1. évad

Stephen King: Végítélet 1. évad (1994)

Vissza a sorozat adatlapjára

Stephen King: Végítélet sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 1. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők: Gary Sinise , Rob Lowe , Bill Fagerbakke ,

Epizód lista

Ep.1 A járvány

Megjelent: 1994-05-08

A szigorúan titkos katonai laboratóriumból elmenekül egy biztonsági őr a feleségével és lányával. Egy baleset során halálos vírussal fertőződtek meg. A szörnyű járvány tüsszentés, kézfogás útján a levegőben is terjed. A fertőzött család útvonalán pusztulnak az emberek, de előtte ők is továbbadják a mesterséges betegséget, mely olyan hatalmas, hogy képes leradírozni az élővilágot a Föld színéről. De mégis van néhány túlélő. Senki sem tudja, ők maguk sem, honnan szerezték immunitásukat, s miért nem fog rajtuk a halálos kór.

Ep.2 Az álom

Megjelent: 1994-05-09

A néhány szerencsés ember útra kel, hogy megkeresse a többi túlélőt. A megmaradtak lassan összegyűlnek. Nappal utaznak, éjjel pedig mindannyian ugyanazt a különös álmot látják: két ember hívja őket magához. Az egyik Abigail Anya, a Világosság képviselője, a másik a Sötét Ember, a Gonosz megtestesülése. Néhány ember számára - ilyen Frannie és Stu - nem vitás, hogy a jó oldalra állnak. Néhányukat, mint Harold-ot és Nadine-t azonban vonzza a gonosz, de harcolnak ellene. És vannak a túlélők között pszichopaták, gyilkosok, bűnözők, akik habozás nélkül a Sötét Emberhez csatlakoznak, aki hadseregét Las Vegasban gyűjti össze. A jó oldalán állók közben Abigail anyánál gyülekeznek Boulderben.

Ep.3 Az árulás

Megjelent: 1994-05-11

A Sötét Ember a hadseregét Las Vegasban gyűjti össze. A jó oldalán állók pedig Abigail anyánál gyülekeznek Boulderben. És hogy ilyen módon a világ két részre szakadt, a harc sem várat magára sokáig. Háború tör ki jó és rossz között. De ezúttal az utolsó, mert aki győz, azé lesz a világ.

Ep.4 Az ítélet

Megjelent: 1994-05-12

Abigail anya kiválasztottjai útra kelnek, hogy szembenézzenek a Gonosszal, úgy is, hogy tudják, nem térhet mindegyikőjük haza. Harold és Nadine is útra kelnek több emberéletet követelő tettük után, de Flagg még tartogat számukra valami különlegeset. Tom elég információ birtokába jut felderítőként, így megpróbál visszajutni Boulderbe. A Gonosz és a Jó pedig a végső összecsapásra készülődik.