Nincs kép

Jófiúk 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Jófiúk sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 1. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 14

Főszereplők: Mihályfi Balázs , Pokorny Lia , Parti Nóra ,

Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Áthelyezés

Megjelent: 2019-09-01

Gyulát, a nem túl motivált rendőrnyomozót és csapatát egy baklövés miatt áthelyezik a város legzűrösebb kerületébe. Nekik egy hullával, családjának az új szomszédsággal gyűlik meg a baja az első napon.

Nincs kép

Ep.2 Védett tanú

Megjelent: 2019-09-08

Gyuláék egy védett tanú őrzését kapják feladatul, de sikerül egyre nagyobb bajokba keverniük férfit. Eközben Laura életében először azt kezdi hinni, Gyula megcsalja.

Nincs kép

Ep.3 Exfeleség

Megjelent: 2019-09-15

Gyuláéknak csak el kéne vinni a megsemmisítőbe a lefoglalt kokaint, de szerencsétlen véletlenek folytán egy időre kokaincsempészekké válnak. Gábort az exfeleségének visszatérése, Bernadettet egy szeretőjének a váratlan halála zaklatja fel.

Nincs kép

Ep.4 Bosszú

Megjelent: 2019-09-22

Szabadulnak a hírhedt Révész-testvérek, akiket még Gyula kapcsolt le annak idején. Egy füles hatására felmerül a gyanú, hogy a bűnözők Gyulán akarnak bosszút állni. Eközben Laura Bernadett segítségével fizetéskiegészítés céljából szextelefonos munkába kezd.

Nincs kép

Ep.5 Képrablók

Megjelent: 2019-09-29

Gyuláék egy rejtélyes orgazda nyomaira bukkannak, de miközben megpróbálják lépre csalni, meggyűlik a bajuk az absztrakt festményekkel. Eközben Bernadett nem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy elriassza a kifőzde konkurenciáját.

Nincs kép

Ep.6 Autóverseny

Megjelent: 2019-10-06

Gábornak a kapitányságon rögtönzött túsztárgyalóként kell helytállnia, miközben Sári illegális autóversenyzők közé keveredik.

Nincs kép

Ep.7 Parkolóautomata

Megjelent: 2019-10-13

Gyuláék egy parkolóautomatát fosztogató bandát próbálnak elkapni, miközben Gyula anyja váltig állítja, a kórházban, ahol éppen kezelik, túlságosan gyanús körülmények közt halnak meg a betegek.

Nincs kép

Ep.8 Tégla

Megjelent: 2019-10-20

Gyula egy véletlen folytán Polák, a hírhedt bűnöző bizalmába férkőzik. Laura eközben azt hiszi, Gyula megnyerte a lottót és lelépett a nyereménnyel.

Nincs kép

Ep.9 Ukrán eset

Megjelent: 2019-10-27

Gyuláék egy kamu-bűnügyet játszanak el, hogy lenyűgözzenek egy tévéstábot, Rita a prostik közé próbál beépülni, Bernadett egy erőszakos exét próbálja lepattintani, Sári pedig fehérneműmodellnek áll.

Nincs kép

Ep.10 Ügyelet

Megjelent: 2019-11-17

Bence pár órára átveszi az éjszakai ügyeletet a kapitányságon, ám pont ekkor érkezik meg a Belső Ellenőrzés. Gábor és Gyula megtapasztalják, milyen nehéz elfogni valakit egy lakótelepi háztömbben.

Nincs kép

Ep.11 Védelmi pénz

Megjelent: 2019-11-24

A kerületben valaki újra védelmi pénzt szed, Gyula félti Laurát és Bernadettet, így magánakcióba kezdenek, hogy megvédjék őket. Eközben Bernadett úgy néz ki, kifogta az álompasit, még ha nem is mindennapi munkát végez. Bencét felfüggesztik egy korábbi túlkapás miatt.

Nincs kép

Ep.12 Szexterápia

Megjelent: 2019-12-01

Gyuláék beépülnek egy szexterápiás csoportba, hogy elkapják a Tangás rablót. Bence összes félelme valóra válik, mikor a világ legkoszosabb rabját kell felhoznia kocsival Győrből.

Nincs kép

Ep.13 Öröm a háznál

Megjelent: 2019-12-08

Egy furcsa Élményközpont állítja dilemma elé a Gyuláékat, miközben Bencét kellemetlen helyzetbe hozza egy váratlan vendég. Eközben Gábor és Szilvia legtitkosabb vágyai is lelepleződnek.

Nincs kép

Ep.14 Születésnap

Megjelent: 2019-12-15

Gyuláék magánakcióba fognak, hogy felgöngyölítsenek egy droghálózatot, miközben Sári a születésnapja előtt úgy dönt, világgá megy.