérdésre.

Nincs kép

Ep.10 Szobalány kerestetik

Megjelent: 2019-08-27

A faluban kiderül, kicsoda valójában Tibiék vendége. Éjszaka eltűnik egy nagyon értékes tárgy, ami felbolygatja a békés hétköznapokat, a kocsmában pedig találkozik két nő, akiknek nagyon nem kellett volna...

Nincs kép

Ep.11 Kirándulás

Megjelent: 2019-08-28

Tibi lelkesen segít abban, hogy az ügyvédnő jól érezze magát - persze most is megvan a saját terve. Mónika gyanúba kever valakit egy lopási ügyben, összeáll egy pókercsapat és Tibi keresi a választ a kérdésre: aki keres, az vajon tényleg talál?

Nincs kép

Ep.12 Újabb birkanyájak

Megjelent: 2019-08-29

Vali és Sándor újabb tervet eszel ki, miközben az özvegy továbbra is próbál a család kegyeibe férkőzni. Kristóf és Tamás nagy fába vágják a fejszéjüket és úgy néz ki, ezúttal sikerrel járnak, Subicz pedig kezdi nyeregben érezni magát.

Nincs kép

Ep.13 Huszárshow

Megjelent: 2019-08-30

Kristóf nyomozni kezd, de sötétebb dolgokról rántja le a leplet, mint gondolta volna. Ökörapátiban az egész falu lázasan készül Subicz születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre, de a vigasság többek számára szomorúan végződik.

Nincs kép

Ep.14 Védőoltás

Megjelent: 2019-09-02

Vali és Tibi komoly vitába keverednek a hitvesi ágyat illetően. Józsi Renátó bíztatására ellátogat Kovácsékhoz. Egy régi ismerős bukkan fel Ökörapátiban, akinek senki se örül igazán…

Nincs kép

Ep.15 Garázsvásár

Megjelent: 2019-09-03

Tibi cetlikből akarja kiolvasni a megoldást az őt kínzó kérdésre, Olga pedig megmutatkozik feleség szerepben. A panziónál lócitrom-válság van, Kristóf egy rejtekhelyet keres, de hoppon marad, Csaba pedig szembesíti Róbertet az igazsággal.

Nincs kép

Ep.16 Előkészületek

Megjelent: 2019-09-04

Tibi a házassági fotó, Józsi pedig a gyűrű nyomába ered, Szláven megpróbálja lezárni a házasságát Olgával, de az nem megy olyan egyszerűen. Stefi végső elkeseredésében Marosihoz fordul munkáért, ami örökre megváltoztatja az életét.

Nincs kép

Ep.17 Próbarepülés

Megjelent: 2019-09-05

Kata nagy vendégséget szervez, de a végén valami olyasmi kerül terítékre, amitől mindenkinek eláll a szava. Dani eltűnik, Attila pedig megtalál valamit, amit még ő rejtett el.

Nincs kép

Ep.18 Jó utat!

Megjelent: 2019-09-06

Eljön a pillanat és Zsókáék elindulnak az utazásra, amit soha nem felejtenek el. A pókerezők közt fény derül egy titokra és kirobban a háború! Stefi pedig lehet, hogy megtalálta az igazit?

Nincs kép

Ep.19 Távol Afrikától

Megjelent: 2019-09-09

Sándorék várva várt utazása tele van meglepetésekkel. Tibi komoly dilemmával szembesül, miközben a nyomozásra is koncentrálnia kell. Attila tovább próbálkozik, Kovács pedig vallomást tesz.

Nincs kép

Ep.20 Sankt Pölten

Megjelent: 2019-09-10

Renátó a testvéreivel Ausztriába érkezik, hogy teljesítsék küldetésüket, Anikó egyre jobban élvezi a nyaralást, ami Sándornak kevésbé tetszik. Tamás új bizniszbe kezd, Olga szövetségest próbál szerezni a faluban, Mónika pedig közelebbről is megismerkedik Józsi családjával.

Nincs kép

Ep.21 Az igazság

Megjelent: 2019-09-11

Tamás földművelésbe kezd, Tibi agyafúrt szándékkal barátkozik Danival, az Ausztriából visszatérő Renátóékkal viszont meggyűlik a baja. Stefi megkezdi új életét Pesten, Panna újra bajba kerül és Kristóf segítségét kéri, de fény derül a titkaira, Olga pedig támadást indít Dia ellen.

Nincs kép

Ep.22 Fényképek

Megjelent: 2019-09-12

Zsóka reméli, hogy némi fantáziával mindent jóra fordít. Tamás és barátai úgy hiszik, küszöbön a meggazdagodásuk, Panna különös randit egyeztet, Olga pedig fényképészként lendül akcióba.

Nincs kép

Ep.23 Bújócska

Megjelent: 2019-09-13

Az afrikai csapatnak el kell rejtőznie, de Anikóra máshol van szükség. Stefit nagy csalódás éri, Tibi lovaglóleckéket vesz, ami nem vezet jóra. Tamás döbbenetes dologról értesül, Szláven pedig ismét megment egy helyzetet.

Nincs kép

Ep.24 Élménybeszámoló

Megjelent: 2019-09-16

Zsóka emlékezetes estét tervez, de a dolgok másképp sülnek el, mint ahogy remélte. Józsi romantikus randevúra készül, Kata felkeres valakit, akivel rég nem beszélt, Stefi pedig hazaér - de úgy, hogy attól mindenkinek leesik az álla.

Nincs kép

Ep.25 A család mindenek előtt

Megjelent: 2019-09-17

Az afrikai botrány egyre dagad. Olga szövetségesekre talál, Zsóka bosszút forral, Szappanosékhoz pedig éjszaka váratlan vendég érkezik.

Nincs kép

Ep.26 A titok

Megjelent: 2019-09-18

Vali nem csinál titkot abból, mit érez... Nándi talál valamit, ami Mónika gyanúját igazolja. Tibi apa-lánya programot szervez. Subicz mindeközben rájön, mivel teheti naggyá a falut és saját magát.

Nincs kép

Ep.27 A csel

Megjelent: 2019-09-19

Tibi rájön, hogy akcióba kell lendülnie, ha nem akar lemaradni. Zsóka a kezébe veszi az irányítást, Szláven és Olga pedig kezdenek szót érteni egymással. Tamás egy ebédre indul, de a végén hatalmas veszteség éri.

Nincs kép

Ep.28 A két csapat

Megjelent: 2019-09-20

Zsóka el akar ásni valamit, de nem a csatabárdot. Tibi egész pályás letámadásra készül és a falusiaknak el kell dönteni, hogy ki kit választ. Olga pedig nagy bejelentést tesz.

Nincs kép

Ep.29 Kávé

Megjelent: 2019-09-23

Tibi arra készül, hogy visszavág, Mónika azon dolgozik, hogy Stefinek jó legyen. Kata a névtelen levél eredete után nyomoz, de nagy bajba kerül: a Szappanos család felbolydul és Renátó szervkereskedőktől retteg.

Nincs kép

Ep.30 A panzió királynője

Megjelent: 2019-09-24

Mónika luxusszolgáltatásokat vezet be a panzióban, hogy az új vendég minél jobban érezze magát. Kristóf sokkoló hírt kap a családjáról, Tibi új kutatásba kezd az örökség után, Szláven nagy lépésre szánja el magát, Sándor pedig nem adja fel, hogy kiderítse, ki Anikó titokzatos levelezőtársa.

Nincs kép

Ep.31 Váza a pokrócban

Megjelent: 2019-09-25

Tamás kétségbeesik a történtek miatt, Sándor szemtől szembe kerül ellenfelével, miközben Szláven és Dia komoly lépést tesznek a kapcsolatukban. Tibi pedig végre választ kap a kérdéseire.

Nincs kép

Ep.32 Hajsza

Megjelent: 2019-09-26

Kincs, vagy köcsög? - Tibi tudja a választ, de hogy pénz legyen belőle, ahhoz kellenek Renátó rokonai. Kristóf hajszába kezdene, Kovács pedig rádión ad titkos utasításokat. Tibi megfizet mindenért, de a végén a katasztrófát ez sem akadályozza meg.

Nincs kép

Ep.33 Szobordöntés

Megjelent: 2019-09-27

Attila nagy felismerésekre ébred, a szobor napjai pedig meg vannak számlálva. Zsóka és Tibi váratlanul egyetértenek, de ennek Subicz örül a legkevésbé. A panzióba titokzatos vendég érkezik és felmerül, vajon Kálmán bácsi visszatér a faluba...?

Nincs kép

Ep.34 Tibi, a modell

Megjelent: 2019-09-30

Rudolf, a szobrász érkezik Ökörapátiba, hogy Tibi lemodellezésével megtervezze a falu új szobrát, ám ez nem lesz egyszerű. Felbukkan Anikó régi ismerőse, ami sok mindent megváltoztat, a panzióba új, titokzatos vendég érkezik, és Dr. Fazekas is visszatér, hogy kezelésbe vegye Subicz focicsapatát.

Nincs kép

Ep.35 Bátorságpróba

Megjelent: 2019-10-01

Subicz új edzésformával próbálkozik, amitől a csapat nem maradéktalanul lelkes. Mónika fontos szerepet kap apja szobrának elkészültében, miközben Zsóka is akcióba lép. Kata komoly dilemmával kerül szembe.

Nincs kép

Ep.36 Tigris

Megjelent: 2019-10-02

Kovács titkos információkhoz jut, Mihály felszívja magát, hogy nagy harcos legyen. Róbert ravasz akcióba kezd, Tibi pedig rájön, hogy az ellenfél módszerei ellen neki is ki kell találni valamit. Egy idegen pedig kideríti, hogy a Szappanos testvéreknél bizony nem stimmel valami.

Nincs kép

Ep.37 Kalandpark

Megjelent: 2019-10-03

Tibi katonás tempót diktál, de a kalandnak nagy menekülés lesz a vége. Róbert tovább taktikázik. Kata szerint Daninak orvosra lenne szüksége, Anikó és Sándor között pedig még jobban elmérgesedik a viszony.

Nincs kép

Ep.38 Az ellenszobor

Megjelent: 2019-10-04

Mónika Kristóf után nyomoz, Kovács akciójához pedig különleges vendégek kellenek. A szobor különös mellékalakkal bővül és kiderül, hogy mennyire jött be Róbert ravasz terve. A falusi focimeccsen meglepő eredmény születik és Kata újabb különös levelet talál.

Nincs kép

Ep.39 Gyász

Megjelent: 2019-10-07

A Szappanos családnak újabb gyásszal kell megbirkóznia, ami ezúttal összekovácsolja a családot, és régi mély fájdalmakat is felszínre hoz – nem csak náluk. Subicz meglátogatja Rudolfot a műhelyében, ahol nagy meglepetésben lesz része. Mónika elkezd a családfa után kutatni Tamás segítségével.

Nincs kép

Ep.40 Ruha teszi az embert

Megjelent: 2019-10-08

Tibi egyre nagyra törőbb terveket dédelget, amitől Kristóf is ihletet kap. Zsóka új tervet eszel ki, Stefi és Dia barátsága még jobban elmérgesedik. Mónika kitartóan nyomoz tovább, közben egy váratlan ismerőssel is összefut…

Nincs kép

Ep.41 Zumba férfiaknak

Megjelent: 2019-10-09

Ökörapátiban elindul a táncőrület, Kristóf csodát lát, Mónikát viszont nem szívesen látják. Szláven és Dia nagy hadműveletre készül, Katát pedig megtalálja álmai ajánlata.

Nincs kép

Ep.42 A megmentő

Megjelent: 2019-10-10

Nándi ultimátumot kap, Anikónál katasztrófa történik, Stefi pedig olyasmibe üti az orrát, amibe nem kellene. Sándor megmutatja, ki a férfi a faluban, Subicz akkorát kap, hogy padlót fog, Attila viszont a szemétből kapja meg a legnagyobb ajándékot.

Nincs kép

Ep.43 Megye négy

Megjelent: 2019-10-11

Subicz és Zsóka be akarják vinni Tibinek a végső csapást. Idegenben akarják legyőzni – de ehhez Zsókának más bőrébe kell bújni. Mónika különös infókra vadászik, Kovácsné pedig nagy útra készül.

Nincs kép

Ep.44 Tibi éjszakája

Megjelent: 2019-10-14

Zsóka és Subicz terve úgy néz ki, sikerrel jár, Tibi eltűnése azonban hamarosan feltűnik a családnak. Tibi kétségbeesetten próbál kiszabadulni az öltözőből versenyt futva az idővel, Vali pedig mindent megmozgatva igyekszik a nyomára bukkanni.

Nincs kép

Ep.45 Búcsúszelfi

Megjelent: 2019-10-15

Kata izgatottan áll munkába, ahol nagy meglepetés várja. A falu birkái nagyon furcsán kezdenek viselkedni, Krisztián titkos küldetésbe kezd Stefivel, Tibinek pedig Pesten gyűlik meg a baja a rendőrökkel. Dia sötét dolgokat tud meg Szláven múltjáról, Nándi pedig meglátogatja Mónikát, de szomorú hírt kell vele közölnie.

Nincs kép

Ep.46 Babydoll

Megjelent: 2019-10-16

Zsóka tolvajok után kutat. Renátó bepróbálkozik Olgánál, reméli, hogy úgy sül el, ahogy ő akarja. Subicz boldog: pénz áll a házhoz, Stefi pedig párra talál. Vagy legalábbis szeretne...

Nincs kép

Ep.47 Birkák közt

Megjelent: 2019-10-17

A faluba megfigyelők érkeznek. Stefi titokban ajándékot ad Daninak, Mihályék pedig elindítják a nagy birka hadműveletet. Tibi taktikát vált az ügyvédnőnél, Tamás pedig titkos akcióba kezd az apja házában.

Nincs kép

Ep.48 Kutyafuttában

Megjelent: 2019-10-18

Stefi és Krisztián titkos akcióba kezdenek, de lebuknak. Olgáékat megtámadják. Mónika a házasságával foglalkozik, Subiczra ellenőröket küldenek – de ő megpróbálja menteni, ami menthető...

Nincs kép

Ep.49 Váratlan látogatók

Megjelent: 2019-10-21

Renátó meglepő titokra bukkan Olgánál, Dia pedig Szlávennél. Tibi beveti a modern technológiát Marosi ellen, Mihály szorult helyzetbe kerül, a faluba pedig váratlan látogatók érkeznek, amitől mindenki felbolydul.

Nincs kép

Ep.50 Irány Velence

Megjelent: 2019-10-22

Drága örökösök 2. évad 50. epizódja, Irány Velence című rész vetítésének időpontja 2019-10-22

Nincs kép

Ep.51 A vetítés

Megjelent: 2019-10-23

Drága örökösök 2. évad 51. epizódja, A vetítés című rész vetítésének időpontja 2019-10-23

Nincs kép

Ep.52 Asztalkerítés

Megjelent: 2019-10-24

Drága örökösök 2. évad 52. epizódja, Asztalkerítés című rész vetítésének időpontja 2019-10-24

Nincs kép

Ep.53 Kísértetjárás

Megjelent: 2019-10-25

Drága örökösök 2. évad 53. epizódja, Kísértetjárás című rész vetítésének időpontja 2019-10-25

Nincs kép

Ep.54 Polgárőrség akcióban

Megjelent: 2019-10-28

Drága örökösök 2. évad 54. epizódja, Polgárőrség akcióban című rész vetítésének időpontja 2019-10-28

Nincs kép

Ep.55 Megfigyelés

Megjelent: 2019-10-29

Drága örökösök 2. évad 55. epizódja, Megfigyelés című rész vetítésének időpontja 2019-10-29

Nincs kép

Ep.56 Kém két keréken

Megjelent: 2019-10-30

Drága örökösök 2. évad 56. epizódja, Kém két keréken című rész vetítésének időpontja 2019-10-30

Nincs kép

Ep.57 Sokkoló

Megjelent: 2019-10-31

Drága örökösök 2. évad 57. epizódja, Sokkoló című rész vetítésének időpontja 2019-10-31

Nincs kép

Ep.58 Ellenőr a fodrászatban

Megjelent: 2019-11-04

Drága örökösök 2. évad 58. epizódja, Ellenőr a fodrászatban című rész vetítésének időpontja 2019-11-04

Nincs kép

Ep.59 Bekerítve

Megjelent: 2019-11-05

Drága örökösök 2. évad 59. epizódja, Bekerítve című rész vetítésének időpontja 2019-11-05

Nincs kép

Ep.60 A műkincsbizonylat

Megjelent: 2019-11-06

Drága örökösök 2. évad 60. epizódja, A műkincsbizonylat című rész vetítésének időpontja 2019-11-06

Nincs kép

Ep.61 Kincs, ami van

Megjelent: 2019-11-07

Drága örökösök 2. évad 61. epizódja, Kincs, ami van című rész vetítésének időpontja 2019-11-07

{