Season 1

Alvilág Évad 1 (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Alvilág sorozat Évad 1 epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Évad 1 sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Season 1 epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Mónika Balsai , Dávid Miller , Zsófia Buják ,

Epizód lista

Ep.1 Sorsdöntő választás

Megjelent: 2019-02-19

Ádám sógorával, Ervinnel és társukkal, Steve-vel drogcsempészetből élnek. Egy nap Ervin gondol egymerészet és lenyúlja a rettegett maffiózó, Schneider kokainszállítmányát, Nóra pedig választás elé állítja férjét: vagy kiszáll a sötét ügyletekből, vagy a gyerekekkel elhagyja őt.

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2019-02-26

Ádám életveszélyes állapotban kerül kórházba. Steve-et Schneider emberei szorongatják, Nórát pedig a rendőrség faggatja: a férje ügyében nyomozó Lipták egy pendrive-ot szeretne megtalálni. Eközben újabb tragédia történik.

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2019-03-05

Nóra szembesül Ádám, Ervin és Steve zavaros üzleteivel. A gyerekeket nagyon megviseli apjuk halála, a nagyszülők próbálják tartani bennük a lelket. Steve nyaka körül tovább szorul a hurok, Nóra pedig apja testőréhez fordul segítségért.

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2019-03-12

Schneider alkut ajánl Nórának. A rendőrség továbbra is a pendrive után kutat. Máté és Juli kapcsolata elmélyül, Bencét továbbra is rémálmok kísértik. Nóra és Koller nem várt helyen botlik egymásba.

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2019-03-19

Nóra beavatja az apját. Lipták minden követ megmozgat, hogy megoldja az ügyet. A kikötőben probléma adódik a szállítmánnyal. Milánnak egyre gyanúsabb Steve. Nóra nagyon összeveszik a lányával.

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2019-03-26

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2019-04-02

Lipták sejti, hogy Nórát zsarolják. A nő beavatja Mátét és Natasát a családi titokba. Bence felismerni véli apja gyilkosát. Schneider és Nóra kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a család életét pedig újabb tragédia árnyékolja be.

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2019-04-09

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

{