Nincs kép

Drága örökösök 3. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az RTL bejelentette, hogy biztosan érkezik a 3. évad, aminek első része 2020. január 2-án kerül képernyőre.


Epizódok száma: 80

Főszereplők: Kiss Anna Laura , Pallagi Melitta , Linda Fekete ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A borotva

Megjelent: 2020-01-02

Mónika nem adja fel családfakutatási terveit, mások pedig a kincsek után kutatnak. Krisztiánnak kellemetlen vendége akad a kocsmában, Icukának fontos üzenetet kell átadnia, Attila pedig új szövetségesekre talál.

Nincs kép

Ep.2 A vizsgálat

Megjelent: 2020-01-03

Subicz aláírásokat gyűjt a faluban. Krisztiánnak szembe kell néznie a múltjával, Tibinek meg az orvosokkal – bármilyen kellemetlen is. Marosi látogatóba megy a kórházba, Szláven pedig gyónni készül…

Nincs kép

Ep.3 A műkincs-gyűjtemény

Megjelent: 2020-01-06

Stefi a kocsmát szeretné felvirágoztatni, Misiék meg akarják tudni, mi van a kerítés mögött, Kristóf és Tamás saját akcióba kezdenek. Tibi Vanesszát idomítja a nagy cél érdekében, Babika pedig nagy lépésre szánja el magát.

Nincs kép

Ep.4 Ufó

Megjelent: 2020-01-07

Subicz megpróbálja kiengesztelni Mónikát, ezért munkába áll a panzióban, ahová új, állandó vendég érkezik. Kristófra jól ráijesztenek, Renátó egyre buzgóbb hívővé válik, Tibi pedig a nagy munka közben rejtélyes dolgot fedez fel a falu felett.

Nincs kép

Ep.5 Mentett övezet

Megjelent: 2020-01-08

Mihály életében nagy változás következik be, Stefi átgondolja a dolgokat, Kata is beszáll a nyomozásba, a faluban pedig egyre jobban eluralkodik a pánikhangulat, de Subicz és Mónika a segítségükre sietnek.

Nincs kép

Ep.6 Óvóbácsik

Megjelent: 2020-01-09

Krisztián új hivatás után néz, és meg is veti a lábát – nem mindenki örömére. Tibinek új terv születik a fejében, az újdonsült óvóbácsik pedig nagy kihívással néznek szembe a lovardában.

Nincs kép

Ep.7 Vanessza éneke

Megjelent: 2020-01-10

Krisztián kísértésbe viszi Misit, Subicz egy rég elfeledett törvényre bukkan, és a tettek mezejére lép. Stefi és Anikó nagy átalakításokba kezdenek, Tibi pedig hangfelvételeket készít…de vajon minek?

Nincs kép

Ep.8 Hova tűnt Vanessza?

Megjelent: 2020-01-13

Attilának újabb nehézségekkel kell szembenéznie, Krisztián meg nem találja a helyét. Kata és Szláven felkeresik a szerb beteget, hátha kiderítenek valamit, Vanessza pedig nyomtalanul eltűnik…

Nincs kép

Ep.9 Lakáscsere

Megjelent: 2020-01-14

Krisztiánnak ismét mennie kell, ahogy Attilának is, aki felkeresi budapesti lakását, ahol nagy meglepetés várja. Dani privát lovaglóórákat ad, a kocsmában pedig elkezdődnek a munkálatok.

Nincs kép

Ep.10 Elterelő hadművelet

Megjelent: 2020-01-15

Krisztián minden falubeli asszony álma lesz, Mónikát lépten-nyomon kísérti a múltja, Vali tilosban jár, Tamásék érdekes dossziékra bukkannak Mónika szobájában, Sándor pedig új ötlettel áll elő a főnökénél.

Nincs kép

Ep.11 Apáti acélsas

Megjelent: 2020-01-16

Ki az a Goran? Ki tört be a panzióba? Mi a varázsszó? Mi történt Ibolyával? És hová tűnt Vanessza? Az egész falu lázasan kutat valami után, miközben csak még több titokra derül fény.

Nincs kép

Ep.12 Avatóünnepség

Megjelent: 2020-01-17

Tibi, Kristóf és Tamás titkos expedícióra indulnak az erdőbe, Mihálynak nagy ötlete támad Zukaiék ellen, Jenő ajánlatot tesz Stefinek, Attila pedig Olgának. Az új fodrászat ünnepi megnyitója ijesztő véget ér…

Nincs kép

Ep.13 Betolakodók

Megjelent: 2020-01-20

Subicz bogaras lesz, Kristófnak szöget üt a fejébe valami a származásával kapcsolatban. Sándor elveszít valami nagyon fontosat, amiért nagy bajba kerül, Olga és Renátó új otthon után néznek – de nem akárhogyan...

Nincs kép

Ep.14 A tolvaj

Megjelent: 2020-01-21

Szláven és Sándor megpróbálják helyrehozni a maguk baklövését, Tibi az új szomszédsággal hadakozik, miközben érdekes dologra bukkan. Subicz ügyeskedni próbál, Tamás pedig úgy érzi, sínen van.

Nincs kép

Ep.15 Hol van Ökörapáti?

Megjelent: 2020-01-22

Renátót magára hagyják; Tibiék és Mónikáék is a parabola után nyomoznak, miközben sokkal nagyobb felfedezést tesznek. Olga új szolgálatba áll, Tamás pedig nagy galibába keveredik.

Nincs kép

Ep.16 A vadászat

Megjelent: 2020-01-23

Tamás próbál kikecmeregni a csávából, miközben a család segíteni akar neki. A cukrászda készen áll a nyitásra, és a falunak is új lakója lesz. Mihály és Sándor Zukai megbuktatására készülnek…vajon sikerül a vadászat?

Nincs kép

Ep.17 A füstbe ment terv

Megjelent: 2020-01-24

Zukai és Mahics dühbe gurulnak, de nem tudják, kivel húznak ujjat. Tamásék a nyomok eltüntetésén, Tibi pedig a kincskeresésen dolgoznak, miközben új dolgokat fedeznek fel, Sándor pedig nagy tétben játszik…

Nincs kép

Ep.18 Kihallgatás

Megjelent: 2020-01-27

A Szappanos családra rátörnek az éjszaka közepén, a főtéren koszorúzást tartanak, Tamásnak pedig a család teljes összetartására lesz szüksége, hogy kikerüljön a bajból… Vajon sikerül?

Nincs kép

Ep.19 Szamár

Megjelent: 2020-01-28

Dani és Tibi bizalma is megremeg, Krisztiánnak kiadják az útját, Józsi meglátogatja Mónikát. Vali dolgozni kezd a cukrászdában, Tibit pedig egy szamár menti meg szorult helyzetéből.

Nincs kép

Ep.20 A ládika

Megjelent: 2020-01-29

Renátóék betársulnak az új üzletbe minden falusi örömére, Dani kilovagol, méghozzá nagyon kellemes társaságban. Katánál betelik a pohár, Tibi és Tamás pedig sorsfordító felfedezést tesznek a kis házikóban.

Nincs kép

Ep.21 Búcsú

Megjelent: 2020-01-30

Tibi és Kristóf megdöbbentő felfedezésre jutnak. Jolikánál Tamás mellett valaki más is vendégeskedik. A faluban nagy a szervezkedés, de Olga eltűnése sem marad észrevétlen.

Nincs kép

Ep.22 Golfverseny

Megjelent: 2020-01-31

A falu golflázban ég, ki pályát épít, ki gyakorol. Mónika fontos hívást kap,Krisztián pedig új munkára tanul be. Stefi keményen lép fel Danival szemben, de Tibi és Vali is összezörren valamin.

Nincs kép

Ep.23 Híradó

Megjelent: 2020-02-03

Stefi látszólag békejobbot nyújt Katának, de eközben azt a látszatot kelti Robi felé, hogy Dani verte Katát. Vásárolni mennek, ahol kölcsönösen egymást kezdik el sértegetni, összeverekednek, és beviszik őket a fogdára - csakhogy Katának már csak két órája maradt, hogy visszaérjen a faluba. Közben Daniék fiúbulit szerveznek Pestre. Józsi véletlenül elviszi Kristófnak a DNS-központ levelét, és ebből megtudja, hogy vizsgálat volt folyamatban. Kristóf elhatározza, hogy utánanéz pár dolognak, s így megtudja Rezsőtől, hogy Ökörapáti a kárászi katonai elhárítás miatt nincs rajta a térképeken, és hogy a falubeli eseményeket már országos szinten figyelik. Marosi ügyvédnő ötletére az RTL Klub híradójának stábja készít egy riportot a falu lakóival, amelyet az egész ország lát és mindenki ledöbben, amikor kiderül az igazság Olgáról; többek között az, hogy van egy 14 éves lánya is.

Nincs kép

Ep.24 Kálmán bácsi üzen

Megjelent: 2020-02-04

Szláven nem várt dolgot tud meg a múltjáról, amiért Diával is konfliktusba kerül. A Szappanosokat az ügyvédnő újabb hívása tartja lázban, Kata pedig nehéz döntésre kényszerül.

Nincs kép

Ep.25 A megbízatás

Megjelent: 2020-02-05

Mihály problémájára Krisztián találja meg a megoldást. Kata nem várt nehézségekkel találja szembe magát a kórházban. Váratlan, nem kívánt vendég érkezik a panzióba, Szláven pedig titkos küldetéssel bízza meg Renátót.

Nincs kép

Ep.26 A sárkány üzenete

Megjelent: 2020-02-06

Renátó és testvérei nagy útra indulnak. Attila kis szívesség fejében útbaigazít két pesti fiatalt. Mónika a levelek miatt idegeskedik, de Tibiék gyanút fognak. Zsóka pedig le akarja leplezni Mihály és Krisztián titkát.

Nincs kép

Ep.27 Testvérek

Megjelent: 2020-02-07

Renátóék külföldön, míg Tibi és Kristóf Budapesten nyomoz. Tamás kellemetlen látogatók elől menekül. Míg a polgárőrség a faluban járőrözik, Subicznak hüllőkkel gyűlik meg a baja.

Nincs kép

Ep.28 Szövetségben az erő

Megjelent: 2020-02-10

Subicz paranoiája elhatalmasodik, és kocsikázni viszi Mónikát. Tibi a levelek megfejtésén töri az agyát. Renátóék váratlan tippet kapnak a nyomozáshoz, Dani pedig a meggazdagodáshoz, ha hajlandó egy apró szívességre.

Nincs kép

Ep.29 Marlenka

Megjelent: 2020-02-11

Tibi Kristóf segítségét kéri régi ellenfele ellen. Babikát randevúra hívják a kocsmába, Tamás újra szerelmes. Stefi kellemetlen híreket kap, Renátóéknak pedig kedves találkozásban van részük Szerbiában.

Nincs kép

Ep.30 A volt-nincs örökség

Megjelent: 2020-02-12

Kristóf és Tibi különös rádióadást vesznek. Kovácsné az unokája magánéletét firtatja, de Józsit inkább az anyja ügye érdekelné. A sárkányok ténykedése miatt Subicz és Mónika együttműködése még szorosabbá válhat. Szláven megható üzenetet kap.

Nincs kép

Ep.31 Szeretni bolondulásig

Megjelent: 2020-02-13

Szlávent és Tibit is a tegnap hallott hírek foglalkoztatják. Renátóék tovább folytatják a keresgélést, de nem látnak a szemüktől. Mónika nagy átalakításba kezd, Vali elbeszélget Jenővel, amit Tibi kihallgat, Zsóka pedig egyleti ülést hív össze.

Nincs kép

Ep.32 Apa kerestetik

Megjelent: 2020-02-14

Jolika nagy útra indul, Mónika kezébe veszi a dolgokat a faluban, Mihály a talpára áll Zsókával szemben, Tamás és Mónika is fontos vacsorára megy, Dia pedig sokkoló információt tud meg, ami miatt komoly döntést hoz meg Szlávennel kapcsolatban.

Nincs kép

Ep.33 Az új szállodaigazgató

Megjelent: 2020-02-17

Miután Mónika nem hajlandó egyenes válaszokat adni nekik, Tibi a panzióra megy követelni, hogy álljon vele szóba, ám ekkor újra megérkezik a panzióba Vilmos, az ellenőr. Mónika trükkösen ráveszi, hogy ellenőrzés helyett legyen inkább az intézmény vezetője. Jolikáék a Mária-szobor után kutakodva próbálják megtalálni az Olgához vezető nyomokat (s rájönnek, hogy egy bizonyos Bogdant kell keresni), eközben Marosi ügyvédnő is megkeresi ugyanezzel Nándort. Subicz összehívja a polgárőrséget, hogy legyenek a testőrei. Józsi bejelenti, hogy másnap elindul Thaiföldre, megkeresni az anyját, Mónika pedig átad neki egy aktát arról, amit megtudott róla.

Nincs kép

Ep.34 Vallatás

Megjelent: 2020-02-18

Ismét megjelenik a drón a panzió közelében. Mihály és Sándor elkezdik keresni a felelőst, és az erdőben megtalálják Zukait, ahogy repteti. Tibi véletlenül meghallja, ahogy beszélnek, és azt hiszi, hogy meg akarnak ölni valakit. Közben Subicz elmegy számonkérni Attilát, de megfutamítják. Mónika hatszemközt megtudja Zukaitól, hogy miért reptettek, de nem árulják el senkinek. Jolika szerez egy szentképet egy közeli ortodox templomból azzal, hogy kölcsönveszi azt és azzal próbál Bogdanhoz közel kerülni. Stefi szorult pénzügyi helyzetében békejobbot nyújt Daninak, majd amikor az visszautasítja, megfenyegeti, hogy a következő hét végéig fizessen meg neki hárommilliót.

Nincs kép

Ep.35 Poloskák bárhol

Megjelent: 2020-02-19

Tibi a lehallgatással megtudja, hogy bepoloskázták a panziót, ezért Kristóffal odamegy keresgélni, miközben Vilmos megkezdi az intézmény rendbehozatalát. Kata megtudja, hogy Robi jóhiszeműségét felhasználva ejtette ki őt szándékosan Stefi az örökségből, amikor azt hazudta neki, hogy Dani veri őt - ezért Robival is megszakít minden kapcsolatot. Jolika a szentkép felhasználással megtudja Bogdan címét.

Nincs kép

Ep.36 Pénz áll a házhoz

Megjelent: 2020-02-20

Miután Tibiék éjjel megvizsgálták Kálmán szobrát, Vilmos kérdőre vonja őket, majd kitiltja mindkettejüket a panzió területéről. Válaszul Tibiék poloskát csempésztetnek Mónika fiókjába Tamással. Zsóka megtudja, hogy az egylet hamarosan megkaphatja az örökség rá eső részét. Mihály és Krisztián őrséget állnak a posta előtt, a postamúzeumból kapott ősrégi egyenruhákban. Stefi égető anyagi helyzete kiderül a faluban, amikor Terike botrányt rendez a lakbér miatt a kocsmában. Jolikát felkeresi Bogdan embere és közli vele, hogy találkozójuk van. Ám váratlanul felbukkannak Nándor és emberei, ami miatt meg kell változtatni a terveket.

Nincs kép

Ep.37 Jolika, a hős

Megjelent: 2020-02-21

Dani ijesztő üzenetet kap, ami miatt Szláven segítségét kéri. A panziónál szigorú rend alakul ki, az egyletnek dűlőre kellene jutnia egy fontos kérdésben, Jolika pedig akcióba lendül.

Nincs kép

Ep.38 Az alapító okirat

Megjelent: 2020-02-24

Tamás meglepetésre készül, és a siker érdekében az egész családot mozgósítja. Jolika küldetése új irányba fordul. Anikó és Zsóka konfliktusa elmélyül, ezért Sándornak kell mindent megtennie, hogy tisztázza a helyzetet.

Nincs kép

Ep.39 Sushi

Megjelent: 2020-02-25

Tamás azon ügyködik, hogy elkápráztassa kiszemeltjét, Anikóéknak meg kell szerezniük egy fontos bizonyítékot, Subicz újabb fenyegető dolgot talál az irodájában, Nándi és Jolika pedig macska-egér játékot játszanak egymással…

Nincs kép

Ep.40 Veszélyben a lovarda

Megjelent: 2020-02-26

Jolika hazaindul, de nem egyedül érkezik. Tamás nyakába olyan felelősséget varrnak, amivel nem biztos, hogy meg tud birkózni. Dani óvatlansága bajba sodorja a lovardát, és az ott tartózkodó barátait… Vajon időben érkezik a segítség?

Nincs kép

Ep.41 A hős

Megjelent: 2020-02-27

A falu lakóit a tegnapi események tartják lázban, Szlávennek új szerepben kell hirtelen megfelelnie, Stefi körül szorul a hurok, két régi barát pedig csúnyán összekap.

Nincs kép

Ep.42 Rajtaütés

Megjelent: 2020-02-28

Nándi nagy bevetésre készül Szerbiában, a panzióban lelepleződik egy kukkoló, Tamás tisztázza a dolgokat Danival, Margitka bezsong, Mihály pedig lázadni kezd és sorsfordító egyleti gyűlést hív össze.

Nincs kép

Ep.43 Régi vagy új?

Megjelent: 2020-03-02

Marosi új alkut köt egy régi ügyféllel, Vali megoldaná Tibi gondjait Budapesten, Vilmos új ötlettel áll elő a falu lakóinak érdekében, a Sárkányok pedig felébrednek és megindulnak Ökörapáti felé.

Nincs kép

Ep.44 Fagyizás

Megjelent: 2020-03-03

Tibi továbbgondolja a vállalkozását, a Sárkányok és Nándi is akcióba lendülnek, Terikéhez új bérlő érkezik, Jolika pedig gyerekprogramot talál ki, ami során nem várt izgalmak várnak rájuk.

Nincs kép

Ep.45 Az erősebb győz?

Megjelent: 2020-03-04

Jolika bébiszitternek áll, de nem várt veszély leselkedik rájuk, amivel nem tudnak egyedül megbirkózni. Vilmos önvédelmi szakkört tart a falusiaknak a kocsmában. Tibi toborzásba kezd, de nem azt kapja, amire számított.

Nincs kép

Ep.46 A hatodik egyleti tag

Megjelent: 2020-03-05

Tibi betegeskedik. Subicz az eltűnt autója miatt bosszankodik, és Vilmost küldi intézkedni. Az Egylet újra gyűlést hirdet, Zsóka idegesen készülődik. Kristóf kínos vallomást tesz Tamásnak, Mahics pedig konfliktusba kerül a megbízójával.

Nincs kép

Ep.47 Kamera indul

Megjelent: 2020-03-06

Tibi beszervezi Stefit az egyik új ötletébe, Vilmos pedig Szlávent próbálja befűzni. A Sárkányok új haditervet eszelnek ki, Tamás és Kristóf utánamegy a dolgoknak, Subicz pedig nagy kalamajkába keveredik hiszékenysége miatt.

Nincs kép

Ep.48 Sofőr kerestetik

Megjelent: 2020-03-09

Tibi és Stefi taxisofőröket tesztel. A női sofőrök közül azok a jobbak, akik nem nyerik el Tibi tetszését, őket Stefi kérésére mégis felveszik. Az egyik sofőrnő elrabolja Tibit, és egy parkolóházba viszi, ahol nem más, mint Jenő vár rá... Mihály megbízást kap egy rendkívül fontos vadászat leszervezésére. Attilát kidobják a kárászi kocsmából, így kénytelen visszatérni Ökörapátiba, ahol Józsi fészerében bujkál, annak távollétében. Csakhogy Dia, aki Olga után nyomoz, rátöri az ajtót a falusiakkal, mert azt hiszi. Olga rejtőzködik. Mónika és Nándor az egyházi bíróság előtt találkoznak, ahol Nándor, más választása nem lévén, hogy elérje a válást, elmondja mindenkinek, hogy Mónikának nem Szappanos Kálmán az apja, így kánonjogi értelemben sem voltak házasok, tehát nincs is mit felbontani.

Nincs kép

Ep.49 Az üzlet az üzlet

Megjelent: 2020-03-10

Attila visszatérése nem marad észrevétlen: megjelenik a boltban, és amikor Subicz megtudja, hogy itt van újra, tajtékzik. Kristóf és Tamás is pánikba esnek, mert attól tartanak, hogy hátha miattuk tért vissza, és meg akarnak szabadulni a kamerától. Tamás próbaképpen Krisztiánnak adja oda, hogy adja el, aki rásózza Vilmosra. Olga ezzel szemben szövetséget ajánl Attilának. Tibi újra poloskákat keres mindenfelé, mert nem tudja megérteni, honnan tudta Jenő, hol kell őt keresni. Valinak elege lesz a paranoiájából, és felhívja Jenőt, hogy találkozzanak hatszemközt. Mihály és Sándor vadászgörény-simogatót akarnak létrehozni az egylet pénzén, ráadásul a görények segíthetik Mihály renoméjának javítását a közelgő minisztériumi vadászaton. Vilmos közli Zsókával, hogy Szláven náluk fog dolgozni, mert ő többet ajánl neki, mint amit postásként kaphat.

Nincs kép

Ep.50 Találkozó a magaslesnél

Megjelent: 2020-03-11

Dani ajánlatot tesz Stefinek. Mihály kikészül új házi kedvenceitől, ezért Krisztián nagy ötlettel áll elő: építsék fel a panzióban a görénysimogatót, falusi attrakciót létrehozva ezzel. Tibi és Vali meghívják magukhoz Jenőt, aki észszerű magyarázattal szolgál a fura dolgokkal kapcsolatosan: Stefi közössségi oldali fotóiból tudta, hol van aznap Tibi, korábbi rádiózásai pedig repülőzéssel kapcsolatos hobbijához kapcsolódnak. Dia elhatározza, hogy előugrasztja Olgát: Subicz telefonjáról ír neki egy SMS-t, amivel a magasleshez csalja, és ott várja ő és Szláven is. Szláven megpróbál leszámolni múltjával, ám amikor őt és Olgát együtt látja Marlenka, nagyon fellelkesül, hogy együtt vannak a szülei - ami szemmel láthatóan felzaklatja Diát.

Nincs kép

Ep.51 Görénysimogató

Megjelent: 2020-03-12

Javában épül a görénysimogató a panzióban, és megérkeznek az első vendégek is. Subicznak nagyon tetszik a vállalkozás, de Mónikának egyáltalán nem. Elstartol Tibi és Stefi közös vállalkozása, Kata pedig sokkoló hírt kap: 14 millió forintot kellene kifizetnie a kárászi kórháznak, a szerződésszegése miatt. A hír teljesen letaglózza Tibit. Szláven egyszer és mindenkorra le akarja zárni Olgával a múltját, ezért követeli tőle, hogy menjen vissza Szerbiába és rendezze a dolgokat Bogdannal, mert tudja, hogy átverte őket, és amíg ezt nem tisztázza, mindannyiuk élete veszélyben van. Attila eközben titokban felhívja Bogdant, és jutalomért cserébe hajlandó elárulni, hol bújkál Olga. A csalódott Dia eközben azt tervezi, hogy elutazik a barátnőjéhez Dániába.

Nincs kép

Ep.52 Videóbemutató

Megjelent: 2020-03-13

Tibinek nagy ötlete támad, ezért felkeres egy régi ismerőst. Tamás felforgatja a Szappanos házat, Olga pedig bosszút esküszik leleplezői ellen. A sárkányok ismét akcióba lépnek, miközben Vilmos videós karatebemutatója egész másképp alakul, mint tervezte.

Nincs kép

Ep.53 Ugratás

Megjelent: 2020-03-16

A falusiak a tegnapi videóbemutató hatása alatt vannak, Subicz eltűnt, de hová? Olgának látogatói akadnak, Misi pedig végre pontot tehet nagy terve végére. Vajon sikerül lenyűgöznie a vendégeit?

Nincs kép

Ep.54 Tüntetés

Megjelent: 2020-03-17

Forrong a falu, és mindenki válaszokat akar. Ki legyen az új polgármester? Hova lettek a görények? Mit akar Olga? Hová tűnt Marlenka? A feszültség a főtérre szervezett tüntetésen hág tetőpontjára.

Nincs kép

Ep.55 A bizonyíték

Megjelent: 2020-03-18

Renátót egy komoly apa-fia beszélgetés elkeseredett tettre kényszeríti. Mihály mindent bevet, hogy jóvá tegye hibáját, de ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Vajon Mónika meg tudja menteni Subiczot és egyúttal saját pozícióját, miközben revizor vizsgálódik a polgármesteri hivatalban?

Nincs kép

Ep.56 Az igazság

Megjelent: 2020-03-19

Olga szerelme pálfordulást vesz, Benedek alezredes nyugtalanító telefont kap, Tamás új teóriával áll elő, Mónika elkeseredett lépésre kényszerül. A Kárászi Bisztróba pedig nem várt vendégek érkeznek, aminek súlyos következményei lesznek.

Nincs kép

Ep.57 A volt-nincs zakó

Megjelent: 2020-03-20

Renátó megállíthatatlanul készül az esküvőre. Mónika jó híreket kap, és ünnepi reggelit rendez. Vilmos előadja a panzióval kapcsolatos nagy terveit, Valinak nem tetszik, hogy Tibiék titkolóznak, a falusiak pedig végre tudni akarják, lesz-e új polgármester?

Nincs kép

Ep.58 Repül a bőrönd...

Megjelent: 2020-03-23

Krisztián új megbízatást kap a panzióban, a Szappanos testvérek életében új időszámítás kezdődik, Subicz megkörnyékez valakit a kocsmában, Olga pedig romantikus vacsorára készül, de az estének meglepőbb vége lesz.

Nincs kép

Ep.59 Hozomány

Megjelent: 2020-03-24

Dani egy ingatlanügynök segítségét kéri, de a látogatás kissé kínosan alakul. Vilmos és Subicz a panzió fejlesztéseiről ábrándozik; Tibi és Kristóf pedig titkos nyomozásra indul, nem is sejtve, hogy valaki rájuk tapad. Olga meglepetéssel érkezik Renátóékhoz, de vajon lesz-e esküvő, ha Dodi bácsin múlik?

Nincs kép

Ep.60 Kitör a frász

Megjelent: 2020-03-25

Ökörapátiban még a vasárnap se nyugodt. Zsóka megleckéztetné Stefit, és terveibe Krisztiánt is beavatja; Olga meglátogatja István atyát, és a templomban érdekes felfedezést tesz; Tibi újra a leveleken töri az agyát, a panzióban pedig Icuka bosszúságára nagy átalakítás kezdődhet.

Nincs kép

Ep.61 A halál oka

Megjelent: 2020-03-26

Tamás Pestre száguld egy fontos ügyben, Tibi és Vali pedig Kárásziba látogat. Renátó és Olga ruhapróbán vesz részt, Dani hirdetése érdeklődőre talál, Stefit pedig furcsa jelenségek tartják álmatlanul.

Nincs kép

Ep.62 Az anyakönyvvezető

Megjelent: 2020-03-27

Míg a lovászlegények az állásuk miatt izgulnak, a panzióban az új recepcióst teszik próbára. Subicz udvarol, Tibi és Babika is vendéget fogad. Attilához váratlan látogató érkezik, de vajon meddig bírja még a megpróbáltatásokat?

Nincs kép

Ep.63 Egy régi karácsony

Megjelent: 2020-03-30

Vali megpróbál beszélni Tamás fejével. Tibi emlékeket idéz, de a múlt ködösebb, mint gondolná. Dani elveszít valamit, de ebbe Zsóka nem akar belenyugodni. Nándi pedig kénytelen szívességet kérni valakitől, aki még gondot okozhat...

Nincs kép

Ep.64 Járjunk utána!

Megjelent: 2020-03-31

Mihály féltékenykedik, Sándor kiugrasztaná a nyulat a bokorból, Tibi pedig spiclit gyanít a családban. Margit és Lujzi érdeklődését a panzió új szolgáltatásai csigázzák fel. A lovardában nagy baj történik, amit csakis a régi gazda tud megoldani…

Nincs kép

Ep.65 Búcsúzni nehéz

Megjelent: 2020-04-01

A panzióban megkezdődik az átalakítás, de vajon sikerül-e kivitelezni Subicz és Vilmos közös álmát? Tamás kínos reggel elé néz, Stefi egy óriási hibát próbál helyrehozni, és úgy tűnik, Szláven és Olga nehéz búcsúra kényszerül.

Nincs kép

Ep.66 Kizárva

Megjelent: 2020-04-02

Katasztrófahelyzet alakul ki a panzióban, de ki a felelős? És ki segíthet megoldani? Vilmos talán tudja a megoldást. Zsóka mások háta mögött intézkedik, de meddig hajlandó elmenni? Az Egylet gyűlésén sok mindenre fény derül.

Nincs kép

Ep.67 Ki volt a tettes?

Megjelent: 2020-04-03

A panzióban kezd helyreállni a rend, de vajon ki okozta a bajt? Renátóék az esküvőt szervezik, Zsóka nem adja fel, és újabb egyezséget köt. Miközben Tibi a múlt lapjain keresgél, valaki a DNS-eredmények után érdeklődik.

Nincs kép

Ep.68 Ki a főnök…?

Megjelent: 2020-04-06

Tibi orvost hívat a házhoz, de ki a beteg? A panzióban kivételesen Icuka dirigál, de vajon így jobban halad-e a munka? Subicz elégedetlen, Dani pedig aggasztó hívást kap. Az Egyletben végre béke honol, de vajon hova vezet Anikó bizalmatlansága?

Nincs kép

Ep.69 A pletyka

Megjelent: 2020-04-07

Tibi nyomon van, és felkeres egy bölcs ismerőst. Olga rejtélyes üzenetet kap, a panzióban számon kérik Vilmost, mindeközben egy meglepő pletyka futótűzként terjed szét a faluban.

Nincs kép

Ep.70 Akcióban

Megjelent: 2020-04-08

A tegnapi pletyka nem marad következmények nélkül: Sándor két tűz közé kerül. Margit és Lujzi munka közben felpezsdítő felfedezést tesznek. Tamás óriási meglepetésre készül, Mónika pedig bevetést szervez, hogy megőrizze a család titkait.

Nincs kép

Ep.71 Képeslapok

Megjelent: 2020-04-09

Olga találkozót szervez Budapestre, Vali vendégségbe megy, Kristófnak és Mónikának viszont nem várt vendégei érkeznek. Kata nem tud mit kezdeni váratlan látogatójával, régről előkerült képeslapok pedig új reményt adnak Tibinek.

Nincs kép

Ep.72 Nyomokat eltüntetni!

Megjelent: 2020-04-14

Subicz el akarja tüntetni a kokaint a panzióból, ezért felhívja egy ismerősét. Vele nem vergődik zöldágra, ezért lehúzza az egészet a vécén. Csakhogy Lujzi és Margit korábban visszamentek, hogy szerezzenek a titkos "lisztből". Míg Subicz és Vilmos vitatkoznak, ellopnak egy-egy csomaggal. Mónika amiatt aggódik, hogy Kálmán bácsi borotvája fennmaradt Pesten és abból újabb DNS-tesztet lehet csináltatni. Ezután ő, Tibi és Kristóf kibeszélik egymás közt a képeslapok ügyét, és hogy valamennyien kaptak rejtélyes csomagokat ismeretlen helyről az elmúlt években, és hátha az anyjuk üzent így. Kiderül, hogy az amerikai címe mindvégig ott volt náluk. Dodi bácsi szeretné, ha Renátó és Olga fényképeket csináltatnának magukról. Renátó át is küld egy képet az apjának Olga telefonjáról, amely fotú kellős közepén a Szarajevói Szűz-szobor is látható.

Nincs kép

Ep.73 Zizi mama

Megjelent: 2020-04-15

Megérkezik Ökörapátiba Zizi mama, Tibi anyósa, akit ki nem állhat, ezért elkezd bújkálni előle. A kocsmában húzódik meg, ahol a törzsvendégekkel múlatja az időt. Azzal nem számol, hogy Zizi mama ottmarad a házban éjszakára. Olga az esküvői készülődés közben hatalmas patáliát csap a ruhapróbán. Nem is sejti, hogy a meghívókat, amiken a szoborral szerepel, már kipostázták. A fél falu azt hiszi, hogy Krisztián és Zsóka között van valami, amikor kilesik őket, ahogy táncot gyakorolnak a postásbálra. Marosi ügyvédnő gyanakodni kezd Mónikára, ezért cselhez folyamodik: felkeresi Róbertet, hogy állítson ki neki egy halotti bizonyítványt arról, hogy Kálmán bácsi 2019. január 1-jén halt meg autóbalesetben. Róbert nem hajlandó erre, még zsarolás ellenére sem, csak amikor meggyőzik, hogy ezzel a Szappanos családot és Katát is megmentheti a veszélytől.

Nincs kép

Ep.74 Vendég a tengerentúlról

Megjelent: 2020-04-16

Tibi másnaposan ébred és szomorúan konstatálja, hogy Zizi mama még mindig ott van náluk. Miközben anyósa náluk méltatlankodik, Tibi lemarad egy ingyen válogatott futball-mérkőzésről, amire Subicz vitte volna fel Pestre. Kiderül, hogy Zizi mama is tudta, hogy Tibi anyja még mindig él, és levelezett is vele. Vilmos észreveszi, hogy valaki lehúzta a WC-n a "lisztet", ezért leszidja az alkalmazottakat. Józsi megtudja, hogy az apját megint letartóztatták, Babika pedig úgy véli, hogy ha elmondják az anyjának ezt, akkor hátha jobban megnyílik nekik a börötnben. A panzióba egy furcsa amerikai nő, Dorothy Walters érkezik, aki azt állítja, hogy ő csak az asszisztense valakinek, aki hamarosan utána érkezik. Mónikának azonnal gyanús lesz a nő. Kristófot felhívja Laura, ugyanis elintézte, hogy aznap beszélőre mehessen a börtönbe Gésához. Kristóf elmondja neki, hogy el akar válni a feleségétől, és mivel mindkettejük dolgát Zoltán tette tönkre, közösek az érdekeik.

Nincs kép

Ep.75 Wellness

Megjelent: 2020-04-17

Az új wellness-részleget egy különleges parti keretében nyitják meg, ami részben zártkörű, és csak azt a célt szolgálja, hogy Subicz fürdőző nőket lásson. A bulinak akkor szakad vége, mikor Dorothyt zavarni kezdi a zaj és kibérli a teljes panziót. Zizi mama elárulja Tibinek, hogy megvan neki az anyjának a telefonszáma. Tibi fel is hívja őt, mire váratlanul a panzióban, Dorothynál csörög a telefon. Mónika és Tibi elhatározzák, hogy rajta tartják a szemüket. Mihály elkezd arra gyanakodni, hogy Zsóka és Gáspár szeretők. Mivel nem mer szemtől szembe beolvasni nekik, úgy határoz, Babikával teteti helyre őket. Szlávent felhívja Marosi ügyvédnő, hogy kerítse elő a Mária-szobrot, amiről ő nem mondja meg az igazat, de aztán döbbenten veszi észre, hogy Renátó és Olga esküvői meghívóján ott van a szobor képe is. Rögtön elmegy Dodi bácsiékhoz, és visszakéri tőle, azt állítva, hogy ez egy balszerencsét hozó bálvány. Arra is rádöbben, hogy a család tud arról, hogy Olgának rengeteg pénze van.

Nincs kép

Ep.76 Hogy történt?

Megjelent: 2020-04-20

Subicz igyekszik elkápráztatni a panzió egyetlen díszvendégét. Közben mintegy mellékesen elmeséli neki Kálmán bácsi történetét. Tibi új tervet eszel ki, hogy leleplezhesse Dorothyt: Tamás és Kristóf segítségével meg akarja szerezni a telefonját. Margitkáék süteményt sütnek a kocsmában Subicz felkérésére, azonban liszt helyett kokainnal dolgoznak. A sütemény hatására Tibi igyekszik kivallatni. Olga felfedezi, hogy ellopták a szobrot, Dodi bácsi pedig megmondja neki, hogy Szláven elvitte azt. Jolikától tudja meg, hogy az esküvői meghívóra milyen fénykép került fel. Eltökélt szándéka, hogy addig nem megy sehová, míg el nem tudja vinni magával a szobrot, a Giotto-műalkotást és az aranykeresztet. Jolika szerint azonban az egyetlen bölcs választás ezek után az lenne, ha eltűnne, amit Olga elutasít. Szláven felutazik Marosi ügyvédnőhöz, akinek elmondja a teljes történetét. Elmeséli, hogy Goran csapatában volt és annak idején az ő vezetésével "mentették" a keresztény értékeket.

Nincs kép

Ep.77 Áll a bál

Megjelent: 2020-04-21

Zsóka izgatottan készülődik a postás bálra, Misi pedig Sándorhoz fordul segítségért. Felhívják Babikát telefonon és rajta keresztül nyomoznak Zsóka után - a hallottakból pedig azt következtetik ki, hogy viszonyuk van. Sándor azt a tanácsot adja, hogy menjen csak el Zsókával a postásbálba, ő pedig elintézi, hogy Gáspár is legyen ott. A bálon Zsóka és Krisztián közösen adják elő a nyitótáncot, ezt követően megjelenik Gáspár. Mihály nyilvánosan felelősségre vonja Gáspárt, ám kiderül, hogy tényleg nincs köztük semmi, pusztán a Thaiföldre küldött csomagok visszamenőleges felkutatásában kérte Zsóka segítségét. Mónika visszaszerzi a kokaint Margitkáéktól, Anikóval pedig megállapodik, hogy segít vendégek elszállásolásában. Subicz az egyetlen megmaradt zacskó kokaint az irodájában rejti el ahelyett, hogy kidobná. Vilmos el akarja kápráztatni Dorothyt, ezért kitalálják, hogy Benedeket és a birkáit mutatják be neki, mint autentikus juhászt.

Nincs kép

Ep.78 A meghívó

Megjelent: 2020-04-22

Bogdanék megtudják az esküvői meghívót látva, hogy Olgánál van a szobor - úgy döntenek, Mahicsot kérik meg rá, hogy visszaszerezze. Tibiék is megkapják a meghívót és ők is döbbenten veszik észre. Tibi elmegy Renátót felelősségre vonni, és ekkor tudja meg, hogy az Olgánál volt, míg el nem tűnt. Követeli, hogy azonnal szerezzék neki vissza az örökségét, és már előre dörzsöli a markát, mert tudja, hogy az rengeteget ér. Mónika meglátogatja Andreát és átadja neki az egyházi válási papírokat - cserébe csak annyit kér, hogy hozza ki neki a DNS-laborból Kálmán bácsi villanyborotváját. Vilmos ezúttal Sándor házához viszi Dorothyt, aki szeretné azt belülről megnézni. A házban Dorothy is meglátja a meghívót, és ő is felismeri a szobrot, valamint kijelenti, hogy szeretne részt venni az esküvőn. Később felhív valakit telefonon, akivel a korábbi beszédéhez képest ékes magyarsággal beszél, és közli vele, hogy megtalálta a szobrot.

Nincs kép

Ep.79 A szűz nyomában

Megjelent: 2020-04-23

Tibi keresteti a szobrot Renátóval, de ő nem találja otthon. Közben Bogdan ráveszi Mahicsot ugyanerre, aki Zukaival közösen a lovardához indul kilesni, hol van a szobor. A cél érdekében elcsalják magukkal Renátót, majd kényszerítik, hogy most azonnal adja oda nekik. Olga azt mondja, hogy időt kell nyerniük, ezért azt kell mondania, hogy majd a lagzi napján megkapják. Andrea bejut a DNS-laborba és megszerzi Kálmán bácsi borotváját, Nándor viszont egyáltalán nem örül annak, hogy Mónika aláírta a válási papírokat.. Józsi végre őszinte beszélgetésre kerít sort az anyjával, akit várhatóan hamarosan hazaszállítanak. Megtudja, hogy Attila szándékosan küldte ki Ibolyát Thaiföldre egy drogügyletben. A csomagot, amit várnia kellett volna, még indulás előtt elégette, így nem is érkezett drog, de a futár ráküldte a hatóságokat és így került börtönbe. Viszont még ennyi év elteltével is csak Attilára tud gondolni.

Nincs kép

Ep.80 Az esküvő

Megjelent: 2020-04-24

Lujza és Margit észreveszik a szobrászt, ahogy Kálmán bácsi szobrából kivesz egy üzenetet majd bemegy a panzióba, ahol Dorothyt keresi. Mónika felbontja a borítékot, amit otthagy, amiben egy poloska és egy memóriakártya van elrejtve. Szláven váratlanul beállít a szoborral és Renátóra bízza, majd azonnal távozik. A látványától Olga megretten és pánikba esik, de végül igent mond. Miközben ők betörnek a fodrászatba azt keresve, Tibi úgy dönt, az esküvő közben fogja magát és elveszi azt. Míg Olga eldobja a csokrot, a pap elrohan a szoborral, amit Dorothy meglát és utánaered, de elkapni már nem tudja. Kálmán bácsi úgy dönt, a szobrot, a Giotto-szobrot és az aranykeresztet is el kell rejteni biztos helyre. Valamennyit Marosi ügyvédnő és Benedek alezredes gondjaira bízza majd újra elhagyja Ökörapátit. Kitör a botrány a szobor eltűnése miatt, amikor váratlanul beállít Jenő, és mindenkit leteremt. Azt állítja, hogy a szobor az övé, és hogy igazából ő Goran...

{